Foto.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Enda et useriøst bedrift som kastet bort mine tre dager. Etter tre dager og etter at de hadde sendt meg ordre bekreftelse går jeg kun en mail uten forklaring at de klarer ikke å levere ordren likeve... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Må gi 1 stjerne da 0 ikke kan velges. Utrolig treg på å hjelpe til ved service eller andre henvendelser. Ellers ett støtteapperat , kundeservice som ikke vet hva de jobber med. Synd at et så bra s... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoaffär

Skrivet av företaget

Foto.no ble startet av et knippe, engasjerte gründere. Nå er vi 60 motiverte ansatte. Vi kaller oss selv faglig engasjerte. Vi elsker å lære, deler villig av vår kunnskap, og tar jobben vår på alvor. Det er viktig for oss at dere, kundene våre, er 100% fornøyd. Hos oss kommuniserer du med ekte personer, både på chat, epost og telefon, mandag til og med lørdag. Ikke nøl med å kontakte kundeservice hvis det er noe vi kan hjelpe til med.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mottok et defekt s5ii fra foto.no

Mottok et defekt s5ii fra foto.no. Da det er kjøpt på nett har man 10 dager fri returrett. Kontaktet foto.no og fikk returlapp. Da kamera var returnert kontaktet vi "Benjamin" via chat på nettsiden. "Benjamin" kunne forklare at vi ikke hadde returrett og kameraet måtte sendes til Polen for reparasjon. Det er rimelig surt å ha et kamera til 20.000 i hendene i 20 minutter for så erfare at varen er defekt, for deretter få beskjed om at man må vente i ukesvis pga garanti. Han prøvde å få det til å være et bedriftskjøp uten returrett da jeg var så dum og si at vi oppdaget feilen når det skulle monteres i "studio". Det hjalp ikke å forklare at "studio" kun er der vi har lysene montert og at kvitteringen for kjøp ikke inneholder org.nummer. Fikk heldigvis pengene tilbake stter å ha kontaktet Forbrukerkontoret og Klarna samt en hyggeligere person pr telefon. Pga "benjamin" kommer vi aldri tilbake. Nytt kamera kjøpt på Stavangerfoto.no.

1 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Butikken låser konto og klarer ikke å fikse det.

Butikken sperrer kontoen din, kundeservice vet ikke hvorfor det skjer og gjentatte ganger åpner de den, også er den sperret igjen hver gang man forsøker og kjøpe varer.

Jeg endte med og lage ny konto, men da måte den nye kontoen plutselig godkjennes av kundeservice, her sa jeg hasta la vista, foto.no vil ikke ha pengene dine ser det ut som, helt ufattelig, data problemene har vært pågående i 10 måneder, er helt uakseptabelt at det fortsatt har samme problemene.

25 oktober 2024

Hei John,

Først og fremst vil jeg beklage for problemene du har opplevd med kontoen din. Vi har nå løst saken, og problemet var spesifikt knyttet til din konto. På et generelt nivå har vi ikke hatt dataproblemer de siste ti månedene. Likevel forstår vi at dette var frustrerende for deg, og vi beklager virkelig ulempene dette har medført.

Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål angående kontoen din. Nå som utfordringene er løst, står vi klare til å sørge for at du får en smidig opplevelse videre.

Takk for forståelsen og tålmodigheten din.

Spør etter Brita!

Spør etter Brita!
Vi har en ung mann i huset som lenge har ønsket å avansere til fra mitt gamle Fuji X-T1 kamera, som han har lånt og mestrer.

Etter en overerlegen service-seanse fant vi frem til den perfekte løsningen for guttens behov.

Investér i glass og la huset vokse med deg.

Veldig, veldig bra! Takk Brita.

4 oktober 2024

Super effektive

Super effektive, hyggelige og dyktige. Bestilte derfra forrige uke og allerede fått bestillingen! Det til tross for at jeg hadde prestert i å bestille et kamera og objektiv som ikke var kompatibel, dette så de når de gikk gjennom bestillingen og ringte for å opplyse om dette og gi alternativer!

21 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rask og effektiv innbytteprosess - rask og god service

Tok kontakt per epost for å forhøre meg om innbytte av kamera. Fikk rask respons, med presis informasjon. Selve innbytteprosessen ble raskt iverksatt og effektuert. Fikk god informasjon hele veien, og raskt svar på spørsmål. Enkel prosess med å sende eget kamera til foto.no for vurdering, og deretter betaling og mottak av nytt kamera. Veldig fornøyd

24 april 2024

Veldig fornøyd

Super kundeservice som svarer på chat innen 2 minutter. Utrolig raskt leveringstid der jeg fikk pakken dagen etter at jeg bestilte! Jeg ba om prismatch mot en annen butikk og dette fikset de uten problemer. Om jeg skulle sagt noe negativt, så er det at det koster 119kr i frakt uansett hvilket beløp man kjøper for, noe som er litt i overkant dyrt. Skulle gjerne likt fri frakt over en viss kjøpesum:)

21 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svært fornøyd med kundeservice!

Snakket med en hyggelig kundebehandler som heter Jacob. Han var rask på å gi meg svar på mine spørsmål som medførte at jeg la bestilling av nytt fotoskjul/telt. Teltet hadde en ETA på 2-4 uker, men dette klarte de jaggu å levere etter 2,5.

Kunne ikke vært mere fornøyd, og creds til Jacob som ga meg god informasjon! :)

29 januari 2024

Flott kundeservice

Jeg kjøpte en Epson fotoskanner og fikk ikke helt til installeringen. Det var med en CD, men jeg har ikke CD-rom.
Skrev til Foto.no for å få litt hjelp og det fikk jeg med en gang. Også beskjed om å kontakte de på nytt hvis jeg hadde flere problem.
Jeg skulle også kjøpe en Canon fotoskriver, men den hadde de dessverre ikke inne, så da kjøpte jeg den hos Scandinavian Photo istedet for å vente til Foto.no fikk den inn igjen.
Det angrer jeg bitter på.
Jeg fikk problemer med installeringen på denne også og skrev til Scandinavian Photo for å få litt hjelp.
Her fikk jeg til svar at jeg måtte kontakte Canon.
Snakk om forskjell på kundeservicen hos disse to butikkene!
Men jeg har ihvertfall lært hvor jeg skal handle og hvor jeg ikke skal handle.

24 november 2023

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, men ringte på forhånd for å høre leveringstid og de mente jeg ville ha kameraet innen en uke, og etter to uker viste de fortsatt ikke når det ville bli sendt fra leverandør, og tok seg heller ikke bry med å prøve å finne det ut.

19 september 2023

Fantastisk nettbutikk

Fantastisk nettbutikk, gode tilbud og raske med å sende pakkene. Alltid vert fornøyd med bestillingene mine fra foto.no . 10/10

28 juli 2023

En utrolig bra butikk

Dette er etter min mening den beste fotobutikken i Norge. Både fysisk og på nett. De er esktremt kunnskapsrike og flinke med jobben sin. De er super sjappe på chatten om du skulle trenge noe hjelp og man føler seg aldri dum når man kommer med litt rare spørsmål. Jeg kan personlig varmt anbefalle foto.no

31 oktober 2022

Svar från Foto.no

Det er veldig hyggelig å høre, tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Utrolig hjelsomme

Utrolig hjelsomme, vet hva de driver med!

Har vært til stor hjelp med mange dillemaer, de kan utstyret og går det lille ekstra for å hjelpe.

Sender bestillingene samme dag som regel

27 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk raskt tak i kundeservice

Fikk raskt tak i kundeservice. Veldig fornøyd ☺️

18 maj 2022

Svar från Foto.no

Så godt å høre - tusen takk for tilbakemelding og velkommen tilbake en annen gang.

VELDIG hjelpsom kundeservice

VELDIG hjelpsom kundeservice, fikk løst det jeg trengte hjelp til, i tillegg til at det var en veldig hyggelig «samtale». Brukte UNDER 1 time på å svare på mail, hvor jeg har opplevd andre steder alltid tar mange timer om ikke dager. Foto.no er en butikk som åpenbart setter pris på kundene sine, noe de fleste som handler på nett dessverre ikke kan ta for gitt. Ser fram til framtidige kjøp hos dem. Superfornøyd hittil:)

13 januari 2022

They are amazing

They are amazing! I did an order with foto.no They helped me finding what I need and also give me a discount as well!! The customer service Ulrik is a respectable person and handling things with confident. I appreciate them so much.

11 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flott butikk og flotte mennesker

Utrolige hyggelig butikkmedarbeidere, flott utvalg av produkter og nydelig butikk hvor man alltid blir møtt av positive folk. Sending fra bestilling og frakten er utrolig rask!

9 oktober 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.