Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Her for en mÄned siden kÞbte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der stÄr 275+ gratis fragt tÊnker ik mer over det og fÄr ikke kigget pÄ det e... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super fin skÊrm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay pÄ touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de ogsÄ hjemmes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Det var meget hurtigt at komme i gang med GearMate 2, det den virker bare upÄklageligt. KÊmpe opgradering fra den telefonholder vi brugte fÞr. Eneste anke er at det virker helt tilfÊldigt om musi... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Jeg har kÞbt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til hÄndfri telefoni er desvÊrre meget... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik med biltillbehör

Skrivet av företaget

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehĂžr hos os. Vi har alt hvad du behĂžver for at forbedre din biloplevelse. GĂžr din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det nĂŠste niveau!

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

DÄrlig kvalitet.

17 augusti 2025

Hej,
Vi er rigtig kede af, at du har haft denne oplevelse med vores produkt. Hvis du ikke allerede har vÊret i kontakt med vores kundeservice, vil vi meget gerne hjÊlpe dig hvis du har haft udfordringer under opsÊtningen. Vi Þnsker, at du fÄr en god oplevelse med produktet.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg bestilte en skérm med bak camera og

Jeg bestilte en skÊrm med bak camera og fik et uden og det er meget besvÊrligt at koble sin telefon til skÊrmen sÄ jeg kunne ikke fÄ navigation pÄ skÊrmen og vil aldrig rÄde nogen til at kÞbe jeres produkter

26 juli 2025

Hej Jimmi,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hĂžre, at du har haft denne oplevelse med dit kĂžb. Det er selvfĂžlgelig ĂŠrgerligt, at du ikke fik den lĂžsning du forventede.

Vi undrer os dog over, at du ikke kontaktede os direkte – vi hjĂŠlper altid gerne med bĂ„de opsĂŠtning og eventuelle fejl, sĂ„ du kan bruge produktet fuldt ud. Vi vil meget gerne finde en lĂžsning sammen med dig, sĂ„ du kan fĂ„ glĂŠde af din skĂŠrm.

Du er altid velkommen til at skrive til vores kundeservice, sÄ vi kan hjÊlpe dig videre.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det er decideret snyd og bedrag

Det er decideret snyd og bedrag!
KÞbte en CarPlay skÊrm hos dem. Den virker simpelthen ikke. De reklamerer med 14 dages returret og 100 dage reklamationsret. De svarer ikke pÄ mine mails. De hÊvder, at de svarer inden for 24 timer og kan ikke finde telefonnummer pÄ virksomheden. Har nu brugt 1000kr pÄ noget der er lige til skraldespanden. Dropshipping i vÊrste stil. Aldrig kÞb her

14 juli 2025

Hej Oskar,

Vi synes, det er en meget hÄrd anmeldelse. Vi svarer ikke mails i weekenden, og derfor gik der lidt lÊngere tid, fÞr du fik svar. Da du oplevede problemer med skÊrmen, forsÞgte vi at hjÊlpe dig, men modtog derefter din retur-anmodning, som vi naturligvis imÞdekom.

Vi overholder altid bÄde 14 dages returret og 2 Ärs reklamationsret, og du fik selvfÞlgelig refunderet hele belÞbet. Vi dropshipper ikke (vi har lager i Danmark).

Vi synes det er urimeligt at skrive, at du har spildt 1.000 kr., da vi har overholdt vores returret og allerede refunderet dine penge.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vil frarÄde jer at kÞbe derfra

Jeg kÞbte en gear mate 2.0 fra dem D. 27 april og fik den fÞrst 1,5 uge efter hvor jeg havde skrvet til dem flere gange uden response. SÄ fik jeg den sÄ, hvor pakke var beskadiget og den kom i en tynd plastik pose og indpakningen til skÊrmen sÄ brugt ud, valgte derfor at returnere den. Nu der sÄ gÄet 2 uger og har ikke fÄet noget som helst svar fra dem selvom jeg har skrevet flere gange. Vil frarÄde jeg at kÞbe derfra, de virker sgu ikke ordentlige.

23 maj 2025

Hej Magnus,

Vi forstÄr din frustration, men du har nu skrevet to anmeldelser uden at tage hÞjde for den information der stod pÄ produktsiden. Da du bestilte var varen pÄ fjernlager, hvilket ogsÄ var angivet, og derfor tog leveringstiden lÊngere.

Vi har beklaget flere gange og forklaret, at vi ikke havde modtaget dine tidligere henvendelser grundet fejl pÄ siden. Du valgte herefter at returnere varen og som der stÄr pÄ vores hjemmeside, kan en returnering og refundering tage lÊngere tid at behandle.

Vi er dog glade for, at din returnering til sidst blev gennemfĂžrt efter vores procedure.

ForfĂŠrdeligt service

SÄ nu det 2 gang jeg prÞver at kontakte dem uden held. FÞrste gang var jeg nÞd til at skrive til dem 3 gange og en anmeldelse om dem fÞr de svarede mig. Nu har jeg sÄ returneret varen, men ikke fÄet pengene igen. Det er ca. 1 uge siden. Jeg har prÞvet at kontakte dem, dog uden held.

12 maj 2025

Hej,

Da du ikke oplyser dit navn i anmeldelsen, har vi desvÊrre svÊrt ved at komme i kontakt med dig. Derfor er vi ogsÄ i tvivl om, hvorvidt din anmeldelse beskriver en reel oplevelse hos os.

Kan du eventuelt prÞve at kontakte os fra en anden mailadresse? Der er muligvis tekniske problemer, som gÞr, at dine mails ikke nÄr frem til os. Vi er rigtig kede af, hvis du har haft denne oplevelse, og vi vil meget gerne hjÊlpe med at finde en lÞsning.

Du er velkommen til at kontakte os direkte pĂ„ info@geargoods.dk 😊

Super fin GearMate 2.0

Leveringstiden var lang, men det skrev de ogsÄ hjemmesiden, da skÊrmen ikke var pÄ lager.
Der medfĂžlger en Qr-kode, til opsĂŠtningen af skĂŠrmen, den var meget effektiv herfra.
God service fra medarbejderne, de svarede pĂ„ mine spĂžrgsmĂ„l efter fĂ„ minutter.😀

4 maj 2025

Jeg har bestilt en Gearmate 2.0 og det

Jeg har bestilt en Gearmate 2.0 og det er en uge siden nu og den er ikke kommet. Har prÞvet at skrive til dem pÄ mail men ingen svar, sÄ alle sammen pas pÄ det vidst en scammer hjemmeside...

9 april 2025

Hej Emil,
Vi er glade for, at vi kom i kontakt med dig og fik lþst udfordringen. Fejl i mailkommunikationen kan desvérre ske nogle gange, men vi er glade for at vi kunne hjélpe dig. 😊

GearMate 2.0

Jeg har kĂžbt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til hĂ„ndfri telefoni er desvĂŠrre meget dĂ„rlig – det er nĂŠsten umuligt at fĂžre en samtale uden problemer. Derudover er monteringsbeslagene ret klodsede og mangler fleksibilitet, hvilket gĂžr installationen unĂždigt besvĂŠrlig.

Til gengĂŠld skal Geargoods.dk have ros for hurtig levering. Bestillingen var nem, og varen blev sendt og leveret hurtigt. Alt i alt en blandet oplevelse: god service fra webshoppen, men produktet har nogle klare svagheder svĂŠrt at vurdere om det er at forvente til prisen ?

10 april 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din feedback og ros. Vi sĂŠtter stor pris pĂ„ det og vil helt sikkert tage din feedback til os, sĂ„ vi kan fortsĂŠtte med at forbedre vores produkter. 😊

Mvh. GearGoods

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Jeg bestilte produktet SpeedView.

Jeg bestilte produktet SpeedView, og havde nogle problemer med at den viste forkert fart ved forskellige hastigheder. Jeg skrev til dem ang. problemet og deres mangel pÄ guide. Efter en uge fik jeg et meget mangelfuldt svar, og mellem hvert meget korte svar, gik der meget lang tid. Den eneste grund til at de fÞr 3 stjerner er at jeg fik pengene tilbage. Det tog sÄ ogsÄ en mÄned at nÄ dertil.

7 februari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

KĂžbte en gearmate 2,0 her for nylig

KÞbte en gearmate 2,0 her for nylig. Jeg har haft udfordringer med at sÊtte skÊrmen op, da ingen af de 2 dele klistre. Det er som om jeg har fÄet en del til en anden skÊrm med i pakken. Jeg har sÄ kontaktet dem via deres chat dog uden svar. FÞler mig scammet. De 2 stjerner er givet pÄ baggrund af, at skÊrmen i sig selv er fin nok.

2 januari 2025

Hej Hajar,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse med produktet. Samtidig er vi glade for at vi fik mulighed for at tage kontakt og finde en lÞsning pÄ problemet.

Rigtig godt kĂžb

Eneste anke er at det virker helt tilfÊldigt om musik eller lydbÞger starter automatisk nÄr der forbindes, men det lader til at vÊre en carplay-ting, som ogsÄ er et problem for andre carplayskÊrme.

18 november 2024

Brugte produkter

De sender produkter der har tydelig brugsspor og fyldt med ridser pÄ skÊrmen. Dette er ikke sket 1 gang men flere.

20 november 2024

Hej Mehmet,

Der sidder en beskyttelsesfilm pĂ„ skĂŠrmen, som er designet til at beskytte mod ridser under forsendelsen – dette gĂŠlder for alle vores skĂŠrme. Vi vil gerne understrege, at vi aldrig sĂŠlger brugte produkter til vores kunder.

Vi har ogsÄ sendt dig en mail og hÄber, at vi kan hjÊlpe.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer