Pan Paweł wykazał się dużym profesjonalizmem i empatią. Poświęcił dużo czasu, aby dopasować zajęcia do specjalnych potrzeb mojego syna, który jest w spektrum autyzmu i ma ADHD. Chociaż mój syn trzy ra... Se mer
Företaget har svarat
Córka uczęszcza na zajęcia Gigantów od kilku lat. Jest bardzo zadowolona, otrzymała dużą dawkę wiedzy na temat programowania- tematy są aktualizowane zgodnie z najnowszą wiedzą. Prowadzący są pomocni,... Se mer
Företaget har svarat
Łatwy sposób komunikacji, szybkie załatwianie spraw, przejrzysta strona. Jestem zadowolona z trenera Nataniela. Ma bardzo fajne podejście do dzieci, umie w miły, ale stanowczy sposób utrzymać dyscypli... Se mer
Företaget har svarat
Niestety ja jestem zawiedziona. Faktycznie nachalne namawianie na zajęcia. Córka znudziła się po pół roku, chciałam zrezygnować po czym Pan zaproponował zmianę kursu na kolejne pół roku. Ale okazało s... Se mer
Företaget har svarat
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Syn przez cały rok bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach. Ani razu nie musieliśmy mu o nich przypominać i zawsze biegł wiedząc, że przed nim kolejna programistyczną przygoda. Kontynuujemy nasza przygodę na kolejny rok.

Svar från Giganci Programowania
Two kids 12 and 9 are with the program since 3 years. We don’t push them, we just ask them if they want to continue, and they do:) that’s the best review!

Svar från Giganci Programowania
Syn uczestniczy w zajęciach Giganci Programowania już od wielu lat. Przez ten czas zdobył nie tylko wiedzę z zakresu programowania, ale przede wszystkim nauczył się samodzielnego myślenia, rozwiązywania problemów i cierpliwego dochodzenia do celu.
Bardzo cenię to, że jego zainteresowanie nie było tylko chwilową przygodą — przez kolejne lata mógł rozwijać swoje umiejętności i poznawać coraz bardziej zaawansowane zagadnienia. Dla mnie jako rodzica ważne jest też to, że zajęcia były dla niego czymś więcej niż nauką – były przestrzenią do rozwijania własnych zainteresowań.
Cieszę się, że zdecydowaliśmy się na tę przygodę i że syn jest z Gigantami już tak długo. Zdecydowanie polecamy, szczególnie rodzicom, którzy chcą dać dziecku możliwość rozwijania kompetencji, które mogą przydać mu się w przyszłości.

Svar från Giganci Programowania
Syn bardzo zadowolony z zajęć, codziennie uczy się nowych, ciekawych dla niego rzeczy. Serdecznie polecam

Svar från Giganci Programowania
Zajęcia na wysokim poziomie, profesjonalni nauczyciele. Elastycznie dobierane godziny nauki, z możliwością zmiany terminów. Jasna i czytelna ścieżka nauki. Odpowiednia kolejność nauczania, bardzo fajne możliwości pogłębiania wiedzy, gdzie pytania są mile widziane.

Svar från Giganci Programowania
Super prowadzący - z.seruchem dla dzieci
Super wsparcie zespołu i opiekuna.
Mega. Nie ma problemu nie do rozwiązania.
Wiedza przekazywana w przyjaznej atmosferze.
Profesjonalizm prowadzących - cudo.
Narzędzia w panelu klienta jak i w panelach uczniów bardzo ułatwiają pracę.

Svar från Giganci Programowania
Bardzo dobry kontakt prowadzących z dziećmi. Łatwe do zrozumienia tłumaczenie materiału, ogromna cietpliwość, rzetelność. Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy i zajmujący. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Svar från Giganci Programowania
Tematy zajęć są bardzo interesujące, sposób przekazywania wiedzy przystępny, dziecko uczy się programując w swojej ulubionej grze.

Svar från Giganci Programowania
Doświadczenie przy tym kursie od samego początku było pozytywne. Gdy napisałem wiadomość email, że nie potrafię znaleźć linku do zapisu, już następnego dnia miałem telefon, gdzie zapisano mojego syna podczas rozmowy.
Same zajęcia były na tyle ciekawe, że syn był w stanie utrzymać koncentrację przez cały czas ich trwania (a u niego 5 minut bywa problemem). Ocenia je jako ciekawe i przydatne na przyszłość.

Svar från Giganci Programowania
opinia zajęcia były prowadzone zrozumiale bardzo dobre podejście do słuchacza a przy tym świetna zabawa, podejmowane dyskusje w trakcie zajęć

Svar från Giganci Programowania
Mój 10-letni syn od dawna interesował się tworzeniem filmów na YouTube. Sam szukał informacji, czytał artykuły i oglądał materiały edukacyjne, próbując zrozumieć, jak wygląda cały proces tworzenia i montażu filmów. Niestety szybko przekonał się, że doświadczeni twórcy niechętnie zdradzają swoje sekrety 😊.
Miał szczęście wziąć udział w tygodniowym kursie wakacyjnym „Akademia YouTubera” w Giganci Programowania i był to strzał w dziesiątkę!
Na szczególne uznanie zasługuje świetna organizacja. Jeszcze przed rozpoczęciem zajęć kilkukrotnie otrzymaliśmy przypomnienia oraz szczegółowe instrukcje dotyczące instalacji wszystkich potrzebnych programów. Dzięki temu podczas lekcji dzieci mogły od razu przejść do nauki, zamiast tracić czas na konfigurację.
Zajęcia odbywały się online i były prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Prowadzący tłumaczył wszystko jasno, cierpliwie i w sposób zrozumiały dla dzieci. Syn z ogromną przyjemnością uczestniczył w każdych zajęciach.
W ciągu zaledwie tygodnia nauczył się tworzyć filmy, montować je i publikować. Jest z siebie bardzo dumny i ma jeszcze większą motywację do rozwijania swojej pasji.
Najlepszą rekomendacją jest jednak to, że po raz pierwszy moje dziecko tyle razy dziękowało mi za zapisanie go na dodatkowe zajęcia. To dla mnie najlepszy dowód, że kurs był naprawdę wartościowy.
Serdecznie dziękujemy Giganci Programowania za fantastyczny kurs i gorąco polecamy go wszystkim rodzicom, których dzieci interesują się YouTube, tworzeniem treści i montażem wideo!
Profesjonalnie prowadzone zajęcia, doskonałe przygotowanie, syn mocno wyprzedzał program zajęć szkolnych, a przede wszystkim posiadał ogrom wiedzy dodatkowo zdobytej na zajęciach. Sami nie jesteśmy w stanie przekazać tak dobrze wiedzy. Organizacja zajęć elastyczna, ale pod kontrolą i bez presji. Polecamy.
Zajęcia bardzo ciekawe i przydatne do nauki programowania. Trenerzy profesjonalni i bardzo sympatyczni. Dziecko zachwycone uczy się nowych rzeczy, dzięki prowadzącym zajęcia trenerom dziecko chcę zostać w przyszłości programistą.
Syn jest na razie zadowolony i kontakt dotycząc problemy techniczne lub odrabianie lekcje jest bardzo pomocny.
Naprawdę profesjonalne podejście do uczniów, duża dbałość o
jakość szkolenia, rzetelna wiedzą, bardzo dobra obsługa klienta.
Są też bardzo elastyczni w przypadku problemów.
Mój syn rozpoczął jako 11-o latek w 2019 roku i uczęszczał do teraz.
Zdecydowanie polecam
Bardzo dobry kontakt i opieka ze strony firmy. Potrzeba dopasowania dziecka do odpowiedniego poziomu i grupy bardzo dobrze zrealizowana przez gigantów. Szybki i rzeczowy kontakt telefoniczny.
Dziecko zadowolone, trener czuwa i pomaga w trakcie zajęć, fajny panel klienta, bezproblemowe przełożenie terminu zajęć w przypadku nieobecności dziecka
Zajęcia były ciekawe i dobrze poprowadzone, nauczyciele byli kompetentni i dobrze tłumaczyli zagadnienia, potrafili pomóc rozwiązać problemy. Jednak panel klienta nie zawsze dobrze działał. Częste zmiany funkcjonalności panelu utrudniały organizację zajęć. Ogólnie polecam zajęcia z Gigantami Programowania jeśli kogoś interesują proponowane tematy zajęć.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.