Detta är kanske mer en fråga än en recension?! Jag tycker dom är allmänt jobbiga (gäller alla säljare utanför mataffärer så inget personligt mot Fortum) Men min undran är om de måste betala för att... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.
Rättarvägen 3, 169 68, Solna, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Relativt ok bolag. Men plötsligt smögs månadsavgift in som jag inte hade från början. Fakturan visar heller inte min årsförbrukning. Det fick jag ringa om och kolla. Möjligt att jag byter.

Svar från Fortum Sverige
Lätt att komma i kontakt via telefon
Fått svar på mina frågor
Duktig och trevlig personal

Svar från Fortum Sverige
Appen , som var så bra Men inte längre funderar 1 gång på 20 försök. Bra el företag men app och kundtjänst värdelöst

Svar från Fortum Sverige
Det är anmärkningsvärt att det här företaget fortsätter att betala för att tidigare kunder ska ringas upp och trakasseras, för att sedan bemötas med otrevlighet och få luren slängd i örat, enbart för att de artigt förklarat att de inte kan ta samtalet just då. Vad är detta för slags PR och marknadsföring? Ett föraktligt företag med en lika föraktlig strategi, i en energimarknad präglad av gränslös cynism och rovdrift. Skydda er från den här typen av aktörer.

Svar från Fortum Sverige
Skrev på ett avtal, kollade igenom allt noggrant hemma & insåg att det inte var något som gav mig någon ekonomisk vinst. Kontaktade dem via mail för att ångra avtalet då jag har 14 dagar på mig.
Dål återkoppling via mail samt att chatboten (Ai) inte var till någon vidare hjälp då dem hänvisade mig till något helt annat jämför med informationen som står skriven på deras hemsida. Lagom förvirrande... Ska ringa idag och hoppas på ett smidigare samtal samt hjälp.
Samtalet gick smidigt! Tog verkligen ingen tid alls och kvinnan jag prata med var trevlig. Skulle rekommendera alla att ringa och skippa mail konversationerna!

Svar från Fortum Sverige
Bra tills Fortum försökte sälja på mig försäkringar.
” Om du hamnar på sjukhus i över en månad står vi för elräkningen ”
Snacka om el, inga J…a försäkringar!
Jag får inte svära tydligen.

Svar från Fortum Sverige
Att stå utanför en affär när man är på väg att handla och har andra tankar i huvudet och försöka sälja ett avtal som måste tecknas där och då!
Det är bondfångeri och upprörande försäljningsmetod!
Borde förbjudas!

Svar från Fortum Sverige
Bästa elbolag jag haft, och jag är ändå 63 år, så jag har haft några stycken. Proffsigt skött. Kanonbra app. Bra pris, ja, finns inget negativt att säga . Rekommenderar starkt.

Svar från Fortum Sverige
Fick en jätte hög räkning av Fortum!.
Ringde kundtjänst och den medarbetare, gav mig hopp på ett betydligt bättre sett!.
Han berättade , varför och sen fick jag delbetala också . Han var riktig duktig grabben inom kundtjänst!.
Janne Karlsson Edholm

Svar från Fortum Sverige
Fick den hjälp som jag behövde, trevlig bemötande

Svar från Fortum Sverige
Enkelheten i budskapet å förslag till tillbehör gällande koll på nästkommde faktura.

Svar från Fortum Sverige
Blir konstant uppringd av elförsäljare från Fortum – trots att man bytt elbolag. Sist ringde Jesper Olofsson. Vägrar att acceptera att man bytt elbolag.

Svar från Fortum Sverige
Det tog lång tid att komma fram samtidigt som man lyssnade på en störande "musik".

Svar från Fortum Sverige
Går inte att få tag på. Satt 25 min i kö och hoppade upp 1 plats i kön. En annan dag tryckte jag att de skulle ringa upp så jag slapp sitta å vänta. Kom aldrig nåt samtal. Så bytte elbolag. Rekommenderar INTE Fortum