Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gel fun har været super hurtigt til at besvare spørgsmål inden Køb af HK416B - Elektrisk Gelblaster Gevær. Det har gjort løbeoplevelse tryg og rar. Min søn elsker geværet der fungerer upåklageligt. Da... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte to stks AR416 gelblaster geværer inkl en masse skud. Begge geværer var en julegave til to drenge. Problemet bestod i at geværerne ikke kan samles. Geværet kommer med ekstraudstyr som f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu købt 2 forskellige gelblasters hos Gelzone, begge ordre blev afsende ca. 2 time efter jeg havde lagt ordren! Det er altså en voldsomt god behandlingstid ! :-) Det er umiddelbart s... Se mer

Företagsinformation

1. Äventyrssport
  2. Airsoftartiklar
  3. Leksaksaffär
  4. Leksaksbutik

Skrivet av företaget

Din one-stop-shop for alt, hvad der har med Gel Blasters at gøre. Vi er dedikeret til at bringe de bedste Gel Blasters og tilbehør til vores kunder og tilbyde en unik og spændende oplevelse, uanset om du er en erfaren spiller eller helt ny i verden af ​​Gel Blasters. Med det største udvalg på markedet kan vi garantere at du ikke går forgæves, og selvom vi har det bedste udvalg går vi heller ikke på kompromis med de gode priser, ved gelzone får du de skarpeste priser på det største og fedeste udvalg! Besøg os på Gelzone.dk nu!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 42 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God service og kvalitet

God service og hurtig levering. Havde bestilt en gelblaster som desværre var udsolgt, men blev hurtigt kontaktet vedr. om jeg ville have penge retur eller en anden vare. Bestilte selvfølgelig en ny blaster da kvaliteten er super pålidelig og giver mange timers sjov for familien og venner

9 maj 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De service van het bedrijf is goed

De service van het bedrijf is goed. Helaas was de gelblaster van mijn zoon stuk gegaan en ze hebben uiteindelijk de kosten van de gelblaster terug betaald. Natuurlijk waren we wel de verzendkosten kwijt, maar dat risico hadden we genomen.

12 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Svarer ikke på henvendelser

Jeg bestilte en gelblaster i midten af marts som desværre havde en lille skade og ikke svarede helt til billedet på hjemmesiden, så jeg kontaktede dem for at få pengene retur.

Første henvendelse til dem blev besvaret inden for en dag (de ville gerne have billeder), hvilket de fik dagen efter. Siden d. 22/3 har jeg ikke hørt noget fra dem på trods af getagende henvendelser på både mail og Messenger.

De får en ekstra stjerne for hurtig levering og første svartid, men kundeservice er meget, meget skuffende. Du skal kun købe fra dem hvis du er ok med ikke at kunne få pengene tilbage ved fejl eller mangler.

13 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De er ligeglade med kunderne.

Ja køber man en gelblaster og den ikke virker, bliver den ikke byttet til en ny. købte en gelblaster hvor plus ledningen ikke sad på stikket, til at tilslutte batteriet. Skrev til dem på mail, og fik bare af vide de ikke kunne hjælpe, fordi det var selvforskyldt.. da det ikke var plus ledningen på batteriet🤔🤔 skrev til dem igen på mail, at ledningen aldrig havde siddet på gelblasteren, og så har jeg ikke hørt mere fra dem..
Og skriver man om sin oplevelse på facebook, på en af deres opslag, sletter de den, og blokere en på facebook🤔

28 mars 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte 2 GelBlasters og ungerne nød at…

Købte 2 GelBlasters og ungerne nød at lege med dem samme dag. Dagen efter ville den ene unge vække far i solskinnet, men den virkede ikke længere. Vi prøvede at lade batteri og bytte batteri med brormand, men det virkede bare ikke. Fik hurtig kontakt via mail som efter kort korrespondance fortalte at de ville sende en ny. Så nu glæder sønnike sig til at den nok kommer efter påske 🤗

12 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rigtig dårlig service og kvalitet

Rigtig dårlig service og kvalitet.
Men søn på 9 købte et gevær fra hans egen optjente penge. Da han fik geværet virkede det slet ikke optimalt. Kunne kun skyde kuglerne ud når man vendte geværet på hovedet. Vi skrev til kundeservice, som skrev vi skulle sende det tilbage, men selv betale porto på 69kr, som vi så ville få tilbage hvis de så den samme defekt med geværet.
De sendte ny, men ingen penge tilbage for geværet. Det samme problem var så med det nye, kan kun skyde når man vender geværet på hovedet.

Så dårlig kvalitet. Dårlig service. Vil ikke anbefale dette sted.

1 mars 2025
Logotyp för Gelzone

Svar från Gelzone

Hej Lonni
Tak for din anmeldelse.

Gelblasteren blev testet og vi fandt frem til at produktet intet fejlede. Vi betaler ikke unødigt for fragt, hvis ikke årsagen til at produktet er defekt er vores.

Vi kan se der ikke er købt gelballs hos os, og vi kan derfor ikke garantere at det i anvender faktisk passer til vores produkt, hvilket vi også beskrev inden det blev sendt retur, så i kunne undgå at sende det forgæves.

Er produktet defekt sender vi altid et nyt samt refunderer fragt prisen. Derudover kompenserer vi også ofte med nogle ekstra gelballs for ulejligheden.

Mvh
Ejer
Andreas Kristensen

Gel-Fun

The toy gun is well-made, durable, and easy to assemble and use. While some customers report the battery lasts a long time, others mention it breaks within day

7 april 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hjælp

Hej.
Har skrevet til jer på mail ?
Ved godt at der er travlt.
Kan i se på det ?
Vores gel maskine pistol kan ikke skyde
Kun nogle af kuglerne ?

Har sendt jer flere video ?

Kan vi få byttet til nyt ?

20 mars 2025

Mvh
Ejer
Andreas Kristensen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine børn elsker det her

Købte Gel Blasteren for nyligt og ikke nok med at børnene elsker den, så er den også virkelig holdbar. Har allerede holdt til flere timers kamp i haven uden problemer. Brugsvejledningen kunne dog være lidt mere tydelig IMO men det gik nu fint alligevel. Thaanks for en god oplevelse

6 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.