Geobear Poland Omdömen 151

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali się doskonałą wiedzą na temat wykonywanych prac, które przebiegały bez zbędnego pośpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieści punktów iniekcji i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dzień dobry. szukałem pomocy w opadającym domu, fundamenty osiadały Tę firmę znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miły, pomocny, umówili się na badanie, potem dali czas do namysłu - na spokojnie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wybrałem metodę wgłębnej iniekcji geopolimerowej Geobear i była to dobra decyzja. Prace zostały wykonane szybko i sprawnie, a Ekipa kompetentna. Zdecydowanie polecam Firmę Geobear każdemu kto poszuku... Se mer

Företagsinformation

1. Civilingenjörsfirma

Skrivet av företaget

Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciążliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzień.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia – pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy, od pierwszego kontaktu po finalny efekt prac. Rzetelność, terminowość i wysoka jakość wykonania to tylko niektóre z cech, które wyróżniają tę firmę.

4 september 2024

Podnoszenie posadzek w domu 1 rodzinnym - zadowolony klient

Niedawno korzystałem z usług firmy Geobear i jestem bardzo zadowolony z całego procesu, od pierwszego telefonu aż po zakończenie prac w moim domu. Już na etapie rozmowy telefonicznej, obsługa klienta zrobiła na mnie doskonałe wrażenie – kompetentni i uprzejmi pracownicy szczegółowo odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i pomogli zaplanować kolejne kroki. Pan Adam,inżynier prowadzący nasza sprawę, bardzo profesjonaly i żetelny fachwoiec a także bardzo dobry człowiek.

Pracownicy, którzy przybyli do mojego domu, byli punktualni, profesjonalni i doskonale przygotowani. Cała usługa przebiegła sprawnie i bezproblemowo, a co najważniejsze – skutecznie. Jestem pod wrażeniem ich fachowej wiedzy i zaangażowania w swoją pracę.

Zdecydowanie polecam firmę Geobear każdemu, kto szuka solidnych specjalistów w swojej dziedzinie. Pełne zaangażowanie, wysoka jakość usług i przyjazne podejście do klienta sprawiają, że współpraca z nimi to czysta przyjemność.

10 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prace zostały wykonane zgodnie z założeniami oferty i kosztorysu

Prace zostały wykonane zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Panowie wykonali zagęszczenie gruntu i podniesienie posadzki w 2 dni.
Bardzo dokładnie monitorowali przebieg prac aby uniknąć dodatkowych szkód.
Muszę też pochwalić firmę za cierpliwość, kilkukrotnie zmieniałem termin realizacji prac, a pomimo to i tak byli elastyczni w dostosowaniu sie do odpowiadającego mi terminu prac.
Polecam skorzystanie z usług firmy Geobear.

19 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Od początku byliśmy prowadzeni przez…

Od początku byliśmy prowadzeni przez fachowca, który po inspekcji budynku przedstawił nam najlepsze rozwiązanie pod względem technicznym i finansowym.
Realizacja przebiegła zgodnie z umową, szybko i bez zakłóceń.
Nasz dom jest teraz wyższy o całe 3,5 mm!

3 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Firma Geobear kilkukrotnie wykonała…

Firma Geobear kilkukrotnie wykonała wzmocnienia gruntów pod fundamentami i posadzkami obiektów, które uległy uszkodzeniu. Profesjonalizm zespołu, w szczególności Pana Oskara, Pawła, Krzysztofa i wielu innych pozwala na obdarzenie firmy pełnym zaufaniem przy najbardziej wymagających projektach.

Z poważaniem,

Dawid Matusiak
Geolog
Grunt-Test
Tel. 781 00 78 00

8 maj 2024

Solidna

Solidna, profesjonalna firma. Mogłam szukać tańszej, ale doświadczenie uczy, że za dobrą usługę trzeba po prostu godziwie zapłacić.

15 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo sprawna i fachową obsługa

Bardzo sprawna i fachową obsługa. Pracownicy wykazują się dużą wiedzą techniczną i w razie jakichkolwiek pytań szybko tłumaczą co i jak. Bardzo dobry kontakt z p. Adamem K. Polecam

12 mars 2024

Svar från Geobear Poland

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kontak z firmą był bardzo dobry

Kontak z firmą był bardzo dobry, począwszy od konsultanki, kierownika, po osoby wykonujace usluge.
Na miejscu, panowie poinformowali o wykonywanych czynnosciach.

23 januari 2024

bardzo dziękujemy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Podnoszenie posadzki metodą iniekcji geopolimerowych

Firma Geobear podnosiła zapadniętą posadzkę u mnie w domu metodą iniekcji geopolimerowych. Jestem w 100% zadowolona z wykonanej usługi. Panowie z obsługi byli w pełni profesjonalni, mili i życzliwi. Posadzkę podniesiono w przeciągu kilku godzin, bez wynoszenia mebli. Punkty odwiertów są praktycznie niewidoczne. Polecam tę technologię i firmę Geobear.

1 mars 2024

Svar från Geobear Poland

Bardzo dziękujemy za tak dobrą opinię!

Firma godna polecenia

Bardzo dobry kontakt z firmą, Świetne podejście do klienta. Wszystko wytłumaczone, jaki rodzaj prac jest do wykonania. Firma sprawdza wszystko pod budynkiem dokładnie aby niczego nie uszkodzić. Pan przedstawiciel, który przyjechał na miejsce z sondom bardzo dobrze przygotowany co do rodzaju podłoża. Firma godna polecenia.

20 februari 2024

Svar från Geobear Poland

Bardzo dziękujemy! Cała przyjemność po naszej stronie :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prawie wszystko dobrze :)

Prawie wszystko dobrze - w sensie: ekspertyza jest bardzo fajna i rzeczowa, usługa przebiega sprawnie i jest dość mało inwazyjna. Do poprawienia: kontakt w przedsprzedaży (było tak, że kontakt się przez jakiś czas urwał) i usługa hydraulika (po 1 dniu mocno lało się z zamontowanego ponownie sedesu, po poprawce jeszcze się lało i dopiero po 3cim podejściu ponownego montażu udało się uszczelnić sedes).

6 februari 2024

Spoko

Gdyby nie ubrudzona elewacja byłoby idealnie. Mimo tego, że był to wypadek przy pracy, nie mogę wystawić opinii bez uwag...

14 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.