Bedste foder jeg har købt til kattene. Deres pels er flottere, MEGET mindre fældning, og knapt så meget retur i kattebakkerne. Jeg er skiftet mange gange, bla har de 3 banditter fået Hills tidligere,... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har indtil videre været rigtig glad for at skifte over til Miiav.dk - Jeg har modtaget min første bestilling og det hele har fungeret fint med hurtig levering til døren. Katten er glad for maden o... Se mer
Företaget har svarat
5/5 stjerner fra både ejer og kat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bertil elsker foderet og hans pels er stadig blank og skinnende 💪Almindelig huskat på 5,5 kg Har prøvet 2 varianter og han kan lide dem begge to 😁 N... Se mer
Företaget har svarat
For mig er kundeservicen en vigtig faktor. Får jeg dårlig service, handler jeg bare ikke der. Punktum. Hos Miiaw har jeg fået virkelig god service. Venlig, hjælpsom, opmærksom og hurtig til at svar... Se mer
Företaget har svarat
Afskaf en kedelig og tilbagevendende opgave i et snuptag. Opret et abonnement på topkvalitets tørfoder til din kat og få din foderpakke leveret direkte til døren. Vores prøvepakke er gratis og dit medlemskab er uden binding. www.miiaw.dk
Søbækvej 19, 3060, Espergærde, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastiske skåle til gigtplaget kat, og hun er begyndt at finde ud af det. Skal have en skål mere til vand, men den må godt være større. Dejlig hjemmeside og hurtig levering, vil anbefale jer til andre
Varerne er der absolut intet i vejen med, men det tog lang tid at få dem frem... Indpakningen var god
Altid fantastisk service!
Og virkelig godt foder.
Kan helt klart anbefales.
Godt foder, forsendelse er altid i orden. Har aldrig haft problemer med noget fra jer. Jeg har forsøgt at få flere til at bruge jeres varer , ved ikke om det er lykkedes, jeg håber det. Jeg fortsætter med at købe kattefoder hos jer. Mvh Tove Dahlgaard.
Perfekt kattehule. Helt som beskrevet. Hjælpsom og hurtig vejledning og forsendelse. Helt i top
Der er altid super god og behagelig service. Katte maden er god kvalitet og selv vores kræsne kat elsker maden.
Mine kære pelsbørn er meget glad for foderet. Fortrækkes I den grad i mod både kingsmoor og hills og land og fritid kornfri..
De tigger for dette foder😘👍
Jeg er meget tilfreds med miiauw. De er hurtige til at ændre ordren til det jeg kan lide.
Hilsen Krølle
Kattemaden var ikke bestilt til mig selv, men til et Kattehjem. Det var hurtig levering. 👍👏😻🐈

Svar från MiiAW
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.