Väldigt trevlig och personlig service, när jag behövde skynda på min order. Jag var ute i sista sekund och behövde min order snabbare än utlovat och tog då kontakt med Fyndare.se och fick hjälp meddet... Se mer
Vi beställde varor till våra kattungar och missade helt att det kunde dröja lite innan de skulle levereras hem till oss pga de byggde ut lagret och leveranstiden således var lite längre. Mejlade dom o... Se mer
Jag köpte en duschhandtagshållare till mitt gym eftersom dom monterat ner sina egna hållare och jag vill kunna sätta upp duschhandtaget. Enkelt fixat med Fyndares sugproppshållare! Hade blivit full po... Se mer
Beställde en badmössa till min son, fick skicka och fråga efter den och fick snabb support av Joakim Åkerblom. Några dagar senare dök den upp i lådan. Leveranstiden berodde tydligen på att de byggde... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Jag har haft krångel med min…
Jag har haft krångel med min beställning men har fått väldigt bra hjälp av Joakim Åkerblom Han passar perfekt för sitt jobb
Dyr tull
Beställde lite grejer, dom skickar då tre olika paket till mej. Så nu har jag fått från tullen att jag ska betala 77 kr för paket 1, 77 kr för paket 2 och 99 kr för paket tre. Blev svindyrt för ett paket för 500 spänn. Så undvik Fyndare!
Väldigt snabba svar och mycket…
Väldigt snabba svar och mycket hjälpsamma. Bra priser. Lite längre leveranstid på min vara men väl värd väntan.
4/5 men kundbemötandet 5/5
Kundbemötande är 5/5. Väldigt trevliga och snabba svar på frågor och klagomål, vilket snabbt kunde lösas på ett mycket bra och tillmötesgående sätt. Allt som allt ger jag fyndare 4/5.
Jättefint kundbemötande!
Verkligen jättefint och respektfullt bemötande från Joakim på kundtjänst! Jag ställde flera förvirrade frågor om saker som redan stod i villkoren, som jag själv bara missat att läsa. Fick ändå lika tålmodigt och snabbt svar varje gång. Det och kvaliteten på varorna gjorde det värt den längre leveranstiden. Väldigt nöjd!
Ha koll på tullavgiften!
Beställde diverse varor som jag var mycket nöjd med. De var exakt som det visades på hemsida.
Läste tyvärr inte om fraktkostnaden/tullavgiften. Så ha koll på det så blir ni inte som jag arg för att man stundom betalade mer för tullavgiften än för varan.
MEN all eloge till Joakim Åkerblom som svarade snabbt samt hjälpte till att lösa viss del i tullavgiften. Har man koll på detta så är det helt klart värt att beställa härifrån.
Otroligt hjälpsam och trevlig…
Otroligt hjälpsam och trevlig kundtjänst. Ett missförstånd löstes otroligt snabbt och jag fick bra hjälp!
Grymt kundbemötande med stort…
Grymt kundbemötande med stort engagemang!
Snabba och relevanta svar på frågor om mycket långa leveranstider. Det visade sig att tullen höll på grejerna i nästan 2 månader....
Inte mycket Fyndare kunde göra åt det....
Rekommenderar starkt 🌟
Super smidigt verkligen.
Först var jag irriterad för det inte kommit men sen när jag kontakta kundtjänst via mejl och fick svar väldigt snabbt och med ett riktigt trevligt bemötande. Trots min lite halv irriterade och taskiga attityd i första mejlet jag skrev så är jag bara riktigt nöjd o glad över svars mejlet jag fick direkt med en positiv o hjälpsam människa på kundtjänst.
Jag är så himla tacksam för hjälpen och när mitt paket kom i perfekt skick o de va precis så som det stod i beskrivningen så kunde jag inte varit gladare.
Rekommenderar starkt Fyndare.se 🌟
Trevlig kundservice och bra skick på sakerna!
Jag beställde ett par touchpennor här ifrån men de hade inte kommit på ett tag så mejlade kundservice. Fick ett svar efter bara några timmar och de sa att de misstänker att paketet är sent p.g.a. tullhanteringen men att de har skickat en förfrågan till Postnord angående paketet. Dessutom så bjöd de också på frakten som kompensation, vilket jag aldrig hade väntat mig att ett företag skulle göra. Trevlig och schysst kundservice som fixar saker på bästa sätt! Paketet kom fram efter några dagar och är jättenöjd med pennorna!
Otroligt smidigt och enkelt att…
Otroligt smidigt och enkelt att beställa! Dessutom snabb smidig och personlig service! Ten points👌🏻💥
Bra kundservice
Mycket ledsen att jag inte förstått köpevillkoren och missat att postnord avgiften inte visades i kassan utan tillkom senare så det blevdyrare än vad jag trodde. Dock supernöjd med kundservicen, super trevlig och smidig hantering av mitt ärende. Har bara mig själv att skylla som inte kollat upp villkor och leveranstid noggrant innan köpet, ser iaf mycke fram emot min produkt!
Lång leverans tid men fick mycket bra…
Lång leverans tid men fick mycket bra bemötande av personal på Fyndare och snabb hjälp
Otydlig med information.
Har Klarna och det framgick inte alla avgifter när jag beställde.
Att produkterna kommer från Kina och att det tillkommer postens avgift på 75:- plus moms på varje sak du köper.
Kände mig väldigt lurad eftersom det inte framgick helt tydligt att varorna kommer från kina.
Beställde två saker för c:a 100:- Med avgifter och frakt blev det över 200:- till för dessa saker.
Nu tog jag kontakt med firman och de drog av 75:- för den ena kostnaden. Tyvärr så känner jag mig ändå lurad.
Mkt bra
Så bra kundbemötande och snabb service när jag frågade om min produkt så tog det 2 dagar så fanns den att hämta , tack
Så nöjd med feedback på frågor jag…
Så nöjd med feedback på frågor jag ställde till Fyndare via e-post. Kom med vändande post och tydligt. Kundservice när det är som bäst.
Den som väntar...
När mitt paket kom blev jag så nöjd. Det kan vara bra att veta att leveranstiden är lång när varorna skickas från Kina/Asien. Men det är värt väntetiden. Väldigt fina och prisvärda varor.
Nöjd!
Nöjd!
Jag fick vänta lääänge på mitt paket och kundtjänst trodde att det berodde på att paketet fastnade i tullen.
MEN.....
Jag behövde inte betala någon extra tullavgift.
Förseningen berodde på att man knappt kunde avläsa (original) adressettiketten för att den var alldeles svart. Posten har skrivit det på en ny vit adresslapp här i Sverige.
Sen kom paketet lite sent men man vet orsaken.
Kundtjänst var väldigt tillmötesgående och svarade snabbt på mejl.
Tummen upp!!!
Beställ inte för mycket
Lättanvänd sajt och så. Minuspoäng för att jag missade biten om att leveranser kan skickas i flera paket, vilket ledde till jättehöga importavgifter för min order. Pluspoäng för snabb och vänlig support.
Toppen service och pålitliga trevliga…
Toppen service och pålitliga trevliga säljare. Helt nöjd.