De probiotica is een echte must en nu gebruik ik de Lions Mane extract druppels en ik merk al een verschil in rust en mijn haar. Fijne pruducten met een goede uitleg erbij. Verder werd alles snel ge... Se mer
Det här tycker kunderna
Al paar bestellingen verder, ik voel me zoveel beter in me energie, Shaijlit Moringa Cordyceps Sunsupport Lions mane 🫶 ik ben verkocht..
Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en... Se mer
Dacht dat ik al een review had achtergelaten, niet dus... Fijne webshop, alles keurig verpakt en super snel verzonden! Geweldige producten, vooral de Lions Mane. Ik had voorheen hele extreme haaruit... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.
Kontaktuppgifter
Kerkstraat 21, D, 5443 AA, Haps, Nederländerna
- info@gezondheidsgoeroe.com
- gezondheidsgoeroes.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg tevreden!
Fijn dat er producten zijn zonder pesticiden en zonder andere troep. Al meerdere keren besteld, zoals de lions mane, mariadistel en matcha. Tevens is Britta erg vriendelijk en behulpzaam.
Super!
Snelle levering, kwalitatief zeer goede producten en ik had een korting over het hoofd gezien. Toch kreeg ik de korting nog dmv een refund van geld. Dat is erg netjes want dat hoeven ze niet te doen natuurlijk.
Pakketje netjes op tijd verzonden en…
Pakketje netjes op tijd verzonden en goed verpakt. Ben tot nu toe elke keer tevreden, de capsules werken ook heel erg goed. Had hele erge haar uitval en dat is sinds de lion mane heel veel minder geworden, kwam heel veel vitamines tekort en met de moringa capsules voel ik me weer veel beter. Het is geen vervanging van gezond eten, maar met mijn drukke leven is het en mooie aanvulling als ik weer eens iets minder gezond eet. De Mariadistel is ook top.
Alles duidelijk uitgelegd en de top…
Alles duidelijk uitgelegd en de top producten worden snel geleverd.
Altijd top!
Netjes verpakt en snelle levering !
Vrij snelle levering van de producten
Vrij snelle levering van de producten, en waar voor je geld.
Ik ben tevreden over de levering en de smaak van de producten.
Ik heb sjilajit, ceremoniële matcha thee, ceremoniële rauwe cacao, en lions mane besteld bij gezondheidsgoeroes.com.
Over de werking en het effect kan ik nog niet veel zeggen, maar de smaak van de cacao is wel erg lekker, vooral met havermelk of rijstmelk, maar ook met water en een klein beetje stevia. Ook bij de matcha thee doe ik een beetje stevia.
Toen ik mijn levering door postnl maar niet kreeg, hebben zij met hen contact opgenomen, en me zonder problemen een nieuw pakket opgestuurd. Het eerste pakket heb ik nooit gekregen.
Persoonlijke aandacht waardeer ik enorm
Snelle levering en goed produkt
Snelle levering en goed produkt. Bedankt zal er zeker terug komen .
Een goede ervaring maar ik mis wel…
Een goede ervaring maar ik mis wel alternatieven. Ik heb een druk bestaan en heb geen tijd om zelf amandel melk te maken. Ik zoek naar een product dat goed is om te kopen. Dus als er alternatieve gegeven worden dan zou ik het een 5 star review geven. Ik heb meerdere keren via insta en TikTok een bericht verstuurd. Maar er is nooit op gereageerd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.