Väldigt trevlig och personlig service, när jag behövde skynda på min order. Jag var ute i sista sekund och behövde min order snabbare än utlovat och tog då kontakt med Fyndare.se och fick hjälp meddet... Se mer

Vi beställde varor till våra kattungar och missade helt att det kunde dröja lite innan de skulle levereras hem till oss pga de byggde ut lagret och leveranstiden således var lite längre. Mejlade dom o... Se mer

Jag köpte en duschhandtagshållare till mitt gym eftersom dom monterat ner sina egna hållare och jag vill kunna sätta upp duschhandtaget. Enkelt fixat med Fyndares sugproppshållare! Hade blivit full po... Se mer

Beställde en badmössa till min son, fick skicka och fråga efter den och fick snabb support av Joakim Åkerblom. Några dagar senare dök den upp i lådan. Leveranstiden berodde tydligen på att de byggde... Se mer

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

Som många skriver är det viktigt att…

Som många skriver är det viktigt att läsa villkoren och förstå att leveransen är lång och att paketen kan komma i olika försändelser och att det då blir dyrt med tullen. Själv fick jag snabb hjälp av Kundtjänst Joakim Åkerblom som verkligen hjälpte mig på ett exemplariskt sätt. Tack.

25 januari 2020

Läs köpvillkoren ordentligt innan du…

Läs köpvillkoren ordentligt innan du skickar efter något!

Du kan annars få en dyr överraskning i o m att du själv ska betala importmoms på varje paket som sänds till dig. Det är med andra ord inte säkert att det blir billigt att köpa en småsak av varje.

Fyndare.se står för en del av de överkostnaderna och kundtjänsten är mycket bra att ha att göra med, så det gör ändå att betyget blir högt.

24 januari 2020

Hur nöjd som helst

Leveransen drog ut på tiden, men det händer lite då och då när man får saker ifrån Kina så det var inget nytt. Plus att man får ha i åtanke att Postnord vill ha lite moms och en hanteringsavgift på 75 kronor när man jämför priser. Hade en suverän kontakt med Kundtjänst (Joakim Åkerblom) när fakturan hos Klarna började närma sig slutdatum. (Klarnafaktura = Få först, betala sen) Fakturan pausades = inga krav, påminnelser eller avgifter. Sen betalade jag när leveransen väl levererats till min dörr. Kommer lätt att handla hos Fyndare.se igen om/när rätt grej och rätt pris dyker upp. Som grädde på moset fick jag en återbetalning på en del av slutsumman för att väntetiden blev lite längre. Det hade jag inte räknat med. Det kallar jag kundservice.

Fyra av fem stjärnor!!

Jag tycker att det verkar vara en pålitlig sida, mycket fina saker! Dock den här gången så var det jag som var klantig och läste fel så måste tyvärr skicka tillbaka grejerna! Men det var absolut inga problem, snabb kundservice, otroligt trevlig han som jag kom i kontakt med! Joakim Åkerblom! Lite lång väntetid men annars var allt jättebra!

Varorna kom från Kina!!!

Varorna kom från Kina, och man fick vänta mellan 4-6 veckor samt man måste betala avgifter till Postnord innan varorna kom fram. Jag tycker att det är mycket dyrare än själv priser på varorna, samt det är så osmidigt att betala flera hundra kronor för olika omgångar eftersom Kina skickade olika gånger , dock man bara beställer en gång.
Jag rekommenderar EJ denna tjänst, och vill helst beställa från Sverige, och det är mycket bättre både pris, leveranstid samt kvalitet.

23 januari 2020

Det här var inte vad jag räknat med.

Det här var inte vad jag räknat med.
Beställde i julstressen (9/12) från en .se sida en vara som jag absolut trodde skulle komma i tid då jag trodde att jag beställde inom Sverige.
Nu är det 21 januari och varan har inte kommit än.
Betalade just en tullavgift som jag inte heller räknade med eller såg någon info om så det blev såklart betydligt dyrare än vad jag räknat med.

Kommer tänka till många gånger innan jag beställer från den här sidan igen

22 januari 2020

Beställde jättefina tvättpåsar

Beställde jättefina tvättpåsar, min dotter blev jätteglad. Tyvärr tog leveransen lång tid, men fick mycket bra bemötande av Joakim Åkerblom på kundtjänst, som hjälpte mig med att senare reglera fakturan som kompensation för den långa väntetiden.

21 januari 2020

Helt värdelös!

Helt värdelös!
Jag hade ingen aning att allt kom från kina!!! dessutom i flera paket och 98sek importmoms för varje liten grej man sen får betala när det redan är på väg!!!
det värsta är miljöpåverkan.

13 januari 2020

Bra kundbemötande, sämre leveranstider

Jag skulle vilja dela upp mitt betyg: högsta till kundkontakten! Något sämre till leveranstiden och hanteringen av försändelser från Postnords sida.
Jag beställde 5 olika varor och informerades i bekräftelsemailet om momsen och hanteringsavgiften som Postnord skulle ta ut när varorna kom. Väntan blev lång. Flera veckor....sen kom sms om avgiften som jag skulle betala innan varan levererades. Allt som allt blev det 4 avgifter och 5:e paketet har inte dykt upp...än...och kanske inte gör det över huvudtaget. Men jag fick återbetalning på den. Och jag måste säga att jag haft en bra dialog med kundtjänsten. Fick t.o.m förlängd betalningsfrist p.g.a det 5:e uteblivna paketet. Så för att summera: har man tid att vänta så kan man beställa från deras hemsida. Varorna var som jag förväntade.

3 januari 2020

Står ingenstans att man ska stå för…

Står ingenstans att man ska stå för tullavgiften/hanteringsavgiften från Postnord själv! Fick betala 100 spänn till postnord för tull och hanteringsavgift vilket Fyndare.se vägrade stå för, samt ej hade meddelat om någonstans innan köp! Nej köp från WISH istället och slipp tull och hanteringsavgifter!!

19 december 2019

Toppen butik och service

Toppen butik och service!

Hade en fundering om min beställning och möttes av otroligt bra service och snabba svar..! Väldigt nöjd :) kommer definitivt handla där igen!

11 december 2019

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis