formel1foder Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En webshop som de alle burde være: - brugervenlig hjemmeside som altid fungerer. - super service - hurtig levering Vi er trofaste kunder, vh. Rikke og Jakob

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et godt foder også til problemhunde Har engelske pointere og de er svære at holde huld på i jagtsæsonen. Den ene er ovenikøbet allergiker. Efter mange foderforsøg skiftede jeg til formel1foder og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Søren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om. Min kone og jeg nyder hans bundærlige tilgang til tingene. Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle på og varerne kom på den... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Försäljare av djurfoder

Informationen kommer från olika externa källor

Vores mål er at være det sted på nettet, hvor du nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til din hund. Og få det til den bedste pris. Vi er specialiseret i at sælge VAKS hundefoder og Kronch Lakseolie og Godbidder fra den danske producent Henne Pet Food.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 stjerner for super god service og det…

5 stjerner for super god service og det tager ikke lang tid fra bestilling til du har fin vare 👍

21 november 2022

Svar från formel1foder

Mange tak for anmeldelsen Keld. Det er højeste prioritet for os, at vi leverer en god service - og ikke mindst super produkter til vores kunders kæledyr!

Mvh Søren,

Formel 1 light foder

Vi har hunde der trives rigtig godt med de mængder der anbefales vor vi før hade problemer med vægten er nu næsten nede på normal vægten

Når vi bestiller varen kommer den inden for Max 3 dage og en rigtig god kunde cervic

4 oktober 2022

Svar från formel1foder

Tak Morten for at dele din positive oplevelse af vores Light foder. Et foder med høj kvalitet, som dækker hunden ind, men som giver større mæthed og derfor kan gives i mindre mængder = hunden taber sig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er glad for den gode service :-)

Jeg er glad for den gode service :-)
rigtig god kvalitet til prisen og hurtig levering.
Hunden er også glad.

23 september 2022

Svar från formel1foder

Hej Lars, tak for den gode anmeldelse og fem stjerner! Det ligner tilfredshed hele vejen rundt, og det er vi stolte af.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Formel1 foder er et fantastisk…

Formel1 foder er et fantastisk hundefoder, som vores er rigtig glade for. Hvalpen har ikke kendt til andet, men på de to andre kan vi se en meget bedre pelskvalitet, efter vi er skiftet. Desuden er der hurtig levering. 👍

16 september 2022

Svar från formel1foder

Hej Lotte - Super positivt med din anmeldelse af foderet, og vores leveringshastighed. Krammer til alle vufferne herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igår bestilt, idag modtaget.

Igår bestilt, idag modtaget.

Jeg er bare fan, super hurtig levering og fine priser med rabat ordning.

25 augusti 2022

Svar från formel1foder

Hej Lisa, Vi er glade for at have dig som fan og tak for, at du gav dig tid til at give os en fin anmeldelse. Vi har altid fri fragt og rabat allerede ved to sække foder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin kvalitet til fornuftig pris

Fin kvalitet til fornuftig pris. En rar fornemmelse af at man handler med menesker der er fagligt dygtige og giver hurtig respons når der er brug for det.

18 augusti 2022

Svar från formel1foder

Hej Henrik - Tak for din super anmeldelse. Mange mennesker tror, at nethandel er lig med nul service. Vi har 25 års erfaring med egne hunde, har eget opdræt og er uddannede hundeholdere. Vi er klar til at give dig et godt råd, og hjælpe dig med valg af fodertype til din hund. Samtidig kan du bestille når det passer dig i vores netbutik til lave priser, og vi leverer oftest næste hverdag. Vi ønsker med andre ord at tilbyde vores kunder det bedste af begge verdener :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er meget let at bestille foder hos…

Det er meget let at bestille foder hos jer.
Som altid kommer foderet den dag det er lovet.
Aja elsker Vaks Perfekt.

4 augusti 2022

Svar från formel1foder

Hej Anne Kirstine - Tusind tak for din herlige anmeldelse. Dejligt at få anerkendelse for vores netbutik, produkter og service :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hunden elsker fodret og Super hurtig…

Hunden elsker fodret og Super hurtig levering!
Kun gode købe oplevelser☺️👍🏻

12 juli 2022

Svar från formel1foder

Hej Lene - tusind tak for din dejlige anmeldelse. Skønt at se dig komme tilbage og handle hos os i netbutikken igen og igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

super service og god rådgivning.

Bestiller foder om Onsdagen, Fredag står det ved døren, fuldstændig som aftalt.

god rådgivning, godt foder, specielt er det godt at se foderet giver hundene en nærmest vandafvisende pels, selv min FT springer har fået en pels der vil beskytte den godt i de kolde måneder hvor den skal på arbejde.

24 juni 2022

Svar från formel1foder

Tak for den flotte anmeldelse Hans Frederik - Foderet er på frisk laks og det kan forklare at pelsen bliver blank og fin.
Annelise,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering, hunden elsker det og vi får mange kommentarer på hvor flot pelsen er! Jeg kan varmt anbefale formel1 foder. Virkelig god kvalitet!

13 juni 2022

Svar från formel1foder

Hej Kasper - Da du var i butikken sidst var det en fornøjelse at se din skønne lab. Han står bare snorlige - så dejligt at se!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for super lækker mad og ikke mindst…

Tak for super lækker mad og ikke mindst super service 👍🏼👍🏼🐕

30 maj 2022

Svar från formel1foder

Hej Sophie - Rigtig mange tak for din positive anmeldelse af os - Vi glæder os til at betjene dig igen!!

Fremragende.

Fremragende.
Levering som lovet. Det “ kører” bare😊.
Sidst skrev jeg i min anvendelse, at hvis jeg vendte tilbage, var kvaliteten i orden.
Det er så hermed konstateret!
Min hvalp elsker det, den har en harmonisk udvikling/ tilvækst.
Kun roser herfra!!👍👍

10 maj 2022

Svar från formel1foder

Tak for det Else - Vi er så glade for at se, at vores kunder kommer tilbage og handler hos os igen og igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nem og hurtig levering

Super nem og hurtig levering. Har købt sensitiv til min gamle hund, han elsker det selvom han ikke er en madhund. Købte også hvalpefoder som jeg ser frem til at komme igang med
Jette nielsen

9 maj 2022

Svar från formel1foder

Hej Jette - tak for den super positive anmeldelse! Vi arbejder hele tiden på, at det skal gå lynhurtigt at bestille hundemad i vores netbutik - og så skal det frem til kunden i en fart! Dejligt at høre, at det virker :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nemt at bestille og utrolig…

Super nemt at bestille og utrolig hurtig levering og til en absolut favorabel pris. Hunden elsker foderet og det er første gang at vi oplever dette. Tidligere har vi fodret med acana, hike, hills og orijen, men på Vaks trives han mærkbart bedre, samt pelsen har aldrig før været så silke blød som nu. Har nu anbefalet produktet til flere venner og de melder tilbage med samme oplevelse som vores.

27 april 2022

Svar från formel1foder

Hej Rune - Tusind tak for en super flot anmeldelse af vores danske hundefoder fra Henne Pet Food. Det gør os meget glade når du skriver at din hund trives mærkbart bedre på VAKS end på andet foder du har prøvet. Fra hjertet tak for at du gav dig tid til at anmelde os på Trustpilot!!

indehaver

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

formel1,vaks-perfekt er et udmærket foder

udmærket foder, med lavere proteinindhold og højere fedtindhold. dejligt, når man har meget aktive hunde, der ska ha meget foder, for at holde huldet -- godt, man så har et lavere proteinindhold, så man undgår "proteinkløe". og altid leveret til tiden :0)

21 mars 2022

Hej Bo -

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er en rigtig god pointe du har - VAKS Perfekt er lavet til hunde der trænes og hvor man har brug for at skalere foderet op og ned. Klassisk "AKTIV"-foder har for højt proteinindhold og kan give hudproblemer hos disse hunde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og hurig levering👍👍

Første gang jeg har prøvet at købe hundefoder hos jer og der må jeg bare sige...Sikke en god service, enkel hjemmeside, hurtig levering og ja, hunden elsker det👍. Vi vender helt sikkert tilbage, når hun har spist sig igennem de 15 kg.

4 februari 2022

Svar från formel1foder

Tusind Tak Maria - dejligt at få din super positive anmeldelse og vi glæder os til at se dig tilbage i vores netbutik!!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.