Gellak.dk Omdömen 125

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode produkter, som gør det nemt at komme i gang når man er nybegynder. Stor hjælp med videoer på siden der guider. Hurtig levering

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode og holdbare produkter og et bredt udvalg. Jeg har aldrig lavet negle før gellak og produkterne er nemme at arbejde med. Afsender heldigvis flere gange pr uge og hurtig levering. Man er jo utå... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er nybegynder indenfor negle verdenen, og Gellak har været ganske fanatiske med deres kundeservice. De svarer hurtigt på alle spørgsmål og på næsten alle tider i døgnet. Jeg modtog et semidefek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvalitetsprodukter men begyndervenlig produkter. Rigtig god service for alle kunder uanset hvem man er. Gode priser der passer til produkterne. Jeg er rigtig glad for gellak.dk, fordi man altid... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhetsartiklar
  2. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Vi sælger alt fra Gellak, Gellack Gel Neglelak (Kært barn, mange navne), Akryl Gele, Reinforce Base Coat & meget mere af yderst høj kvalitet og til skarpe priser. Smarte startsæt med store besparelser fra 799 kr. Samtidig har vi over 230 farver Gel Neglelak farver på lager i vores netbutik. Vi udvider løbende med nye farver og flere produkter under vores eget brand Gellak.dk Vi tilbyder et hav af nail art, nail art værktøjer som f.eks. Dotting tools, svampe og meget mere. Vi har også bionedbrydelig glimmer fra EcoStardust eller eksklusive håndlavede pensler fra Italien. Vi tilbyder også forskellige startsæt, støvsugere, neglelamper m.m. OBS: Vi betjener ikke kunder på vores fysiske adresse, da vi udelukkende er en netbutik.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Gode produkter

Gode produkter, som gør det nemt at komme i gang når man er nybegynder.
Stor hjælp med videoer på siden der guider.

8 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtigt fint pakke.

Rigtigt fint pakke.. blev bare lidt skuffet da jeg troede der var tipper med.. men ellers positivt

2 januari 2026

Hej Anja :)
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er ikke helt sikker på hvad du har bestilt, men skulle der have manglet noget, må du meget gerne sige til.

Så kan du skrive til mig på info@gellak.dk

Mvh Dennis
Gellak.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, super service, gode og holdbare produkter. Og priserne er fine.

1 maj 2025

Svar från Gellak.dk

Tusinde tak for anmeldelsen Amalie :)
Det er rigtig glad for!

Tak <3

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg har købt en elfil fra deres hjemmeside og de var så gode til at svare på alle mine spørgsmål samt informere om hvor pakken var.
Og så er el filen mega god til en rimelig pris!
Stor anbefaling herfra!
Alex

31 januari 2025

Hej Alex :)
Det er jeg rigtig glad for!
Skulle der være noget en anden gang, så må du endelig sige til!

Vildt gode produkter

Vildt gode produkter, som gør at man selv som nybegynder kan få pænte resultater. God service.
Sidder igen og bliver fristet af endnu flere flotte lakker.

20 december 2024

Hej Ulla :)

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at du er glad for produkterne! :)

God og hurtig service.

God og hurtig service.
God respons om alt er okay.
Kan kun anbefales 👌👍🏻

12 december 2024

Hej Lone!
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på! :) Mange mange tak!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu engang sendes der roser.

Endnu engang sendes der roser.
Jeg er, som altid imponeret over den hurtige levering, og fantastiske produkter.

17 augusti 2024

Svar från Gellak.dk

Tusinde tusinde tak Louise! Virkelig pænt af dig :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hos Gellak.dk får man virkelig noget…

Hos Gellak.dk får man virkelig noget for pengene. Stort udvalg både af farver og geléer, men også tilbehør.
Og her finder man markedets bedste top coat!
Ejeren Dennis er utrolig service minded og svarer meget hurtigt.

16 februari 2024

Svar från Gellak.dk

Tusinde tak for den pæne anmeldelse! Det varmer virkelig meget. Af hjertet mange tak! <3

Super produkter

god pris, produktkvalitet, og det er meget nemt at bruge

19 februari 2024

Hej Margarita :)
Tusinde tak for anmeldelsen. Den værdsætter jeg rigtig meget! Rigtig god dag til dig :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, flot farve gellak, nem at lægge på samt holdbar.

20 januari 2024

Hej Lene!
Mange tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at du syntes om vores produkter :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiske produkter der virkelig holder.🥰

Er super glad for de skønne og fantastisk holdbare produkter. 😊Jeg er gartner og har ofte fingrene i jorden, bruger mine negle som et ekstra redskab, til at knibe visse blomster af og meget, meget mere.🪴🌱🌳 De bliver udsat for rigtig meget og holder til det. Er super glad for de skønne produkter.👍
Kan varmt anbefale dem til andre.🥰

26 januari 2024

Hej Gurli!
Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Det værdsætter jeg rigtig meget!

Du må have en fortsat fantastisk dag :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fanatiske produkter og service!

Som brolægger og nu tidligere neglebider har jeg aldrig - som i virkelig aldrig formået, at have bare antydningen af negle 🥴 Men det er for mig fortid, for med Gellaks produkter har det gjort det muligt for mig, at både stoppe med at bide negle, men også at bibeholde dem flotte og holdbare. Mine negle og hænder får rimelig mange tæsk i løbet af en arbejdsdag med, at ligge fliser, sætte brosten osv. og Gellaks produkter holder bare! Jeg bruger deres akrylgele og har i det halve år jeg har været igang ikke oplevet en eneste flækket negl, det er helt vildt.
Udover de gode produkter har Dennis også en fantastisk service. Jeg modtog med mit startsæt en lampe der desværre viste sig, at være defekt, og Dennis sendte en ny efter et par skriv sammen. Kan kun anbefale Gellak ⭐

21 januari 2024

Hej Signe :)

Vildt at det kan holde til sådan et erhverv!
Tusinde tak for de fine ord, og fortsat god arbejdslyst, både med neglene og fliserne :)

Alt er bare i top

Super kvalitet, gode varer, fantastisk service, hurtig levering .. 5 mega stjerner

20 juli 2023

Hej Mette!
Mange mange tak for den fine anmeldelse. Det er virkelig pænt af dig! Det betyder rigtig meget. Tusinde tak! :)

Super kvalitet

Super kvalitet, varen kom hurtigt og jeg kunne følge den hele vejen... 5 stjerner herfra

5 juli 2023

Hej Mia :)
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter jeg rigtig stor pris på - Tusinde tak!! God sommer :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har handlet hos gellak.dk i 3 år og er…

Har handlet hos gellak.dk i 3 år og er super tilfreds med både service og kvalitet.

13 juni 2023

Hej Mirela.
Tusinde tak for din anmeldelse, og at du har valgt at være kunde i min virksomhed i så mange år, det værdsætter jeg virkelig meget! Tusinde tusinde tak!

Tilsendt reservedel til elfil

Min elfil havde en stump Bits siddende i motoren efter den var knækket af.
Fik tilsendt en "reservedel" ifm af motor som var mega nem at udskifte selv 👏 så glad for servicen 😍

12 juni 2023

Hej Tanja!
Dejligt problemet kunne løses på den her måde. Det er jeg rigtig glad for! Tak for den fine anmeldelse :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.