Fint udvalg og man tror man køber Dansk - NOT. Det kommer efter lang tid fra KINA og kvaliteten er lav. Returnering er en by i KINA og helt umulig med alverdens mailkorrespondance, krav om dokumentati... Se mer
Företaget har svarat
Ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner 😒 Hvis man køber en vare, der enten ikke passer, eller man ønsker at returnere den, ender man under alle omstændigheder med at skulle betale ca kr 300,-... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har efter ca en måned modtaget 3 kjoler til 1000kr, for det første er det slet ikke den varer jeg har bestilt,da jeg aldrig bestiller nylon.og varen er syet så kraver og flæser har vrangen ud, de... Se mer
Företaget har svarat
De skal ingen stjerne have. Jeg laver meget sjældent anmeldelser på trustpilot, men det er simpelthen misvisende markedsføring, elendig kvalitet, ressourcespild og absurd dyrt at returner... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Svindel! Lad være med at handle her, varen dk bestiller dukker aldrig op og de svarer ikke på mail!

Svar från Freya Kobenhavn
FUP!! Hold dig LANGT væk!
Efter laaaang tid kom der en regnfrakke som ikke som i OVERHOVED ikke lignede den regnfrakke på billedet, lavet i noget ikke vandtæt materiale. TOTAL til grin.
jeg vil returnere, men har ikke hørt hvordan, har måske tabt mine penge...

Svar från Freya Kobenhavn
Meget dårlig kvalitet af vare. Det ligner nærmest en billig karklud. Og det viste sig at være endnu en Kina baseret forretning.

Svar från Freya Kobenhavn
Et par (dame)sko bestilt i str. 41 viste sig ved ankomsten at være tættere på str. 37.
Forinden ankomsten var sket en længere korrespondance grundet den lange leveringstid (21 dage), og hver gang blev der lovet bod og bedring samt mulighed for at foretage et nyt køb med en klækkelig rabat.
Det er utænkeligt at ombytte/returnere varen grundet forsendelsesomkostninger samt gebyret, der pålægges.

Svar från Freya Kobenhavn
Slå om nederdelen bevæger sig virkelig flot når man går. Jeg havde ikke forventet at kunne lide den så meget, men nu rækker jeg efter den hele tiden. Har allerede haft den på to gange i denne uge.

Svar från Freya Kobenhavn
De lige bukser har været nemme at bruge både til arbejde og weekend. De strammer ikke ved knæene og ser stadig skarpe ud efter vask. Det havde jeg faktisk ikke forventet.

Svar från Freya Kobenhavn
Svindel. Bestilte en strikbluse til 300 - førpris 600. Den er formentligt købt i Kina til 20 kr.
Den kommer efter 14 dage. Og er tydeligt ikke den på billedet på hjemmesiden. Der er heller intet tøjmærke i blusen. Jeg kontakter Freya K på mail. Jeg sender billeder af blusen på deres side og billede af den jeg modtager. De svarer ikke på mine spørgsmål. Og når jeg skriver at de 2 bluser på ingen måde ligner hinanden, kommenterer de det slet ikke. Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem. En ven bestilte også hos dem. Hendes oplevelse med det hun har modtaget er nøjagtig den samme. :-(

Svar från Freya Kobenhavn
Hold jer væk. Elendig service. Firmaet ligger i Kina så str passer til de str de bruger.
Ville sende retur men får tilbudt 10% af købs prisen og kan så beholde varen
Synes det er rent til grin.
Får så tilbudt 15% men stadig latterligt.
Ender med at tage de 15% og beholde varen da det koster næsten 300kr at sende den retur

Svar från Freya Kobenhavn
Bestilt jakke i str L For at være på den sikre side , men nej ,et 10 års barn kan passe den Så kig ikke engang på deres “fine” billeder gider ikke have bøvle med at retunere den
Så HOLD jer væk fra dette falske firma

Svar från Freya Kobenhavn
Det er ikke skandinavisk, som der skrives !!
Hold jer langt væk !!!

Svar från Freya Kobenhavn
Dårlig service bestilte en skjorte 4xl, da den endelig kom efter 2 måned, svarede det til en xl. Hvis den skal retur skal jeg både betale porto plus de beholder 10 $. Sidste gang jeg handler der, mærket i nakken var klippet af

Svar från Freya Kobenhavn
Appalling quality. Ordered "real" leather boots, took two weeks to arrive, as this is not a DK site, but a Chinese site. Avoid entirely! The boots were appallingly bad quality - they are 100% plastic and badly made. Sizing is bad - far too big in size. And cannot be used, even for a fancy dress party!!!
I have tried contacting customer service for a return as they do not automatically provide a return service. Utter waste of good money!
Update 27/03/2026:
Received response below from Freya with advice to send an email. Well, I have done so, several times and emails just get bounced back/ undelivered. Will report to Trading Standards this is a bogus site/ scam not practicing lawfully.

Svar från Freya Kobenhavn
Ordered to be shipped to our home in Greater Copenhagen.
Order placed 10/3 - now 23/3 and still waiting with no clear date of delivery

Svar från Freya Kobenhavn
Har hverken modtaget kvittering eller odre nr på vare jeg har bestilt og når man prøver tage fat i dem er alt a1 hmmmm plat 🤬🤬🤬🤬🤬👎🏽👎🏽👎🏽

Svar från Freya Kobenhavn
Virkelig dårlig Kina biks.!!
Ren fup og svindel.!

Svar från Freya Kobenhavn
Bomberjakken føles solid uden at være tung. Jeg havde den på en blæsende aften ude, og den holdt mig komfortabel hele tiden. Lynlåsen kører glat, hvilket er en lille men vigtig detalje for mig.

Svar från Freya Kobenhavn
Den strikkede sweater holder mig varm uden at jeg bliver for varm indenfor, hvilket tit sker med vintertøj. Ærmelængden passer faktisk for en gangs skyld. Leveringen kom til tiden, så ingen klager der.

Svar från Freya Kobenhavn
Det er det værste jeg nogensinde har været ude for, i SKAL ikke handle der, jeg har bestilt 2 vare hos dem for 3 uger siden betalt 14 dage før tingene kom, og nu er de endelig kommet og svare ikke til det der står/og ser ud , jakken er syet så skævt at den er lige til at smide ud, troede jeg handlede med København/ Danmark så er det noget billig fra KINA. Så hold jer fra dette firma TOTAL plat.

Svar från Freya Kobenhavn
Jeg købte slim fit skjorten til arbejde, og den passer faktisk bedre end jeg forventede. Den er ikke for stram omkring brystet, hvilket var min største bekymring. Den ser ren og stilfuld ud med både jeans og chinos.

😡 0 stjerner!!!
Fup og svindel.
Freya Kobenhavn er asiatisk fidus, hvor de lader om at det er butik i København. Penge bliver trukket omgående. Man kan ikke fortryde sit køb. “Kunderservice» er AI genereret mails. Man kan ikke tale med dem, robot stemme med kinesisk accent henviser til at sende mail. Mails kommer retur.😡😡😡😡
Retur skal sendes til Kina på egen regning.
Freya Kobenhavn- hold jer lang væk fra!

Svar från Freya Kobenhavn
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.