Väldigt trevlig och personlig service, när jag behövde skynda på min order. Jag var ute i sista sekund och behövde min order snabbare än utlovat och tog då kontakt med Fyndare.se och fick hjälp meddet... Se mer

Vi beställde varor till våra kattungar och missade helt att det kunde dröja lite innan de skulle levereras hem till oss pga de byggde ut lagret och leveranstiden således var lite längre. Mejlade dom o... Se mer

Jag köpte en duschhandtagshållare till mitt gym eftersom dom monterat ner sina egna hållare och jag vill kunna sätta upp duschhandtaget. Enkelt fixat med Fyndares sugproppshållare! Hade blivit full po... Se mer

Beställde en badmössa till min son, fick skicka och fråga efter den och fick snabb support av Joakim Åkerblom. Några dagar senare dök den upp i lådan. Leveranstiden berodde tydligen på att de byggde... Se mer

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

sämsta företag man kan tänka sig

sämsta företag man kan tänka sig ! Nu har joakim tröttnat på att svara oxå! Finns det någon som handlar här två gånger ? väntat 7 veckor nu och tror då aldrig de kommer något ! kommer det något i framtiden borde man få det gratis!

13 oktober 2020

Visserligen tog det många veckor o…

Visserligen tog det många veckor o korrespondens med företaget innan varan kom, men Jag blev ordentligt kompenserad! Hade gjort en beställning på 1 sovmask - fick veta att leveransen dröjer o när jag betalt till Klarna utan att ha fått min beställning påpekade jag det o försökte påskynda. Hade hela tiden god kontakt med företaget som bad om överseende o när leveransen kom hade jag fått 2 extra sovmasker! Föredömligt av företaget att både informera o sen kompensera!

31 augusti 2020

Alldeles för lång tid

Alldeles för lång tid. Dessutom dras pengar långt innan sakerna kommit (betalning pausades inte utan drogs, trots att varor inte kommit). Dessutom gick det inte att pausa betalningen på Klarna (det funkar felfritt på andra sajter). Verkar mycket omständligt. Men nu har jag i alla fall provat och jag har kommit fram till att inköp på fyndare.se ska jag aldrig göra mer.

17 augusti 2020

Beställde i maj månad tog en djäkla tid

Beställde i maj månad tog en djäkla tid
Helt plötsligt skulle man betala fortfarande inga prylar som kom.
Just nu räkningen pausad på klarna men fortfarande krångel med kontakten på fyndare kommer nog aldrig mer att handla på detta ställe kommer däremot aldrig betala för något jag inte fått🤬🤬

3 augusti 2020

Jag visste det skulle ta minst 6 veckor…

Jag visste det skulle ta minst 6 veckor att få mina silikonkapsyler, kanske mer. Jag har beställt därifrån förut och visste att det skulle ta tid. Men eftersom jag är nöjd med kapsylerna så beställde jag en omgång till!

Jag beställde dem i början av april, men fick grejerna först nu den 10/6. Men under tiden har jag fått uppdateringar kring leverans av Joakim och den återkopplingen är guld värd! Till slut tog det ändå lite för lång tid och jag blev tvungen pausa fakturan två gånger. Att det tog tid berodde kanske på Coronatider?

Det enda felet kapsylerna har är att de ibland hoppar av flaskan när de är nya, kanske beror det på kolsyran i flaskan? Men det gör inte mig någonting, det är nämligen MYCKET svårt att få tag i kapsyler i en fysisk butik nu för tiden. Jag är i alla fall nöjd med kapsylerna jag beställde!

11 juni 2020

Räkna med 6-8 v lev tid

Var beredda på ca 6-8 veckors lev.tid. Jag hade inte uppmärksammat detta när jag lade ordern, så jag var förtretad efter några veckor. Men idag fick jag de beställda varorna och är nöjd.
Har därför tagit bort tidigare negativa omdöme.

8 juni 2020

Gjorde en beställning utan att titta på…

Gjorde en beställning utan att titta på leveranstiden. Då jag var tvungen att få sakerna innan de kunde leverera mailade jag en avbeställning. Fick svar på 3 minuter och avbeställningen var klar. Snabb och trevlig kommunikation. Tack

3 juni 2020

Pålitlig

Beställde murgröna och blev meddelad att leveransen skulle ta lång tid (COVID-19 tider), trots detta så kom leveransen tidigare än beräknat, jippi! Öppnade paketet och insåg att den bild jag såg på hemsidan och produkten inte stämmer (ljus och mörkgröna löv mixat) varpå jag mailade Joakim. Joakim var tillmötesgående och hjälpte mig att lösa problemet. Bilden skulle ersättas så den inte skulle vara missvisande. :)

18 maj 2020

Inte fått några varor

Inte fått några varor, svarar inte på mail.
Varning för detta oseriösa företag!!!
Har begärt hävt köp och återbetalning, kommer att vidta rättsliga åtgärder om inte detta sker.

12 maj 2020

Tog lite tid att få varorna men blev…

Tog lite tid att få varorna men blev hela tiden uppdaterad kring leverans ! Mycket bra återkoppling när jag efterfrågade mitt paket och de löste det snabbt efter och varorna kom och Kommunikationen mellan oss har hela tiden varit trevlig!
Varorna var precis som jag tänkt !
Klarna stoppade betalningen tills jag fått paketet så det var smidigt och lätt !
Är nöjd med hela min upplevelse !

28 april 2020

Uselt

Fick aldrig det jag hade beställt och deras kundtjänst svarar inte överhuvudtaget.

16 april 2020

Bra kundservice

Trots leveransproblem mycket bra bemötande på kundtjänst. Insatserna från kundtjänsten ledde till att jag slutligen fick hem min produkt.

30 mars 2020

MYCKET god kommunation

MYCKET god kommunation
Jag köpte varor och det blev fel. Men med mycket snabb mejlkonversation blev det rätt.
Kan med varmt hjärta rekommendera Fyndare.se
Anders Jormhage

10 mars 2020

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis