Företaget har svarat
Företaget har svarat
Fijne app en website! Ontdubbelen al het aanbod zodat ik altijd een compleet overzicht heb.
Helemaal eens met RV. Na de laatste grote update is de site echt hopeloos geworden. Het ene probleem na het andere. Traag, zoekfunctie die niet werkt, favorieten die niet gesorteerd kunnen worden, ver... Se mer
Een mooie en overzichtelijke website. Of je nu een luxe auto of een boodschappenwagen zoekt op Gaspedaal.nl vind je het allemaal. Navigeren is makkelijk en overzichtelijk. Ik heb alle sites wel be... Se mer
Op zoek naar een auto? Op Gaspedaal.nl zoek en vergelijk je op meer dan 40 autosites tegelijk. Je zoekt op de grote autoportalen en bij de autodealer om de hoek. Zo krijg je het grootste aanbod en kun je het beste vergelijken. En zo mis je nooit meer een auto.
Van der Madeweg 40, 1114 AM, Amsterdam, Nederländerna
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Droevig. IDIOTE SITE . Je kunt niet eens een merk kiezen. Werkt dus niet.
Bovendien ben je gestuurd naar een andere site, als 1 lukt!,
Echt een fijne website voor het zoeken naar een tweedehands auto. De filters zijn uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Ik kon bijvoorbeeld de prijs range zelf invullen met eigen waardes. En het aanbod is ook groot. Ik heb laatst mijn Hyundai i20 via Gaspedaal.nl gevonden en gekocht.
Weet niet wat voor Einstein de laatste wijziging heeft bedacht, maar waarom sluit het drop down menu nadat je 1 keuze hebt gemaakt? Het hele idee van een drop down is dat je meerdere keuzes kan maken dus waarom kan dit niet gewoon open blijven staan? Kansloze *** site is het geworden. De zoekfunctie werkt trouwens ook maar half aangezien de site soms gewoon geen resultaten meer besluit weer te geven

Svar från Gaspedaal.nl
Het zoeken naar een occasion via Gaspedaal.nl deed ik al jaren voor verschillende auto’s maar is tegenwoordig een ware frustratie.
1. De grootste ergernis: veel filters die je kunt instellen bij het zoeken, werken simpelweg niet. Waarschijnlijk doet Gaspedaal dit expres zodat je méér zoekresultaten ziet. (Booking.com doet dit ook). Stel je bijv in dat je een bepaald type auto zoekt met minimaal 320kw, en maximaal 450kw dan krijg je in het zoekresultaat ook doodleuk alle modellen te zien met minder dan 320kw en meer dan 450kw. Dus precies de auto’s die je NIET zocht. Of als je bij de opties invult dat je alleen auto’s met trekhaak zoekt, dan krijg je ook gewoon occasions te zien die helemaal geen trekhaak hebben.
2. De verkopers plaatsen hun occasions meestal op verschillende websites en passen dan per advertentie iets minimaals aan zodat het voor het systeem een unieke occasion lijkt, al gaat het om hetzelfde kenteken. Gaspedaal.nl laat veel van deze dubbele plaatsingen als unieke auto’s zien. Zo zie je soms precies dezelfde occasion wel 4x in de zoekresultaten met bijv €1 of €5 verschil in prijs. Op mijn melding hiervan bij Gaspedaal is nog nooit gereageerd of actie ondernomen.
3. Wel btw, geen btw. Bij Gaspedaal.nl nemen ze het niet zo nauw met btw. Veel prijzen blijken zonder btw te zijn vermeldt. Zo komen ze natuurlijk bovenaan de zoekresultaten als goedkoopste occasion, want er mist 21% van de werkelijke prijs. Je leest dan soms ergens in de kleine letters dat het om een ex-btwT-prijs gaat, en soms staat het zelfs nergens aangegeven en kom je er pas bij de verkoper achter dat het een ex btw prijs is. Inmiddels al ontelbaar vaak aangegeven als klacht bij Gaspedaal, maar je raadt het al: nog nooit ontving ik een reactie of zag ik dat men de prijs door de verkoper heeft laten wijzigen.
Gaspedaal.nl was voorheen een handige verzamelwebsite maar is tegenwoordig zo onpraktisch en oneerlijk dat je beter direct bij occasionwebsites kunt zoeken.

Svar från Gaspedaal.nl
Filters werken niet goed. Als ik een Landrover vanaf bouwjaar 2020 met drie deuren zoek, krijg ik heul veul vijfdeurs modellen te zien, TERWIJL IK DIE JUIST NIET WIL ZIEN. Idee van Gaspedaal is prima, uitvoering hopeloos.

Svar från Gaspedaal.nl
App werkt al hele tijd niet meer.
Er lijken helemaal geen automerken in de database te staan.
Zinloos om te installeren
Veel te onoverzichtelijk, traag, bewerkelijk, doet niet wat het moet doen. Als ik zoek naar een auto wil ik in zo weinig mogelijk stappen zo snel mogelijk resultaat zien. Dat is hier absoluut niet het geval.
Waardeloze site
En een klantenservice wat nergens opslaat
Perfecte filters en de meeste autosites zitten er in. Meermaals een auto gekocht via zoekresultaten van gaspedaal.nl
Wat een slechte app. het selecteren van een merk daar gaat het al direct mis, dit ziet er erg onlogisch uit, door drugsgebruikers moet het zijn bedacht, jammer, website online werkt wel normaal.
Ronduit slechte zoekmachine. De database met automerken klopt niet. Het lijkt wel n Belgische site😉 Werkt bijzonder traag. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn.
Zoekprogramma en filter voor mobiele telefoons werken voor geen meter
Geeft hele andere autos aan dan ik in de filters heb in gevoert
opeens acces denied bericht !!!
Ben er al een paar maanden niet op ingelogt.
Opeens rare melding dat ik geen toegang heb !!
Ik dacht dat het gratis was !!
dit is niet wat ik gewend ben..
Erg slechte zaak.
Ik zoek wel op een andere site naar een auto..
Mist regelmatig updates van sites waar ze normaal indexeren.
Blokkeren toegang vanaf buitenlandse en VPN ips :')
jullie hebben gwn ruk computers en ruk telefoons bij mij laad hij gwn goed heb geen haat op gaspedaal a mattie
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.