Gode produkter, som gør det nemt at komme i gang når man er nybegynder. Stor hjælp med videoer på siden der guider. Hurtig levering
Det här tycker kunderna
Gode og holdbare produkter og et bredt udvalg. Jeg har aldrig lavet negle før gellak og produkterne er nemme at arbejde med. Afsender heldigvis flere gange pr uge og hurtig levering. Man er jo utå... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er nybegynder indenfor negle verdenen, og Gellak har været ganske fanatiske med deres kundeservice. De svarer hurtigt på alle spørgsmål og på næsten alle tider i døgnet. Jeg modtog et semidefek... Se mer
Företaget har svarat
Kvalitetsprodukter men begyndervenlig produkter. Rigtig god service for alle kunder uanset hvem man er. Gode priser der passer til produkterne. Jeg er rigtig glad for gellak.dk, fordi man altid... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi sælger alt fra Gellak, Gellack Gel Neglelak (Kært barn, mange navne), Akryl Gele, Reinforce Base Coat & meget mere af yderst høj kvalitet og til skarpe priser. Smarte startsæt med store besparelser fra 799 kr. Samtidig har vi over 230 farver Gel Neglelak farver på lager i vores netbutik. Vi udvider løbende med nye farver og flere produkter under vores eget brand Gellak.dk Vi tilbyder et hav af nail art, nail art værktøjer som f.eks. Dotting tools, svampe og meget mere. Vi har også bionedbrydelig glimmer fra EcoStardust eller eksklusive håndlavede pensler fra Italien. Vi tilbyder også forskellige startsæt, støvsugere, neglelamper m.m. OBS: Vi betjener ikke kunder på vores fysiske adresse, da vi udelukkende er en netbutik.
Kontaktuppgifter
Solvænget 12B, 8620, Kjellerup, Danmark
- Info@Gellak.dk
- gellak.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fantastisk sted at købe negleprodukter :)
Gellak.dk er et fantastisk sted at handle hvis man vil have kvalitets negle produkter!
Udover at man kan få en masse smukke produkter, bliver man også medlem af en facebook gruppe, hvor alle er helt vildt søde, positive og klar til at hjælpe, med selv de mindste ting.
Jeg har allerede bestilt flere ting :)

Svar från Gellak.dk
Kan helt klart anbefale gellak.dk
Kan helt klart anbefale gellak.dk! Super gode produkter og hurtig levering. Dog synes jeg, at det produkt jeg modtog, afviger en smule fra billedet på hjemmesiden, da den virker klart lysere i virkeligheden. Men stadig supernemt at arbejde med !

Fantastiske produkter og service
Fantastiske produkter og service.
Gode tilbud og Dennis er altid klar til at hjælpe hvis man er i tvivl.

Fantastiske produkter
Siden jeg for snart et år siden blev gjort bekendt med gellak har jeg ikke brugt andet!! Produkerne Er super nemme og dejlige at arbejde med. Kundeservicen er i topform. Priserne er også gode i forhold til hvilke produkter du får. Kan ikke understrege det nok - produkterne er ikke mindre end fantastiske! 🙂 Varm varm anbefaling herfra 👍👍

Tilfreds
Fik hvad jeg havde bestilt.
Hurtig levering.
Købte det “lille” gellak startersæt + farver.
Har været meget glad for det og det har været nemt at bruge. Der følger en vejledning med.
Ved dog ikke om det bare er mig. Men synes deres gellak (eget mærke) virker plastik-agtig, kan pille hele lakken af neglen i et.
Ved ikke om jeg gør noget forkert.

Super lækre varer
Hurtig levering, lækre varer til en fornuftig pris ♥️

De bedste produkter
De bedste produkter til de bedste priser, hvor alle kan være med. Kun ros herfra

Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside, skønne produkter og virkelig god service! 😍
Jeg handler der ofte 👏🏻💅🏼

Super produkter👍🏽😊
Super produkter👍🏽😊
Hurtig levering 👍🏽😊
Helt igennem fantastisk service og vejledning. Samt hurtigt svar på spørgsmål. 😊😊🙁

Skønneste firma
Hurtig levering, gode produkter og en fantastisk service! 😊

Svar från Gellak.dk
En rigtig god oplevelse at handle hos…
En rigtig god oplevelse at handle hos jer.
I skal ha STOR ros for jeres kundeservice!

Svar från Gellak.dk
Hurtig levering, svar på mails bliver besvaret og jeg fik en lille hyggelig ting med i pakken, jeg er ovenud tilfreds med købet!

Mine varmeste anbefalinger.
Jeg har handlet på Gellak.dk 7-8 gange efterhånden og har altid være ovenud tilfreds. Det er gode produkter, der virkelig holder og altid hurtig levering.
Én gang har der været en farve, der ikke levede op til forventningen (ud af i alt ca. 30 farver jeg har købt) og en enkelt gang var der en levering, der gik tabt hos DAO (ikke Gellak.dk’s skyld). Begge gange oplevede jeg en kundeservice ud over det forventelige. Der er også altid lynhurtigt svar fra kundeservice, hvis man har spørgsmål til noget.
Gellak.dk får på alle måder mine varmeste anbefalinger.

Interesse efter køb
Interesse efter køb, kæmpe udvalg, hurtig service, vil varmt anbefale 😊👍

Svar från Gellak.dk
Super godt og meget lækkert produkt
Super godt og meget lækkert produkt. Så nemt at arbejde med og super service. Produktet holder max. :-)

Gode produkter, hurtig levering
Har efterhånden handlet der nogle gange og jeg er super tilfreds med den service jeg har oplevet.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Gellak.dk 👍👍👍

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.