Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Her for en mÄned siden kÞbte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der stÄr 275+ gratis fragt tÊnker ik mer over det og fÄr ikke kigget pÄ det e... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super fin skÊrm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay pÄ touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de ogsÄ hjemmes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det var meget hurtigt at komme i gang med GearMate 2, det den virker bare upÄklageligt. KÊmpe opgradering fra den telefonholder vi brugte fÞr. Eneste anke er at det virker helt tilfÊldigt om musi... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Jeg har kÞbt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til hÄndfri telefoni er desvÊrre meget... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik med biltillbehör

Skrivet av företaget

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehĂžr hos os. Vi har alt hvad du behĂžver for at forbedre din biloplevelse. GĂžr din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det nĂŠste niveau!

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Jeg kĂžbte en GearMate 2.0

Jeg kĂžbte en GearMate 2.0, men var lidt i tvivl om skĂŠrmen ville kradse ud fra de anmeldelser jeg havde lĂŠst. TvĂŠrtimod oplevede jeg ingen problemer. Lyden var prĂŠcis ligesom uden skĂŠrmen og er virkelig tilfreds med den, vil 100% kĂžbe herfra igen.

29 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

God service, lav kvalitet

Jeg bestilte en bil-skÊrm (GearMate 2.0) en uge inden jeg skulle pÄ bilferie. Selvom der stod 2 - 3 hverdages leveringstid, nÄede den aldrig frem. Pakken var blevet vÊk i posten, desvÊrre. Jeg kontaktede GearGoods, som tilbÞd at jeg kunne hente en ny skÊrm pÄ deres lager. Rigtig god service!. Derfor kunne jeg netop bruge skÊrmen pÄ min ferie, som jeg have regnet med.
Da vi anvendte skÊrmen, fandt vi hurtig ud af at den kunne bruges til formÄlet, nemlig GPS og musik. Dog var lyd-kvaliteten utrolig ringe. (selv efter gentagende forsÞg pÄ indstillinger pÄ skÊrmen). Dette er dog ogsÄ forventligt, da lyden tilkobles over FM og der derfor opstÄr en del skratten under kÞrsel + dÄrlig lyd-kvalitet. Derudover er stikket i selve skÊrmen dÄrligt og gik faktisk i stykker de sidste dage pÄ ferien, da det blev trykket helt ind, sÄ man nÊsten ikke kunne tilkoble ledningen. Dette fixede jeg dog selv, ved at skille skÊrmen ad og rette det der sidder inde i skÊrmen. Her kunne jeg se at det der holder det hele pÄ plads, var knÊkket, da de kun sad fast med tyndt plastik og uden skruer. Det virker dog endnu, efter jeg har rettet det og sat lidt ekstra skruer i :D. Men jeg tÊnker det er et spÞrgsmÄl om tid, fÞr det gÄr i stykker igen, grundet den ringe kvalitet.
Men alt i alt super god service! dog et produkt af lav kvalitet.

2 augusti 2024

Hej Olivia,

Tak for vores samtale over mail. Vi er glade for, at vi kunne erstatte skérmen. Vi er selvfþlgelig kede af, at skérmen ikke fungerede under jeres ferie, men det gléder os, at vi kunne lþse det 🙂

Elendigt produkt de har

Elendigt produkt de har. Virker pÄ ingen mÄde som det skal fortjener ikke engang en stjerne

18 juli 2024

Hej Jon,

Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med vores produkter. Dog vil vi gerne pÄpege, at vores skÊrme virker og at vores kundesupport flere gange har forsÞgt at hjÊlpe dig med at sÊtte skÊrmen op, med meget lidt respons fra din side.

Med venlig hilsen
GearGoods

Gode produkter

Gode produkter! Meget personlig service, jeg havde lidt problemer med at bestille men de hjalp mig og jeg fik mine ting hurtigt.

Magnus

6 juli 2024
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

havde hĂžjere forventninger med den

havde hÞjere forventninger med den. Sugekoppen virkede ikke og Man kan ikke skrue lige sÄ hÞjt op i bilen nÄr den sidder til

21 april 2024

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse.

For at fÄ sugekoppen til at sidde ordentligt, skal du trykke hÄndtaget ned pÄ en ren overflade. Det burde hjÊlpe.
Vi har ogsÄ en anden holder med klÊbende bagside som fÞlger med i pakken. Det ville mÄske vÊre en bedre lÞsning for dig.

Med hensyn til lydstyrken er det muligt at justere lyden inde pÄ skÊrmens menu.

Hvis du har brug for yderligere hjĂŠlp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sugekoppen er elendig

Virkelig en fed skÊrm. Men sugekoppen kan ikk tÄle varme, sÄ det kan vÊre ligegyldigt at skÊrmen er god.

14 maj 2024

Hej Laura,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kan lide skÊrmen. Problemet med sugekoppen kan skyldes, at sugekopper fungerer bedst pÄ rene overflader. PrÞv at rengÞre omrÄdet, hvor sugekoppen skal sidde, det burde hjÊlpe.

Vi har ogsÄ en anden holder med klÊbende bagside, som fÞlger med i pakken. Det ville mÄske vÊre en bedre lÞsning for dig.

Du mÄ meget gerne kontakte os, sÄ kan vi finde en lÞsning sammen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og rigtig god kundeservice efterfÞlgende i form af svar pÄ spÞrgsmÄl om produktet. Er alt i alt meget tilfreds med gearmate 2.0.

21 april 2024

Hej Simone,

Tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse. Derfor er vi super glade for, at du har valgt at give os 5 stjerner 😊

Rigtig dÄrlig kvalitet

Rigtig dÄrlig kvalitet

FÞr det fÞrste skralder lyden nÄr man kÞre over det mindste bump pÄ vejen. For det 2. Faldt sugekoppen af idag efter den havde stÄet 2 timer i solen fordi den ikke kunne holde til varmen sÄ da jeg kom ud i min bil lÄ skÊrmen nede ved min gearstang. Super dÄrligt kÞbt 1000kr lige ud af vinduet

11 maj 2024

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse.

Lyden kan skratte, hvis skÊrmen ikke er sat ordentligt op, da den ikke er beregnet til at tage hÄrde bump.
Det er ogsÄ vigtigt at sikre, at sugekoppen er sat korrekt pÄ en ren overflade. Hvis sugekoppen er sat korrekt op, burde den ikke skratte, og skÊrmen skulle sidde fast.
Derudover har vi ogsÄ en anden holder med klÊbende bagside, som fÞlger med i pakken. Det ville mÄske vÊre en bedre lÞsning for dig.

Kontakt os gerne via mail eller chat, sÄ vi kan finde en lÞsning og hjÊlpe dig videre.

Speedometer angiver

Nogle af tallene vender pÄ hovedet/mangler streger, sÄ man ved f.eks ikke om man kÞrer 71 eller 79 km/t

12 april 2024

Hej Markus,

Tak for din anmeldelse.

Vi er ikke helt sikre pÄ, hvad der er galt ud fra din beskrivelse, men du er meget velkommen til at kontakte os pÄ vores mail eller via vores chat-funktion, sÄ vi kan hjÊlpe dig videre.

DÄrligt produkt og dÄrlig

DÄrligt produkt og dÄrlig brugeroplevelse og brugsanvisning dyrkÞbt erfaring

18 april 2024

Hej Henrik,

Vi er meget kede af at du har haft en kedelig oplevelse med vores produkt. Vi ville virkelig have sat pris pÄ, hvis du havde nÄet ud til os direkte, fÞr du gav os en 1-stjernet anmeldelse. Vi er altid her for at hjÊlpe og lÞse eventuelle problemer.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det tog alt for lang tid fþr pakkede

Det tog alt for lang tid fĂžr pakkede komme frem!
lidt over En mĂ„ned 👎

31 mars 2024

Hej Thorkild,

Vi har tydeligt angivet pÄ vores hjemmeside flere steder, at du kan forvente en leveringstid pÄ 7-15 hverdage. Da vi gennemgik din ordre kunne vi se, at din pakke blev forsinket med 1 dag, hvilket naturligvis ikke er ideelt. Du nÊvner dog at der er gÄet over en mÄned, mens der faktisk kun er gÄet 22 dage. Vi synes det er Êrgerligt, at du har valgt at give os en 1-stjernet anmeldelse pÄ baggrund af dette.

Deres Portable Carplay virker ikke

Deres Portable Carplay virker ikke. Den bliver ved med at slukke sÄ snart du slutter den til mobilen.

29 mars 2024

Hej Alexander,

Vi har bemÊrket at du har sendt os en e-mail angÄende din skÊrm, hvor det ser ud til at du har modtaget et defekt produkt, hvilket desvÊrre kan ske. Derudover er det ogsÄ muligt at skÊrmen er blevet sat op forkert, hvilket kan vÊre Ärsag til at den ikke virker korrekt. Vi synes det er Êrgerligt, at du har valgt at give os en Trustpilot-anmeldelse med kun én stjerne pÄ baggrund af dette. Vi ville gerne have haft muligheden for at lÞse problemet for dig.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Jeg fik en carplay skĂŠrm i julegave.

Jeg fik en carplay skĂŠrm i julegave.
- desvĂŠrre virkede den ikke optimalt i lyden.
(hĂžjst sandsynligt en fejl i skĂŠrmen)
Vi prÞvede fÞrst at kontakte geargoods via hjemmeside, desvÊrre uden respons, dette har vÊret grundet en teknisk fejl kan jeg lÊse i andre anmeldelses svar. SÄ jeg forsÞgte igen nogle mÄneder senere (tiden lÞb fra mig) til direkte email.
Og her fik jeg svar OMGÅENDE og sĂ„ endda pĂ„ en sĂžndag. - de har svaret inden for 1 dĂžgn i hverdagene og samtlige weekend dage ogsĂ„, og mange gange hurtigere end det.
- og trods der var gÄet flere mÄneder, siden skÊrmen var kÞbt, fik jeg vaglet om at refundere eller fÄ en ny skÊrm pÄ firmas regning.
Jeg valgte refundering og fik 100% refundering (det tog 3 hverdage)
uden at skulle sende skĂŠrmen retur (grundet fejlen i skĂŠrmen)

- ALT IALT
Self er det trist skĂŠrmen ikke virkede optimalt, men da kontakten til firmaet var skabt - overgik servicen ALT andet !!!
Havde aldrig regnet med sĂ„ god service og derfor 4 stjerner !! đŸ€©

16 april 2024

Hej Celina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at hĂžre at du trods problemerne til sidst havde en god oplevelse. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for, at vores service levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os, og vi hÄber, at vi kan give dig en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

God service tak for det

God service tak for det

17 januari 2024

Hej Salah,

Tak for din fine anmeldelse! Vi gĂ„r meget op i at have en god kundeservice. Derfor er vi super glade for, at du har valgt at give os 5 stjerner 😊

Manglende levering

Jeg, Hans Kristian Truelsen, bestilte og betalte d. 20. november 2023 en car play skÊrm. Den skulle leveres pÄ hjemadresse. Jeg har imidlertid ikke modtaget den endnu. - Ved tidligere skriv pÄ Trust Pilot, svarer I at DAO kan se at pakken er afhentet. Det kan jo ikke vÊre tilfÊldet, nÄr den skulle leveres pÄ hjemadresse. - I skriver at I vil kontakte mig gennem mail. Dette er slet ikke sket. Har ikke modtaget nogen mail fra jer. Trods det, at jeg har skrevet flere gange til jer. - I skriver at I gerne vil finde en god lÞsning. Det vil jeg ogsÄ gerne.
Mvh. HK

25 januari 2024

Hej Hans,

FÞrst og fremmest vil vi beklage for din dÄrlige oplevelse med vores kundeservice. Det er ikke i orden, at vi ikke har besvaret eller har vÊret forsinkede med at besvare din besked. Efter at have gennemgÄet din sag nÊrmere, vil vi gerne pÄpege, at vi tidligere har instrueret dig i at kontakte DAO angÄende din pakke.

Vi kan se, at du har forsÞgt at kontakte os flere gange, men ifÞlge vores registreringer har vi modtaget mange tomme e-mails fra dig, hvilket har gjort kommunikationen udfordrende. Vi vil gerne understrege, at vi pÄ intet tidspunkt har lovet hjemmelevering af din pakke. Som det tydeligt fremgÄr pÄ vores hjemmeside, leverer vi udelukkende vores Carplay SkÊrme til DAO pakkeshops.

VedrÞrende din pakke har vi allerede informeret dig om, at den blev afhentet i den valgte pakkeshop. Derfor er vi usikre pÄ, hvorfor du har forventet en hjemmelevering. Vi erkender og beklager, at vi ikke har besvaret din anmodning om et pakkenummer. Denne mangel pÄ svar var en fejl fra vores side og du har nu modtaget en besvarelse pÄ mail.

For alt det Þvrige, du har pÄstÄet, mÄ vi dog gÞre det klart, at disse oplysninger ikke stemmer overens med de korrekte hÊndelser. Din pakke er blevet leveret og registreret som afhentet i pakkeshoppen. Hvis du mener, at det ikke var dig, der har afhentet pakken, er det vigtigt, at du kontakter DAO direkte. Efter at vi har overdraget pakken til DAO, er det deres ansvar at sikre, at den ender hos den rette modtager.

Vi beklager de ulemper, du har oplevet, og vi hĂ„ber pĂ„ din forstĂ„else i denne sag. Skulle du have yderligere spĂžrgsmĂ„l eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os igen pĂ„ mail. VI hĂ„ber at du finder en lĂžsning og Ăžnsker dig en god dag 😊

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer