We moved with Flytbedst in 2019 and everything went perfectly well. The staff was efficient while with extra caution on the fragile things. I could see they are professional and well-trained for the... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle flytte fra Hørsholm til Fredensborg og kontaktede flytbedst for at få et tilbud. Vi fik det hurtigt og bestilte flytningen, der forløb helt uden problemer. Personalet var meget hjælpsomt -... Se mer
Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024. Alle aftaler overholdt! Flytningen af først et klaver til losseplads og dernæst indboet til Fyn forløb uden de store problemer. Efterfølgende blev fly... Se mer
Ved godt det er længe siden nu. Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023. Og alt op til virkede lovende. Overskuelig pris. Og god kommunikation. Så kom bomben. Fra en flyttepris på... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Royal flytning, til folkelige priser
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service og god pris
Virkelig en super oplevelse. God pris, kom til tiden, fleksible etc etc. Tak for et godt gennemført arbejde!.
Professionel og effektiv flytning
Vi er lige flyttet til Frederiksberg og anvendte Flytbedst.
Vi har aldrig oplevet en mere glidende og effektiv flytning. Vi havde udover hjemmet, både stort loftrum og kælderrum på både fra- og tilflytter sted. Så vi havde dermed en del der skulle koordineres til rette sted. Og ALT uden undtagelse blev placeret de korrekte steder!
Vi fik leveret de lejede flyttekasser, hvor de tilpassede tidspunktet os. Flot service!
Udover det gode humør fra de meget venlige og punktlige flyttemænd, så var det bedste, at vi havde booket flyttemændene til at skille og efterfølgende i den nye lejlighed, samle vores 3 meter lange PAX Ikea klædeskab.
Vi kan klart anbefale Flytbedst!
Virkelig omhyggelige flyttefolk
Det er anden gang jeg benytter flytbedst, og jeg var lige så tilfreds denne gang som første gang.
- Man låner gratis flyttekasser som de leverer, de kom ovenikøbet ud med ekstra til os da vi løb tør
- De kom som aftalt på dagen for flytning
- De passede på vores ting og flyttede dem forsigtigt
- De satte tingene pænt det nye sted, ikke bare kastet tilfældigt ind
- Intet er blevet beskadiget
- De tog en del ting med til genbrugspladsen til timepris, det var intet problem
- De er behagelige og rare at omgås
- Pris som aftalt
- De hentede flyttekasser igen den dag jeg ønskede
- De er lette at få fat på og svarer hurtigt mail
Jeg vil helt klart anbefale at benytte dem :)
Fantastisk service og super flinke folk
Vi havde fornøjelsen af Flytbest til vores bryllup. Vi havde 2 transporter: den ene med alle vores ting ud til lokalerne og den anden med kokken + maden. Begge gange var chaufførerne super søde og hjælpsomme. På den ene transport var vi nødt til at ændre ruten dagen før, da vores køleskab gik i stykker og chaufføren derfor også skulle hente is på vejen - det var intet problem!!
Vi vil til enhver tid anbefale Flytbest og vi ved også hvem vi ringer til næste gang.
Super effektiv flytning og service
Min største anbefaling: flytning fra 200 kvm lejlighed på Østerbro til 60 kvm lejlighed på Amager og en uge senere flytning af resten incl klaver til villa på Møn.
Indgåelse og overholdelse af aftaler: Meget venlig og effektiv dialog via mails.
De 2 flytninger forløb yderst effektive. Venlige og hjælpsomme flytte mænd, hvor alle aftaler blev overholdt præcist.
I forhold til mængden og leveret service var prisen også fordelagtig.
Derfor: uden tvivl 5 stjerner - og anbefaling også til eget netværk af familie og venner.
Fin flytning
Flytbedst flyttede alt indbo fra vores villa. Medarbejderne var høflige, hurtige og forsigtige.
Aflevering og afhentning af lejede flyttekasser fungerede rigtig fint.
Rolig og tryg flytning
Det var en rigtig god oplevelse bruge flytbedst.dk til vores flytning.
De kom til tiden, var utroligt hjælpsomme (hjalp med at skrue en lampe ned) og gjorde deres yderste for at flytte møbler uden at skade hverken møbler eller vægge/døre.
Den faste pris blev overholdt og vi giver vores varmeste anbefaling.
Supergod service, kun et problem som blev forbilledligt rettet.
Jeg skulle, d. 14 august 2015, flytte en stor to-værelses lejlighed. Flyttemænd og samtalerne omkring aftalen var i top. Jeg blev gjort opmærksom på at det var muligt at låne flyttekasser, der kunne bringes til mig for et mindre beløb. En stor lettelse og en service jeg benyttede mig af. Fantastisk. Selve flytningen gik godt. Mine ting blev behandlet med omsorg. Kun tog det længere tid end beregnet og derfor blev det dyrere. (meget dyrere). At jeg giver firmaet 5 stjerne alligevel, skyltes at jeg fik de penge tilbage jeg havde betalt for meget, efter en helt udramatisk og fornuftig samtale med chefen. Den samtale og service var forbilledlig. Jeg kan varmt anbefale firmaet og tilmed oplyse at de også har en god pakkeservice, jeg kunne være fristet til at bruge næste gang. Tak for en god oplevelse, på trods af sten på vejen.
Fantastisk god service - stor anbefaling
Nedpakning af hjemmet og flytning er gået fantastisk godt, hvis der var 1 af de tre flyttemænd der kunne tale dansk havde den sidste stjerne været givet.
Afhentning af flyttekasser til tiden som aftalt, depositum tilbageført til betalingskort med det samme.
Helt igennem en god oplevelse af blive flyttet af Flytbedst. Tak for god service.
Bedre bliver det ikke :-)
Det var den mest positive oplevelse jeg har oplevet ved en flytning. Alt fungere perfekt. Behagelig korrespondance, holder hvad de lover og flyttefolkene super venlige. Jeg var været i tvivl om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner, men kan ikke finde på et eneste punkt der var negativt. Kan varmt anbefales.
Fantastisk flytning
På trods af flytning fra stor møbleret lejlighed i København, har vi aldrig oplevet så stor ekspertise og koordination, da vi skulle rykke til Nordsjælland .
Alle medarbejdere var flinke, smilende og påpasselige med vores ting.
Vi kan varmt anbefale flytbedst og siger tak for, at I var med til at gøre vores flytning til en rigtig god oplevelse.
Worst moving experience ever....
First of all the offering service was smooth and they came to apartment for the quote. The sales representative was very friendly and helpful. I had a heavy musical instrument to move and that was included in the price and duly noted by the moving company. It was not a lot to move just a 1-one bedroom flat and can be done within 3 hours max. In short: Do not use this company if you expect a "fast" move as you will be really dissappointed.
Moving day - pick up location: 2 men, one of them was Danish. This guy started telling me that he had a back pain and that he will soon look for a new job....not a real selling argument. He was also checking his phone constantly, instead of moving the boxes faster so that the other guy can load it all. On top of the very slow progressing move, both took two to three longer smoking breaks. This Danish guy was also supposed to help disassembling a cupboard. It seemed to me it was the first time he was doing this....it was not very difficult and nothing to unscrew...
Moving day - delivery location: The two guys couldnt move the musical instrument up the stairs and another guy had to be called it. Why this was not planned before...I do not know.
Lets not forget about other long breaks at the delivery location which made the move something like 6.5 hours long.
I did the same move several times and other companies never used more than 3h in total. Everything was in boxes, so nothing to wrap. I have never had such a bad moving day and I will not use this company again.
Service helt i top...
Thomas, Jeff og Max leverede en fantastisk indsats ifm. vores flytning fra Næstved til Odense. Top-professionelle, hurtige, omhyggelige og vi var helt trygge ved at overlade vores ejendele i deres hænder. Flinke og sympatiske gutter.
Kan varmt anbefale Flytbedst... perfekt arbejde til yderst go' pris!
Perfekt gennemført flytning
Nu har vi flyttet et par gange før, men det er første gang vi har brugt flytbedst. De lever op til navnet. Klart den bedste flytteoplevelse vi har haft. De kom til tiden, var behagelige, hurtige og passede rigtig godt på vores ting. Alt kommunikation, besigtigelse og service har været lige i skabet.
Prisen var bestemt også konkurrencedygtig.
Jeg kan kun give min uforbeholden anbefaling!
Modtag min varmeste anbefaling - supergod flytteoplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse med en stor flytning med 70 flyttekasser og 5 garderobeskabe udført af Flytbedst i to biler og med tre mand i 10 timer. Tak til Thomas, Patrick og den unge serber for et rigtig godt stykke arbejde. I kom til tiden, var servicemindede, behagelige at omgås og behandlede vores ting med omhu. Vi kan varmt anbefale andre at vælge Flytbedst.
Vi fik rigtig mange flyttetilbud men valgte Flytbedst pga. besigtigelse, en konkurrencedygtig pris - og så de smarte garderober, hvor tøj på bøjler blot kunne sættes ind på en bøjlestang.
super pris, super flytning
Søde og rare flyttemænd som flyttede til en super konkurrence-venlig pris.
Great price and friendly staff. El mejor precio y personal excelente y amable.
Uklart tilbud på flytning
Fik et tilbud lydende sådan her:
Iflg. Besigtigelse og behagelig samtale fremsendes hermed Ordrebekræftelse på flytning af nedenstående besigtigede indbo
Flytning ………………………………………………………………………… fredag‐xxxxxxx kl. 08:00
Levering af …… 40 flyttekasser …………………mandag‐xxxxxxx kl. 06:45
ca. x 2 mands enheder
ca. x 1 mands enheder samt
ca. xx flyttekasser i alt kr.……………………………………………………………………………………………………………………….……… kr. 4.900,00
Ordrebekræftelsen omfatter ovenstående samt levering, lån og afhentning af 40 flyttekasser.
Jeg læser det sådan, at alt er inklusiv, med lån af flyttekasser der dog skal betales depositum kr. 1000 for med det samme - altså koster flytningen 3900 kr. plus 1000 kr. i depositum. Men sådan var det ikke - i må sgu blive bedre til at formulere jer.
Har fået flere til at gennemlæse tilbuddet og de læser det faktisk som jeg.

Svar från Flytbedst
Super flyttefirma
Vi har i forbindelse med flytning til Frankrig og tilbage igen benyttet os af Flytbedst. Vi har kun haft yderst positive oplevelser under begge flytninger. Meget professionel - og venlig - ledelse af Liggjas og yderst dygtige og påpasselige flyttefolk. Vores ejendele blev meget omhyggeligt pakket ned - og ud igen - af Flytbedst, og det var fuldt ud betryggende for os at vide, at det var dem, der stod for transporten til Frankrig - og tilbage igen. Ved ankomst til begge destinationer sikrede Flytbedst sig, at alt blev udpakket og placeret på en for os fuldt ud tilfredsstillende måde. En fantastisk god service, meget venlige, dygtige og pålidelige flyttefolk - vi vil helt sikkert benytte os af dem ved mulige fremtidige flytninger.
God flytteoplevelse
Har lige overstået en flytning med hjælp fra Flytbedst.
Det var en rigtig fin oplevelse.
Alle aftale overholdt til tiden og en fornuftig pris.
Der kom 3 stærke gutter. Alle flinke og rare ... Især ham fra Estland var en hyggelig fætter.
Der var ingen nævneværdige problemer af nogen art.
De håndterede mine ting godt, forsigtig og effektivt....Også selv om det var drøn varmt.
Kan klart anbefales.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.