Gellak.dk Omdömen 125

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode produkter, som gør det nemt at komme i gang når man er nybegynder. Stor hjælp med videoer på siden der guider. Hurtig levering

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode og holdbare produkter og et bredt udvalg. Jeg har aldrig lavet negle før gellak og produkterne er nemme at arbejde med. Afsender heldigvis flere gange pr uge og hurtig levering. Man er jo utå... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er nybegynder indenfor negle verdenen, og Gellak har været ganske fanatiske med deres kundeservice. De svarer hurtigt på alle spørgsmål og på næsten alle tider i døgnet. Jeg modtog et semidefek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvalitetsprodukter men begyndervenlig produkter. Rigtig god service for alle kunder uanset hvem man er. Gode priser der passer til produkterne. Jeg er rigtig glad for gellak.dk, fordi man altid... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhetsartiklar
  2. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Vi sælger alt fra Gellak, Gellack Gel Neglelak (Kært barn, mange navne), Akryl Gele, Reinforce Base Coat & meget mere af yderst høj kvalitet og til skarpe priser. Smarte startsæt med store besparelser fra 799 kr. Samtidig har vi over 230 farver Gel Neglelak farver på lager i vores netbutik. Vi udvider løbende med nye farver og flere produkter under vores eget brand Gellak.dk Vi tilbyder et hav af nail art, nail art værktøjer som f.eks. Dotting tools, svampe og meget mere. Vi har også bionedbrydelig glimmer fra EcoStardust eller eksklusive håndlavede pensler fra Italien. Vi tilbyder også forskellige startsæt, støvsugere, neglelamper m.m. OBS: Vi betjener ikke kunder på vores fysiske adresse, da vi udelukkende er en netbutik.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Lækre produkter

Skønne produkter og de har en rigtig go kundeservice

7 maj 2023

Hejsa!
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det er vi rigtig glade for :)

God weekend!

Tilfreds

Stort udvalg, gode priser og lynhurtig levering. Alt godt :)

27 mars 2023

Hej Henriette!
Tusinde tak for anmeldelsen! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har intet at udsætte på produktet

Jeg har intet at udsætte på produktet - tværtimod har de KUN GLÆDET MIG 😁👍

9 februari 2023

Hej Marie!
Mange tak for din flotte anmeldelse, jeg er jo selvfølgelig rigtig glad for den glæde vores produkter giver dig. Mange tak for det! :) :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min yndlingsside over dem alle

Jeg handler ofte ved Gellak.dk og jeg er simpelthen så glad for at have fundet denne her side. De har de fedeste produkter, den mest hjælpsomme kundeservice og mega søde hjælpere på deres Facebook side så man får hjælp lige fra køb til brug af produkterne.

Da en flaske var smadret under fragt og havde ødelagt en anden flaske med neglelak tilbyder Gellak.dk at sende 2 nye med det samme🫶🏻 uden beregning eller omkostninger for mig.

Hvis du vil lave dine egne negle er det hos Dennis og Gellak.dk du skal gøre dine køb. Anbefaler til alle jeg kender!

5 februari 2023

Hej Mollie :)
Tusinde tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det varmer rigtig meget.
Jeg er glad for at vi hurtigt fandt en løsning på de 2 flasker, som havde haft en hård medfart under fragten :)

Rigtig god dag til dig!

Enestående service!

Enestående service!
Jeg har i forbindelse med Black friday fået bestilt to gellak, som ikke var den helt forventede farve.
Da jeg skrev til butikken blev jeg mødt med hjælpsomhed og jeg skulle sende billede af den lak farve jeg søgte. Da de desværre ikke havde den lak jeg søgte, måtte jeg returnere den jeg havde købt. Jeg er en travl børnefamilie og jeg fik slet ikke nået at få handlet og sendt varen retur.
Efter et par uger, skrev jeg til butikken om jeg måtte lave en ombytning af varen. Det blev mødt med venlighed og ingen spørgsmål. Tilmed sendte Dennis en returlabel med til mig, så jeg super nemt kunne returnere de lak som jeg skulle.
Jeg er dybt taknemmelig og glad for at jeg har fundet min nye ynglingsbutik. Det er virkelig service udover alle grænser og jeg vil på det varmeste anbefale at man handler her. Her bliver man mødt og hjulpet 😀☺️

15 januari 2023

Hej Jacqueline :)
Mange tak for din flotte anmeldelse.

Er rigtig glad for at vi fandt en løsning på det med farverne!

Jeg bukker og takker for de fine ord, mange mange tak :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, gode produkter og gode tilbud.

Altid super service, hurtig levering, gode tilbud og vigtigst af alt - GODE brugervenlige produkter som holder rigtig godt.

I min fritid har jeg heste - så jeg tilbringer en del tid med fysisk arbejde hvor jeg bruger mine hænder - her holder lakken til UG og jeg har altid flotte negle på arbejde.

Så absolut alle 5 stjerner værd :D

14 december 2022

Hej Rikke :)
Mange mange mange tak for søde ord. Det varmer rigtig meget.
Dejligt at neglene holder til din hobby :) :) - Det er skønt at høre!

Helt igennem fantastiske produkter

Helt igennem fantastiske produkter, super god service og utrolige fair priser! 5 stjerner fra mig og en varm anbefaling ❤️

24 november 2022

Hej Mynte :)
Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringere kvalitet findes ikke!

Overpriced og uprofessionel virksomhed. Find nøjagtigt de samme produkter på aliexpress og ebay, og spar dig selv deres overpriser, men også ejerens flabede attitude når du henvender dig, over deres ringe produkter som går i stykker. Alle de gode anmeldelser er her kun, fordi ejeren bestikker med gavekort, penge retur til dem der skriver en negativ anmeldelse med kritik af hans virksomhed.

24 oktober 2022

Hej Sara

Du kontaktede os, fordi din lampe er gået i stykker, dette ville vi selvfølgelig gerne have løst, men det kan vi desværre ikke gøre når varen er 3 år gammel, og udenfor reklamationsretten.

Var den gået i stykker lige efter der var gået 2 år, så kunne vi helt sikkert have fundet en løsning, fordi så firkantede er vi heller ikke.

Størstedelen af produkterne er vores egen, som ikke kan købes andre steder. Er der nogen generiske produkter som kan findes andre steder?

Ja, selvfølgelig er der det, de kan da også købes hos vores konkurrenter.
Samtidig vil jeg også beklage, at du føler vi har overpriser, er uprofessionelle og at jeg skulle have haft en flabet attitude, det er ikke noget jeg kan genkende ud fra den samtale vi har haft på mail.

Jeg er ked af, at alt det her er udfaldet af at vi ikke kunne hjælpe dig med en defekt lampe, som er udenfor garantien/reklamationsretten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilt base/top coat, sendt samme dag

Bestilt base/top coat som blev sendt samme dag. Modtog pakken dagen efter. Alt ok med de 2 ting. Tak for hurtig levering. Ordre 21122GLDK

21 juni 2022

Hej Maki :)
Dejligt at høre at pakken kom så hurtigt frem!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En varm anbefaling herfra.

En varm anbefaling herfra.
Gode produkter til fine priser. Levering on point og kundeservice i top.
Jeg kommer nok til at smide mange ordrer i fremtiden 💸
Jeg er meget begejstret, Især vil jeg anbefale akrylgele på tube 😳 DET er en gamechanger for mig og jeg er vild med det.

19 maj 2022

Hejsa Minja :)
Ja! Akryl gele er et utrolig lækkert produkt! Jeg er så glad for at du er vild med det :) :) Tak!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode og holdbare produkter og et bredt…

Afsender heldigvis flere gange pr uge og hurtig levering. Man er jo utålmodig når man (igen igen) har bestilt flere produkter 😉.
Altid god og ekstremt hurtig service, både fra gellak.dk selv og fra tøserne i facebookgruppen 🥰, hvilken der har et fantastisk fællesskab med skøn inspiration. Heidis videoer har lært mig meget 🤩.

1 april 2022

Hej Monica :)
Tusinde tak for anmeldelsen.
Jeg skal nok give rosen videre til Heidi :) <3

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde jeg kunne give 10 stjerner, så gjorde jeg det! Gellak kan VARMT anbefales, både til nybegyndere og erfarne inde for negleuniverset. Det er nogle lækre produkter, gode tilbud og så er servicen i TOP!! På Facebook kan man blive medlem af gruppen, hvor der bliver delt ud af designs/fif og hvor man kan spørge om ALT! Har jeg sagt at Gellak kan anbefales 😜 Det eneste minus er at Gellak desværre er vanedannende, det kribler i fingrene for at få mere #gellakfix.

Tusinde tak Sarah :D
Altså... Det er jo nok lidt ulempen, at Gellak.dk kan være et lidt dyrt bekendtskab ;)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er vild med gellak.dk

Jeg er vild med gellak.dk. Lækre produkter, super hurtig levering, virkelig gode månedlige tilbud og Dennis leverer super kundeservice, man kan altid skrive til ham hvis noget mod forventning ikke er i orden. Jeg er kæmpe fan.
Jeg elsker gruppen Dennis har og bliver virkelig inspireret af de opslag som ambassadør Nina, Barbara, Carina og Sabrina laver. Det er guld værd for en newbie som mig. Tak tak tak ❤️

Hej Mette!
Hvor er du bare sød altså :)
Det er en rigtig fin gruppe vi har fået os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fine produkter og rigtig god service

Fine produkter og rigtig god service. Både på siden og på deres Facebook side. Nina har været en KÆMPE hjælp, men de andre piger er også søde til at dele tips og råd.

Synes det er fedt at de tænker sund kemi og at priserne er rimelige.

Hej! :)
Tusinde tak for anmeldelsen! Det betyder rigtig meget :D

Skulle der være noget, må du endelig sige til!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg modtog en gellak

Jeg modtog en gellak, der var så tyk og fuld af klumper, at den er ubrugelig. Jeg er meget utilfreds!

8 mars 2022

Hejsa :)
Det kan jo ske at et produkt har en fejl. Så det finder vi selvfølgelig en løsning på.

Har også svaret på din besked du har skrevet over Instagram.

Jeg undre mig bare lidt over hvorfor du ikke kontakter os først, så vi kan finde en løsning, fremfor at gå på TrustPilot som det første, også kontakte os bagefter. :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.