Svarar inte på mail
Svarar inte på mail. Telefonnumret avstängt.
Mailat flera ggr då en billaddare gått sönder och vill ha en ny. Helt tyst. Bluff företag helt enkelt.
Handla inte här.
E-handeln med ett brett sortiment av fordonstillbehör online. Hos oss hittar du högkvalitativa fordonsprodukter från ledande varumärken. Vi strävar alltid efter att uppdatera sortimentet med nya produkter som uppfyller våra höga krav. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi nu erbjuda allt till ditt fordon samlat på en och samma plats. Har du frågor? Hjärtligt välkommen att maila eller ringa oss.
Rubanksgatan 9B, 74171, Knivsta, Sverige
Svarar inte på mail. Telefonnumret avstängt.
Handla inte här.
Jag har beställt varor som det är lite brådskande med , betalade med swish .efter ringde jag det nr som är angivet men ??ingen abonnent?! Mallade omgående och har gjort så 4gånger efter det ..inte en enda reaktion ,så absolut första och sista gången jag gör ngn beställning på detta oseriösa företag, ingen respekt alls för deras presumtiva kunder .Mr bedrövlig
Beställde kabelskor. Gick ett par veckor så jag mejlade dom 10/1-24 och fick svar att dom ej fanns i lager men skulle skickas så snart dom kom in. Inga varor har kommit och ej heller något meddelande så mejlade igen 15/2-24 och har fortfarande inte fått svar 19/2-24.
Helt värdelös sida. beställde och blev utlovad kort leveranstid. Efter 4 veckor av obesvarade mail och en telefonsupport ur funktion fick jag tillbaka mina pengar men ingen vara och inte ens ett mail om att min beställning var avbeställd. Fruktansvärt dålig service, rekommenderar inte till någon
Fruktansvärt dålig service. Efter 20 dagar av obesvarade mejl och inget skickat paket så blev de att avboka. Går ej att få tag på folk som jobbar där heller. Totalt värdelöst
Svarar ej inom 24 timmar, återkopplar dåligt om inte rent av obefintligt, faktiskt det sämsta jag varit med om
så lätt och bra hemsida att hitta de perfekta produkterna, snabb och hjälpsam service