Jeg havde booket bord på forhånd, men da vi ankom til restauranten, var der total forvirring. Personalet kunne ikke finde min reservation i systemet, selvom jeg viste dem den bekræftelse, jeg ha... Se mer
Företaget har svarat
Idag var på Fratelli i Odense med mit barnebarn og jeg,vi bestille en STOR TOMAHAWK STEAK.699,-maden blev serveret,og til min store skuffelse var intet varmt jeg påpeger dette til tjeneren og hun kom... Se mer
Företaget har svarat
Har lige holdt min runde fødselsdag på Fratelli i Haderslev. Det var en udsøgt fin oplevelse! Meget venligt personale/chef. Maden var MEGET velsmagende og serveret som ønsket. Alle mine gæster gav ud... Se mer
Super lækkert mad! Vi blev betjent af Camilla, og servicen var i top – sød, jordnær og virkelig imødekommende. Det var første gang, jeg har smagt hjemmelavet italiensk lasagne, og den var fantast... Se mer
Ristorante Fratelli er en autentisk italiensk restaurant i Haderslev, Kolding, Sønderborg & Odense – med fokus på de gode kvalitetsråvarer og den hyggelige stemning.
Har besvarat 17 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg og min mand har lige været på Fratelli i Sønderborg. Vi kom fredag aften uden i forvejen at have bestilt bord. Restauranten var godt fyldt med gæster. Vi blev mødt af en sød ung fyr der straks viste os hen til et bord. Vi bestilte hver en pizza og bad om at få dem skåret over så vi fik en halv hver af de 2 bestilte pizzaer. Pizzaerne var så lækre. Der var intet at klage over. Mega hyggeligt sted, lækker mad og sødt personale. Vi kommer helt sikkert igen.
Retten .
SALMONE SALSA VERDE
Serveres med en dejlig fennikelsauce, dog er det eneste problem at det er en iskold dild dressing ! Da de har lavet en fejl i menu kortet ! Men ikke noget med at oplyse om dette. Kan umuligt være den eneste kunde der har bestil denne ret !
Yder mere, så består deres garniture af to halve gulerødder og en skive broccoli! Som ikke en gang ville komme på menuen i Bilka ! Service er i top, man kommer langt med et smil! Men maden kunne ikke engang serveres på dalle valle til halv pris !
Vi var 3 voksne på restaurant i Odense. Vi blev modtaget af en meget venlig og imødekommende tjener som anviste et bord. Vi bestilte 3 forskellige forretter - bruschetta (for at kunne smage forskellige retter) og én TomaHawk steak til deling.
Forretterne var relative store - til prisen (59,- / 89,-kr) og meget velsmagende.
Steaken var anrettet på et stort fad - udskåret, med div. grønsager (kartofler, gulerødder og brocoli) - alt sammen særdeles velsmagende.
Tjenerne anbefalede en Amerone vin (599,- ) også særdeles super god vin.
Vi bestilt også 2 desserter- chokolade m is og Tiramisu. Igen meget velsmagende.
Generelt var betjeningen super opmærksom og meget venlig - og vi fik således både ekstra kartofler og sovs.
Alt i alt bestemt en god oplevelse OG "Value for Money"
Stedet er bestemt både hyggeligt og smagfuldt indrettet - og toiletfaciliteterne super rene og meget fint indrettet.
Købt pasta nr. 22 som Take Away i Haderslev. Der var 2 små stykker kød i. Resten var pasta og champ. Det var godt nok en tam omgang.
Der er intet italiensk over denne restaurant. Vi fik kolde kartofler og gulerødder — ikke noget, der hører hjemme på et italiensk bord. Servicen var desværre også under al kritik.
Vi var på Fratelli i Odense. Super flot restaurant, god stemning og dejlig atmosfære. Servicen var helt i top - lige fra vi trådte ind af døren og til vi gik igen. Maden var rigtig lækker.
Her kommer vi helt sikkert igen, og vil klart anbefale restauranten til andre.
Jeg har ALDRIG, ALDRIG fået så ekstrem lækker pasta m. oksemørbrad. - og betjeningen var langt over middel. Kan virkelig anbefales ❤️
Fratelli Kolding
Vil fraråde alle med cøliaki at spise der en dag hvor de har travlt. Jeg holdt mig fra pizza, for med det tempo køkkenet havde, kunne jeg godt regne ud at det ikke var helt sikkert glutenfri.
Jeg valgte en pastaret, og sagde flere gange at den skulle være glutenfri. det var den så ikke... nåede at være på toilet flere gange inden jeg gik derfra. sagde det til dem ved kassen, at det var den ikke. fik at vide jeg havde fået glutenfri pasta, sagde til dem at resten også skulle være glutenfri, men der blev bare gentaget at det var glutenfri pasta...
En rigtig kedelig oplevelse, til dyre penge.. og det var lørdag og jeg ligger stadig her hjemme tirsdag, og døjer med eftervirkningerne.
Spørg ikke om råd ift. Allergener! (Gluten-/laktose intolerance)
Vi er kede af at have oprevet den meget travle tjener så meget, at han afbrød bestillingen og forlod bordet..?? Var kun nået til forespørgsel om glutenfri brød til forretten. Hvilket ikke var muligt??
Havde forinden læst om glutenfri alternativer OG at tjeneren ville GUIDE en igennem ift. evt. Allergier.
DET VAR IKKE TILFÆLDET.
Så bliv væk hvis du har allergier. Der er intet alternativ til forret eller dessert og det var kun med synlig irritation fra tjeneren, at der fremkom en enkelt mulighed til hovedret..
Bare rolig.. vi kommer ikke og belaster jeres travle tjener igen!
Jeg har nu besøgt fratlli Restaurant i Odense for anden gang, og jeg må sige, at det endnu en gang har været en fantastisk oplevelse. Allerede fra det øjeblik, man træder ind i restauranten, mærker man den varme og imødekommende atmosfære. Personalet er utrolig venligt og opmærksomt, og det er tydeligt, at de sætter stor pris på deres gæster.
Madoplevelsen var helt i top. Hver ret var smukt anrettet og fyldt med smag. Jeg valgte [indsæt valgte retter], og jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten af ingredienserne er i særklasse, og smagskombinationerne var virkelig spændende. Hovedretten og desserten var begge små kunstværker på tallerkenen.
Det er klart, at fratlli Restaurant forstår at kombinere fremragende service med mad, der både er lækker og kreativ. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der søger en uforglemmelig spiseoplevelse i Odense. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Forventningsfulde, og ikke mindst sultne, bestilte vi (4 voksne) bord på Fratelli i Odense. Vi havde været på Magasinet for at høre musik, og er derfor i godt humør.
Vi ankom til en umiddelbar meget smuk og velindrettet restaurant. Vi bliver placeret ved et bord i "glasburet" i hjørnet. Tjenerne er venlige, men tydeligt overvældet af antallet af gæster. Vi kigger menuen igennem, og der går 45 min fra vi har sat os til ah vi bliver betjent - vel og mærke fordi jeg forsøger at få tjenerens opmærksomhed. Der er rigtig lang ventetid.
Vores drikkelse kommer hurtigt, men vi måtte vente længe på maden. Vi var tæt på at rejse os og gå, men vi bliver fordi der er god stemning og vi hygger os. I vores ventetid bemærker vi utroligt hurtigt, hvor svært det er at snakke sammen. Lydniveauet var ulideligt højt, vi kunne ikke høre hinanden uden nærmest at råbe.
Maden bliver serveret, og er desværre skuffende... jeg havde bestilt nr. 23 (laks og tomat) og det smagte kun af pasta, laks og dild. Der var ingen nuancer, ingen smagsforstrækere herunder salt... det var smagsløst, kedeligt og skuffende.
To af os var - åbenbart - magelige nok til at kunne høre den konstant kniv-mod-tallerken-lyd. Føj det ødelagde oplevelsen, og alene af den grund kommer jeg ikke igen. Den meget skarpe kniv mod den meget glatte tallerken giver en lyd som man kan mærke i både tænder, knogler...
Smuk restaurant i en historisk bygning, venlige tjenere 😉 men aaalt for lang ventetid på mad. Vi var et lille selskab på 4 voksne og 4 børn, og de havde næsten fuld hus. De voksne nåede at få forretter og noget af hovedretterne inden børnene fik deres mad dvs. 1 time og 45 min senere. Vi havde bestilt tomahawk til hovedret, og spurgte tjener ind til bearnaisesaucen, om den var hjemmelavet eller på spand. Hun måtte i køkkenet og spørge, hvor hun vendte tilbage med et "ja" den var hjemmelavet. Når man sidder i et selskab med 3 udd. Kokke, skulle der ikke meget til for at finde ud af at det var fra en spand. Når vi i forvejen havde spurgt, og de så vender tilbage med en løgn.. frækt. Det fik de også at vide, så vi fik en pebersovs i stedet.
Smukt sted flot indrettet med rigtig god mad og en særdeles kompetent betjening.
finder vi ud af - indtil..........
Restaurantchef ringer dagen før for at lave aftale om ang reservation af selskab på 20 pers.vi havde ringet og snakket med anden medarbejder 14 dage inden - Her kunne alt lade sig gøre.
Vi blev lovet selskabslokale men sad blandt andre gæster. Vi blev lovet a la carte - men efter resturantchefen skulle vi bestille forret til kl. 19 så det kunne være klar så køkkenet kunne følge med. Vi indgik en aftale på at vi bestilte forret til 50 kr pr mand. Også a la carte til hovedret.
Forret blev sat på 19.50 efter vi havde spurgt flere gange hvor det blev af. Hun havde aldrig sagt at forret kun skulle koste 50 kr. Vi fik det så billigere fordi forret var så forsinket.
Deres slogan er : Det finder vi ud af. Indtil resturantchefen stiller sig på bagben. Det undres at man kan kører en forretning på det.
Vi havde alle glædet os til julefrokost og god mad. Men vi blev mødt af virkelig dårlig service. Vi kommer der aldrig igen.
Hovedret kom lige efter vi havde spist det sidste forret. Så alle var nærmest mættet. Så køkkenet kunne vidst godt følge med. Men det er måske en måde at få penge af folk. Dårlig stil! ØV.
Fratelli Kolding
Har haft den mest fantastiske aften på Fratelli i Odense hvor servicen fra vores tjener Nana og det øvrige personale var til top karakter ✨Maden var helt perfekt, bøffen var stegt til perfektion og pasta retterne var super delikate. Så alt i alt en dejlig aften i en hyggelig atmosfære. Et sted vi bestemt kommer igen og vil anbefale til andre❤️
5 stjerner , simpelthen fordi vi fik hele pakken fra vi trådte ind i den smukke og hyggelige restaurant. Maden var fantastisk , virkelig mør bøf og gode vine til gode priser. Og en stor stjerne for den gode service , vi følte os meget velkomne. Tak til tjener Caroline for at give os en god oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen
Lækker Italiensk mad og super super god atmosfære og service
Anbefales🤩🤩
Hvorfor giver i ikke bare et hold på 5 personer til forretningsmiddag et rundbord som vi ønskede - men nej de er alle reserverede - men der var jo ledige hele aftenen - sidste forretnings middag hos jer :-) Odense restauranten.
Vi fik en verdens klasse oplevelse af den sødeste pige. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale takke være deres søde tjener jasmin
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.