Fotproffsen.se Omdömen

4 104
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 527 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter berättar ofta att de är oerhört nöjda med sina inköp, särskilt när det gäller de fotriktiga och bekväma skorna som ger en fantastisk känsla av välbefinnande i vardagen. Dessutom uppskattar köparna den mycket snabba leveransen och den enkla beställningsprocessen som gör det smidigt att handla på nätet. Vissa recensenter var inte nöja med att vissa modeller kändes alltför hårda eller att en del produkter orsakade skavsår vid användning. Några personer nämnde även att de stötte på problem gällande returfraktens kostnader eller upplevde att varorna försämrades ganska snabbt efter en kort tids användning.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten, där många framhäver att skorna och tofflorna är oerhört sköna,... Se mer

Quality

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse och uppskattar den goda kvaliteten samt den sköna passformen... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba leveranserna som gör... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med pris och finner produkterna prisvärda med rimliga... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med beställning, och uttrycker stor glädje över att ha hittat skor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag älskar tofflorna! Superbekväma! Använder dem på jobbet då det är långa dagar med mycket gående. Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka toff... Se mer

Jag är så glad att jag beställde 2 par olika skor , så sköna jag kan jobba , då jag jobbar inom vården golven så hårda , så känns det här som en räddning , har haft hälsporre sedan juni månad , med... Se mer

Jag har haft besvär i flera år, och redan efter andra natten med strumpan är mina besvär som bortblåsta. Dessvärre är det en söm framtill i strumpan som skaver på min tå, men det är småsaker i sammanh... Se mer

1. Fotvård

Om Fotproffsen.se

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(4 104)

509 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rekommenderar verkligen!

Lätt att beställa. Bra produkter. Snabb leverans. Har beställt flera gånger nu och aldrig blivit missnöjd. Rekommenderar verkligen!

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återkommer till oss gång på gång. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter, vår leverans och hela köpupplevelsen.

Att du känner dig trygg med att handla hos oss och dessutom rekommenderar oss till andra betyder mycket för hela vårt team.

Varmt tack för ditt förtroende och välkommen tillbaka!

Fotproffsen.se

Gick ner en storlek för bättre…

Gick ner en storlek för bättre passform. Bra skor för rätt pris!

9 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du hittade en storlek som gav dig en bättre passform och att du är nöjd med skorna. Vi uppskattar också att du delar med dig av din erfarenhet, då det kan vara till hjälp för andra kunder som funderar på vilken storlek de ska välja.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Bra passform!

8 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med passformen!

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du får stor glädje av ditt köp framöver.

Fotproffsen.se

Dom är sköna och snygga men i nuläget…

Dom är sköna och snygga men i nuläget är dom för varma !

8 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att du tycker att produkten är både skön och snygg.

Vi hoppas att den kommer att kännas ännu bättre när temperaturen blir lite svalare, så att du kan få full glädje av den framöver.

Tack för ditt förtroende och för att du delade med dig av din upplevelse.

Mycket sköna. Bra produkt

Mycket sköna. Passar bra!

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du tycker att produkten är mycket skön och att passformen fungerar bra för dig.

Det är alltid glädjande att få höra när våra produkter motsvarar förväntningarna och bidrar till ökad komfort i vardagen.

Fotproffsen.se

Jag är otroligt nöjd med mina skor

Jag är otroligt nöjd med mina skor. Jag tycker dock returfrakten är dyr, då jag behövt lämna tillbaka andra skor som inte passade.

7 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du är otroligt nöjd med dina skor.

Tack också för din synpunkt kring returfrakten. Om man följer instruktionerna på vår retursida brukar en spårbar retur inom Sverige vanligtvis kosta omkring 69 kr. Vid byte bjuder vi dessutom på frakten på den nya ordern, och detsamma gäller för nya beställningar över 500 kr.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av både det positiva och det som kan upplevas som mindre bra.

Skön barfota sko

Lätt och fotvänlig sko

18 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplever skorna som både lätta och fotvänliga.

Just kombinationen av låg vikt, god komfort och en passform som låter fötterna röra sig naturligt är något som många av våra kunder uppskattar, så det gläder oss att även du är nöjd.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Fotproffsen.se

Bra produkter till ett vettigt pris!

15 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och prisnivån.

Vår ambition är att erbjuda kvalitativa och prisvärda produkter som kan göra vardagen lite enklare och bekvämare för våra kunder, så det är extra roligt att få sådan återkoppling.

Tack för att du valde att handla hos Fotproffsen.se!

Prisvärt

Snabba leveranser.
Bra priser.
Produkter som hjälper.

20 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både leveransen, priserna och framför allt att produkterna har hjälpt dig.

Vi strävar alltid efter att erbjuda prisvärda produkter som gör verklig skillnad för våra kunder, så din återkoppling betyder mycket för oss.

Tack för att du valde att handla hos Fotproffsen.se!

Fotproffsen.se

Jag är fotspecialist och jag köpte…

Jag är fotspecialist och jag köpte varan till en kund.

30 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme och för att du valde vår produkt till din kund.

Det är särskilt uppskattat att få förtroendet från dig som arbetar professionellt med fothälsa. Vi hoppas att produkten har motsvarat både dina och kundens förväntningar och bidragit till ökad komfort och välbefinnande.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Barfotaskor - gamechanger

Aldrig haft barfotaskor innan, nu tror jag bestämt att jag aldrig kommer ha vanliga vardagsskor igen. Så galet mjuka och bekväma, härligt med gott om plats för tårna.

6 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att dina första barfotaskor har blivit en sådan positiv upplevelse.

Många som provar våra barfotaskor för första gången beskriver precis det du nämner – den naturliga känslan, den mjuka komforten och friheten som den rymliga tåboxen ger. Det är härligt att höra att skorna har blivit en riktig gamechanger för dig.

Vi hoppas att du kommer att fortsätta njuta av många bekväma och naturliga steg framöver.

Fotproffsen.se

Jag älskar tofflorna, men byte var krångligt.

Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka tofflorna på (ifall de tex inte passar och man vara vill byta storlek). Tycker det var krångligt och dyrt att skicka tillbaka, även för ett byte.

5 juni 2026

Hej Anna!

Tack för ditt omdöme och för de fina orden om våra tofflor. Det gläder oss att höra att de fungerar så bra för dig under långa arbetsdagar med mycket gående.

Tack också för din feedback kring bytesprocessen. Vi tar till oss dina synpunkter. Vår ambition är att hålla returprocessen så smidig som möjligt, och på vår retursida tipsar vi om fraktalternativ som för de flesta kunder kostar från cirka 69 kr. Vid byte bjuder vi dessutom på frakten på den nya ordern, och vi erbjuder även fri frakt på nya beställningar över 500 kr.

Vi kan också se att du beställde tre olika storlekar i tre separata ordrar. För att göra processen enklare brukar vi rekommendera att utgå från storleksguiden på produktsidan. Om man fortfarande är osäker är det oftast smidigare att beställa två storlekar i samma order och sedan göra en gemensam retur av den storlek som inte passar.

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av både beröm och konstruktiv feedback.

4 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Vi strävar alltid efter att skicka våra beställningar så snabbt som möjligt, så det är roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Varmt välkommen tillbaka!

Fotproffsen.se

Deras varor är mycket bra.

Deras varor är mycket bra.

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme och för de fina orden.

Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda produkter med god kvalitet och det är alltid roligt att få positiv återkoppling från våra kunder.

Tack för att du valde att handla hos oss!

Beställningen gick bra

Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna beställning, vilket är fantastiskt tillfredsställande. Att vänja sig vid att gå i barfotaskor tar dock lite tid, men jag kan alltid sätta in mjukare sulor.

Drar av en stjärna eftersom det inte går att ändra eller avbeställa sin order efter att man har lagt den. De hanterar inte ordrar på helgen eller mitt i natten så avsaknaden av denna funktion är bara dåligt.

Hej Michael!

Tack för ditt utförliga omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det gläder oss verkligen att höra att du har hittat skor med en passform som fungerar för dina fötter och att de hjälper dig på vägen mot bättre fotkomfort. Många som provar barfotaskor upplever att det tar lite tid att vänja sig, så det är helt normalt att ge kroppen en invänjningsperiod.

Vi uppskattar också din feedback kring möjligheten att ändra eller avbeställa en order. Anledningen till att vårt lager inte hanterar ändringar eller makuleringar av slutförda köp är att det är en viktig del av vårt arbetssätt för att kunna erbjuda de mycket snabba leveranser som många av våra kunder uppskattar. Om lagret skulle behöva kontrollera med kundservice inför varje plock för att säkerställa att ordern inte ska ändras eller avbeställas skulle leveransprocessen bli betydligt långsammare. Vi hoppas på förståelse för detta, även om vi förstår att det ibland kan vara frustrerande när man önskar göra en ändring i efterhand.

Tack för att du valde att handla hos oss och vi hoppas att du kommer att ha stor glädje av dina nya skor framöver.

Fotproffsen.se

Känns bra cloyd toffel med foder lagom i storlek…

Känns bra cloyd toffel med foder lagom i storleken.

Hej Tina!

Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina Cloud-tofflor med foder och att storleken passade bra. Komfort och passform är något vi vet är extra viktigt när det gäller tofflor, så det gläder oss att de motsvarade dina förväntningar.

Tack för att du valde att handla hos oss!

Fotvänliga sandaler

Beställde ett par "Biosandaler herr med fotriktig korksula" från Fotproffsen. Känns mycket bekväma och fotvänliga. Är helt nöjd med köpet.

Hej Per-Åke!

Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina biosandaler. Komfort och en fotriktig passform är något vi lägger stor vikt vid när vi väljer vårt sortiment, så det gläder oss att sandalerna känns både bekväma och fotvänliga för dig.

Tack för att du valde att handla hos oss och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Inga problem!

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gläder oss att höra att allt fungerade smidigt och utan problem. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Fotproffsen.se

Storleken stämde bra och skorna är…

Storleken stämde bra och skorna är väldigt sköna med dämpning i sulan. Prisvärda!

1 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att storleken stämde bra och att du upplever skorna som både sköna och väl dämpade. Det gläder oss också att du tycker att de är prisvärda.

Fotproffsen.se

Har använt många kompressions strumpor…

Har använt många kompressions strumpor men dessa är de bästa, bra kvalité och sköna.

1 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att våra kompressionsstrumpor är de bästa du har provat och att du uppskattar både kvaliteten och komforten. Vi arbetar hårt för att erbjuda produkter som gör skillnad i vardagen, så din feedback betyder mycket för oss.