Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Superfina skor, tyvärr var de lite små i storleken så jag får ont i ena tån när jag gått i dem. Skulle gått med dem inne innan jag direkt traskade ut med dem🙈 Nu går de ju inte att byta till en större storlek.

Svar från Fotproffsen.se
Köpte barfotaskor för jag hade ont i en tå så inga särskilda förväntningar i övrigt. Men nu ha jag dem ofta och är väldigt förtjust i dem. Lätta att ta på, fötterna trivs, torkar snabbt om de blir blöta. Så väldigt nöjd.

Svar från Fotproffsen.se
Dessa skor passar mina fötter jättebra. Snygga och väldigt sköna. Därför har jag köpt flera par!

Svar från Fotproffsen.se
Seriöst,tryggt handel och skorna uppfyllde förväntningarna .Kommer att handla fler par skor.

Svar från Fotproffsen.se
Nöjd med mina skor. Upplever dem som stora i storleken så hade nog varit ännu bättre i en mindre storlek.

Svar från Fotproffsen.se
Det är lätt att hitta rätt på hemsidan
Produkten är jag jättenöjd med

Svar från Fotproffsen.se
Jag är supernöjd över mina barfotaskor. Nu kommer jag inte vilja ha ngt annat på mina fötter. Jag känner att träna upp musklerna i mina fötter är nödvändigt, när jag nu blivit äldre, så skorna hjälper till med det oxå. Kommer köpa fler par, till hösten.

Svar från Fotproffsen.se
Skönaste skorna jag någonsinn haft! Jag har hallux valgus på båda mina fötter och detta var en sånn befrielse!! Det är även en helt underbar känsla av att näsan gå barfota o känna underlaget under fötterna!

Svar från Fotproffsen.se
Sköna tofflor. Ser dock lite klumpigare ut på än vad de gör i reklamen.

Svar från Fotproffsen.se
Snabb leverans av mina barfotaskor. Otroligt nöjd med dessa skor hittills. Första intrycket var att de kändes väldigt ”billiga” då de inte väger något. Men dessa har verkligen hållit bra kvalitet och jag har gått många mil i dessa. Kommer absolut beställa fler.

Svar från Fotproffsen.se
Fotproffsen har snabba leveranser och vid problem så löser dom det också snabbt. Proffsigt med andra ord😃

Super snabb leverans+++++.
Allt var som i information och bilderna var tydliga och verkliga.

Svar från Fotproffsen.se
Jättehärliga barfotaskor, har redan beställt ett par till.

Svar från Fotproffsen.se
Skorna är väldigt sköna och leveransen gick snabbt!

Svar från Fotproffsen.se
Barfota Sport gör att alla tår får god plats. Skorna är lätta att ta på och väger nästan ingenting, perfekta på innegympan!