Håller med de flesta som skrivit…
Håller med de flesta som skrivit angående Get your bus. UNDVIK detta företag.
Köpte en biljett för att åka från Khao Sok till Bankok i Thailand. Vid köpet skulle vi ange upphämtningsplats. Tyvärr tvingades vi byta hotell innan vi ens anlänt till Khao Sok, varför vi meddelade bussbolaget vår nya adress. Då meddelade de oss att vår biljett var ogiltig och vi inte kunde få pengarna tillbaka. Då jag kontaktade dem och undrade vad som var ett problem med hotellbyte, speciellt som vi gett dom den informationen 6 dagar före vi skulle utnyttja vår redan betalda biljett. Dom ändrade sig då och menade på att dom var otroligt gentila som gått med på vårt hotellbyte. Något som jag betraktar som en självklarhet,att informera och säkerställa så att de inte kommer till fel ställe för pickup.
Efter detta så började en mailkonversation med dagliga mail under säkert 10-15 dagar bara för att få svar på vilket klockslag och var dom skulle hämta oss. Till saken hör att vi bodde långt utanför Khao Sok och vägen dit gick bara att åka på med en 4 hjulsdriven bil. Därav erbjöd jag dem att komma via egen transport till aktuell busstation för att ansluta till bussen till Bangkok. Allt jag ville veta var vilken busstation vi skulle åka till och vilken tid vi skulle vara där. De kunde inte ge ett klart svar på denna enkla fråga som lätt löst alla problem, både för dem och oss. Nej de skulle hämta oss en halvtimme före bussens avgång från busstationen på vårt svårtillgängliga hotell. En halvtimme före avgångstid var för kort tid att fixa oss med bussen, något jag påpekade för dem, utan god respons.
När sedan upphämtningsdagen kom och vi försäkerhets skull var beredda 1,5 timma före den oprecisa tidpunkt de lämnat till oss för pickup, tror ni att de kom då? Nej inte ett spår av dem. De påstår att vi inte var på plats. Men det var vi, möjligtvis var dom på en annan plats än den överenskomna men vi var på rätt ställe. De vägrar att erkänna att dom gjort något fel och lägger hela skulden för att saker gått fel på mig.
Detta var en lång historia men jag orkar inte skriva om alla negativa detaljer som hänt i kontakten med Get your bus. Det enda dom gjort rätt är att dom svarat på mina mail iallafall, svar som bara var förvirrande och där dom förnekar att de har gjort något som helst fel från deras sida. Denna konversation har pågått mellan 25 januari 2025, då vi köpte biljetterna till 06 februari då jag lägger ner det hela och väljer att avsluta diskussionen med dem då det är meningslöst att försöka få dem att erkänna att de gjort något fel och att betala tillbaka våra pengar.
Ser att de har många omdömen som ger dom 1 stjärna. Mitt omdöme är att dom är enbart värda NOLL 0,00000 stjärnor. Så undvik detta miserabla blufföretag.
Ulf Olsson.
Ett litet tillägg till min story: Under dialogen med Get your bus blev vi uppmanade att ringa till deras partner; bussbolaget som skulle utföra transporten till Bankok. Detta för att med dem få reda på när och var de skulle hämta upp oss. Problemet var bara att ingen någonsin svarade på detta telefonnummer som de uppgav, utom en gång och då lade de på telefonen i örat på mig direkt innan jag fått förklara mitt ärende. Detta pågick under flera dagar före vi skulle resa med bussen och när vi satt och väntade den dagen de skulle hämta oss på avtalad plats. Inget svar och Ingen service där heller. Sedan för att jag skulle få gehör för mina klagomål hos Get your bus krävde de att jag skulle bevisa att jag ringt till bussbolaget. Något jag tillslut nödigt kunde göra, men då kom dom med andra undanflykter. Detta var också erbarmligt dåligt skött av ett bolag som säger sig värna om kundens bästa och ge bra service.
Slutsats: Fullständig katastrof. Undvik Get your bus som pesten. 0,000 stjärnor till dem.
Ulf Olsson
Ofcours I was asking for the adress to the busstation and what time I should be there because I should go there by my self to take the bus in time for departure. I was telling you that the road to my pick up place was in a real bad kondition so you had to come there by a 4 weeldriven car, a minivan should have been imposible to drive that road. IF YOU had given me the adress to the busstation I had easy camed there and that way save everyone a big problem. But you nerver gave me that information, even that I asked for that several times. It more looks like you did not accept us come there, you once again should cancel my ticket if I did so
The most intresting thing in your answer to me is that you totaly awoding to give an answer of why noboddy was coming to pick us up at the place we lived at: Khaosok Evergreen House, around 14:00 the day we where waiting for you to come there. Your partner the buscompany should come to our hotel at least 30 minuts before departure whitsch was 14:30. We where waiting there from 13:00 intill 15:15 but noone showed up. Can you please answer this last question.
Ulf Olsson

Svar från GetByBus & GetByFerry