Noget nær den dårligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu været mere end seks måneder om at vende tilbage på en simpel forespørgsel omkring en mulig optimering af vores aftale.... Se mer
Det här tycker kunderna
Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Se mer
Företaget har svarat
Bei der Entwicklung unserer SaaS-Lösung bin ich bei der Suche nach Subskriptionsmanagement-Anbietern auf billwerk gestoßen. Nach Sichtung der API, Developer-Dokus und Sandbox musste ich mich einfach f... Se mer
rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.
Kontaktuppgifter
Kronprinsessegade 8, 1306, København k, Danmark
- support@frisbii.com
- frisbii.com
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig og hjælpsom respons 😊
Jeg har flere gange haft en positiv oplevelse, når jeg har været i kontakt med Morten fra Reepay/Billwerk+. Hans hurtige respons og hjælpsomhed gjorde det nemt for mig at løse de spørgsmål eller udfordringer, jeg havde.
Jeg har især sat pris på den korte svartid og effektive kommunikation.
Pernille
Den mest effektive Niklas
Den mest effektive Niklas i bogholderfunktionen - så skønt med hurtig og kompetent hjælp. Make my day :-)
Ubeskriveligt elendig software og…
Ubeskriveligt elendig software og support
i snart 2 måneder har deres systemer ikke virket optimalt for os. Vi har skrevet rigtig meget med supporten og det svarer i øst og i vest. Vi bliver bedt om at svare på de samme ting flere gange og vi skal selv følge op på vores sag og problem. Der sker absolut ingen ting.
Det er tragisk at en virksomhed er så totalt ligeglad med deres kunder og den omsætning som er nødvendig, for at de selv tjener penge.
Reepay/Billwerk står ikke til ansvar for noget som helst, har du et problem med deres systemer, så er det ene og alene dit eget problem.
Vi snakker om fundamentale funktioner som ikke virker i deres systemer, som er kritiske for drift af betaling på daglig basis. Det koster vores virksomhed en del penge i øget manuelt arbejde.
Når Reepay/Billwerk fungere, jamen så fungere det jo faktisk udemærket, problemet er bare at når systemerne driller, går ned eller skal opdateres, er de så inkompetente at de ikke burde drive virksomhed inden for dette her område.
Reepay/Billwerk, som er en software gateway, fraskriver sig direkte i deres handelsbetingelser, deres ansvar hvis den software du køber dig ind på, ikke virker.
Så det korte og det lange er, at Reepay/Billwerk udelukkende er hovedpine fremkaldende at benytte. Der er ikke styr på noget som helst og der findes ikke support. Der går nogen gange flere uger uden respons på sager.
Reepay/Billwerk er ligeglad med dig og de er ligeglade med din foretning, find en anden udbyder der ved hvad de laver.

Svar från Frisbii
TAK for et godt produkt + super god service! :)
Min virksomhed har været kunde hos Reepay - nu Billwerk - i flere år. Jeg har altid oplevet Reepay/Billwerk som værende meget serviceorienterede og hjælpsomme! Når jeg skriver til dem - hvilket heldigvis ikke er nødvendigt særlig ofte, idet deres system grundlæggende fungerer rigtig godt! - så vender de tilbage typisk indenfor 24 timer, og oftere meget hurtigere. De er hjælpsomme og strækker sig langt for at løse det problem eller spørgsmål, man nu måtte have. Min virksomhed har tidligere anvendt en anden betalingsgateway, men det er min klare oplevelse at Reepay/Billwerk er den absolut bedste på det danske marked lige pt!

Svar från Frisbii
Dårlig kundeservice og inkompetent teknisk support
Jeg arbejder i en større virksomhed som bruger Billwerk+ som betalingsgateway for vores b2b og b2c webshop, og jeg må desværre sige, at min erfaring med dem har været yderst skuffende.
For at opsætte en MobilePay subscription-funktion på vores webshop, forsøgte jeg, sammen med en kollega, at opsætte det via Billwerks portal. Desværre fik vi det ikke til at virke, og efter at forgæves at følge diverse hjælpe-artikler, beslutter vi at kontakte support. En support som i øvrigt var svær at vide hvordan man skulle komme igennem til.
Først prøvede vi telefonisk support, men blev skuffede over den manglende hjælp. Vi blev bedt om at sende en mail til supporten, hvilket vi gjorde omgående. I mailen forklarede vi hele problematikken igen. Vi modtog de samme spørgsmål retur, som vi lige havde svaret på telefonisk.
Efter et par dages korrespondance frem og tilbage, stoppede svarene fra Billwerk+. Næsten 1,5 uge senere vi blev informeret om, at de ville videresende problemet til deres "tekniske team". Uden nogen forklaring på hvorfor problemet pludselig var blevet eskaleret.
Nu, efter tre uger fra supportsagen begyndte, fungerer funktionen stadig ikke, og vi har hverken modtaget en løsning eller en tilbagemelding fra Billwerk+. Min kollega har taget kontakt flere gange for at få en status, men henvendelser bliver ikke besvaret. Vi har forsøgt både på mail og på telefon.
Jeg er dybt skuffet over den ringe kundeservice og den manglende opfølgning på problemet. Et problem som burde være simpelt at løse: opsætning af ny betalingsmetode. Som kunde føler jeg mig fuldstændig overset og ignoreret.

Usandsynlig dårlig support
Usandsynlig dårlig support, eller mangel på samme. Har skrevet samt ringet til dem uden held. Fatter simpelthen ikke at en forretning kan køre på den måde. Havde endda også kunder til dem samt anbefalet dem at benytte Reepay. Det blev så ikke tilfældet. På et marked med så mange andre udbydere inden for betalinggateways burde service været i højsædet. Ikke arrogance. Har nok heller ikke hjulpet at det er blevet solgt til nyt selskab oveni, det vises tydeligvist med de manglende svar, selv telefonopkald. Find en anden udbyder til at håndtere dine webshopkunder. Ærgeligt. For de har faktisk et fint produkt, men du er på den hvis du har problemer.

Svar från Frisbii
Vi har haft brug for hjælp...
Vi har haft brug for hjælp flere gange, da vi har startet ny webshop, og hver gang har vi fået uddybende og hurtig hjælp. SÅ fedt!! Oftest af samme medarbejder, hvilket også er ret dejligt, at vedkommende kender historikken... Stor ros!!!

Exceptional customer service.
Dear Reepay Support and Martin (customer service) Thank you so much for fixing the bug. I really appreciate your help in getting it fixed quickly (faster then Mr. Flashs speed of running). Thank you for being so empathetic and taking care of the issue. It means a lot to me that you were able to help us out. Thank you again for all your help and the exceptional customer service.

Rigtig god service.
God kundeservice der svarer hurtigt
god kundeservice der svarer hurtigt, og forklarer det på en god måde enten med en video eller på skrift.
Deres abonnement system er virkelig…
Deres abonnement system er virkelig dårlig og ustabil.
Jeg har en webshop hvor man kan tilmelde sig abonnementsordning. Vi oplever at nogen gange, når vi får ordre ind, så bliver der ikke trukket penge, der bliver trukket delvis af de samlede beløb, men desværre oplever vi også, at der på helt almindelig køb ikke bliver hævet penge fra kunden.
Vi har vores varer på lager, og det betyder at når lageret godkender salget for at sende (og det skal siges, at ALT er sat rigtig op i vores system) Lageret sender varen, men pengene bliver ikke trukket.
Først fik vi at vide, at det skyldtes at mobilpay ikke kunne sættes op på abonnements ordninger. Det fiksede vi ved ikke at tilbyde mobilpay betaling.
Men nu 5 måneder senere er det stadig langt langt fra tilfredsstillende. Tilmed er de super dårlige til at melde tilbage, når vi sender dem en ny case. Vi bliver blot spist af med beskeden om at de arbejder på sagen.

Svar från Frisbii
Tusinde tak for god support, Martin
Tusinde tak for god support Martin, og ikke mindst din tålmodighed :-) Selvom vi i forvejen taler virkelig godt om ReePay til vores kunder, så bekræftede jeres kunde support det bare lige ekstra i dag.
Niklas fra Reepay support var en…
Niklas fra Reepay support var en fantastisk hjælp. Han sat hele mit betalings system hurtigt og nemt op. Kan klart anbefale dem 😊
Vi har benyttet os af reepay igennem en…
Vi har benyttet os af reepay igennem en del år i vores forening. Vi har altid været tilfredse med det. Vi har især nyt godt af den gode support som altid har været villige til at hjælpe os med vores forespørgsler. Det er en varm anbefaling herfra
Savner virkelig kompetent support
Når man som jeg er indehaver af et website, hvor der skal implementeres abonnement-system, så er reepay sikkert en god løsning. Første gang jeg kontaktede firmaet, talte jeg med en sød og venlig kvinde, som absolut intet vidste om tekniske spørgsmål. Jeg har efterfølgende igen og igen henvendt mig til firmaet bag, for at få støtte og support til at få reepay implementeret. Første gang den 18. maj, hvor Martin Vic sendte API reference Card og lovede at jeg ville blive ringet op. Den 24. maj rykkede jeg for et svar. den 25. maj beklager Martin, at jeg ikke er blevet ringet op, men lover det sker i løbet af dagen. Den 25. juli rykker jeg igen efter support. Den 4. august svarer Morten Krøll på det, og sender en skærmoptagelse, der viser alt det som jeg allerede har fået til at virke. Den 5. august fremsendes igen Reference.card om webhooks.
Jeg bliver så glad på vegne af alle dem, som her på Trustpilot fortæller om blændende service. Det har jeg på ingen måde oplevet. De 3 personer jeg har talt med, har slet ikke været på mit website, og har slet ikke forholdt sig til at siden er programmeret i PHP, og det har jeg også sendt kode til dem i.
Jeg savner virkelig support og assistance, hvor man forholder sig til projektet, og ikke bare sender standard dokumentation.
reepay har svaret dette til min seneste henvendelse om support:
"Du er endnu ikke en betalende kunde, da du kun har en testkonto. Vi vil rigtig gerne hjælpe, men vi har desværre ikke ressourcer til både at hjælpe vores betalende kunder og alle dem som opretter testkonti. Vi kommer desværre ikke til at tilbyde direkte adgang til vores udviklere. Hvis du ikke ud fra vores dokumentation kan bygge en løsning, er det muligvis et bedre match, at du finder en anden løsning".

Svar från Frisbii
Tak for super service :-)
Jeg har af flere omgange talt med Reepay og Mikael. Det er noget af den bedste service jeg har oplevet. Hver gang har de taget sig tiden til at lytte og de har hjulpet mig på vej til en rigtig god løsning.
Jeg er ikke en der plejer at skrive anbefalinger, men synes god hjælp og service fortjener at blive rost og anerkendt.
En stor anbefaling herfra :-)
Umuligt at komme igennem til de rette personer…
Jeg benytter idag jeres betalingsløsning, men har oplevet at der er problemer med den. Kontakter jer telefonisk for at undersøge hvad der er galt, men kan ikke komme igennem til de rette personer. Hver gang bliver jeg fortalt, at jeg vil blive ringet op indenfor en time. Det er så desværre ikke sket og nu har jeg samlet haft ringet til jer 4 gange. Mega frustrerende at I ikke vender tilbage som lovet, mega frustrerende at man ikke selv kan ringe og komme i kontakt med andet end omstillingen, mega frustrerende at mine udenlandske kunder ikke kan betale på min webshop. Selvom det er ferietid, synes jeg det burde kunne løses betydelig bedre. Så ja, jeg er træt af jeres kundeservice.

Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!
Havde udfordringer med diverse andre betalingsløsninger, da de ikke kunne håndtere en online markedsplads. Frygtede det værste, men efter et kort møde med Jacob og Markus var valget truffet.
Det viste sig at være en ren plug'n'play løsning hvor alt bare virker!
Er ovenud spændt på det kommende samarbejde med Reepay og deres kundeservice er helt i top.
Kan varmt anbefales og deres priser er også ganske fornuftige. 👌🏼
Tak for hjælpen og jeg ser frem til et godt samarbejde for fremtiden. 😊
5 stjerner til Markus fra reepay…
5 stjerner til Markus fra reepay support! - Havde problemer med opsætning og der skulle tastes noget css kode, før jeg blev tilfreds. Den opgave tog Markus sig af, og klarede den til UG. Til trods for min database drillede havde han stor tålmodighed og fik det løst til sidst.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.