DJI Academy
Det här tycker kunderna
Wszystko sprawnie i na temat. Rzetelnie przekazana wiedza. Super wsparcie instruktorów. Z całego serca polecam. Jedyny problem jest taki, że mija prawie dwa miesiące, a ja nie otrzymałem wciąż l... Se mer
Företaget har svarat
Kiedy będzie można dokończyć praktykę?
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Oficjalna akademia DJI. Oferujemy kompleksowe szkolenia licencyjne, warsztatowe i zawodowe, a także serwis i wypożyczalnię sprzętu dronowego.
Kontaktuppgifter
Jana Pawła II 80 lok. 2, 00-175, Warszawa, Polen
- 881 726 701
- akademia@flyandfilm.pl
- flyandfilm.pl
Profesjonalizm, przystępność, doświadczenie
Bardzo przystępny i profesjonalny sposób prowadzenia szkoleń. Ogromna wiedza i doświadczenie prowadzącego, który w jasny sposób potrafił rozwiać wszystkie wątpliwości pojawiające się podczas różnych etapów szkolenia. Gorąco polecam!
Serdecznie polecam :)
Wszystko super i profesjonalnie. Miła i bardzo profesjonalna kadra, która zawsze służy pomocą i świetnym doradztwem. Nawet po ukończeniu kursu.
Pozdrawiam Andrzej
Witam,
Witam,
Zgodnie z uwagą na koniec szkolenia chciałem napisać uwagi do niego.
Generalnie było ok, a prowadzący (nie wszyscy to mają) przekazuje wiedzę i informacje z zaciekawieniem słuchacza. Tutaj tylko nie wiem kto je prowadził bo spóźniłem się na początku 😊
Moja sugestia to jak dla mnie (a jestem początkujący):
1. w materiałach winny być zawsze skróty angielskie – bo one jednak zachodzą w pamięć bo od nich są przecież tworzone.
2. Na wstępie w materiałach nie ma wszystkich stosowanych skrótów, co powoduje lekki bałagan w ich odszukaniu w treści i w trakcie prowadzenia szkolenia jak się nie wyłapie o którą np. strefę chodzi, bądź skrót nie rozumie się za szybko pytania… itp..
3. Prośba o przesłanie materiału pokazu w pdf dla użytkowników. Nie ukrywam że książka się „zmęczy” i nie zawsze się ją ma, a plik pdf wgrany w telefon będzie służył np. przy czekaniu na wizytę do lekarza czy stanie w kolejkach w sklepie….można sobie poczytać i utrwalać wiedzę. Ja niestety muszę ją utrwalać bo wszystko było dla mnie nowe.
4. Dla mnie brakowało jeszcze przedstawienia na wstępie kto jest i skąd. Zawsze można jakieś znajomości wynieść…może sąsiad z gminy obok….i np. umówić się na jakieś loty dronami, wymienić poglądy….itp.
5. Zdecydowanie chwalę sobie te szkolenia on line z uwagi na to że nie rozpraszamy się niepotrzebnie kontaktem wzrokowym z innymi uczestnikami, nie tracimy czasu na dojazd i wyciszenie poprzez słuchawki (jak dla mnie) zdecydowanie poprawia koncentrację na przyswajaniu wiedzy przekazywanej przez osobę prowadzącę.
To wszystko
Będę wdzięczny za podesłanie linku bądź pdf do materiałów ze szkolenia.
Gdy uda mi się już zakończyć uprawnienia VLOS to czy będą promocje na kur BVLOS? Którym również będę zainteresowany w przyszłości.
Pozdrawiam
Artur Żukowski
Tel. 502 892 081

Svar från DJI Academy
Wszystko ok
Wszystko jak najbardziej na plus. Szkoda ze egzamin się nie odbywa online
Doskonałe
Doskonałe, bardzo rzetelne szkolenie zarówno teoretyczne jak i praktyczne, niezwykle miła i pomocna obsługa.
Wszystko OK
Jedyny problem jest taki, że mija prawie dwa miesiące, a ja nie otrzymałem wciąż licencji.
Rozumiem, że może to być spowodowane epidemią Covid-19. Mam nadzieję, że wkrótce odbiorę dokumenty potwierdzające kwalifikacje.
Dziękuję i pozdrawiam.

Svar från DJI Academy
Świetna współpraca
Świetna współpraca, pełen profesjonalizm, miła obsługa
Profesjonalnie i zawodowo
Dobrze przeprowadzone szkolenie
Dobrze przeprowadzone szkolenie, prowadzone przez ludzi ktorzy wiedza o czym mowia. Mila atmosfera na zajeciach, wszystko w jasny sposob wytlumaczone. Polecam wszystkim zainteresowanym :)
Sprawnie i profesjonalnie!
Bylem z daleka i zla pogoda…
Bylem z daleka i zla pogoda pokrzyzowala plany, akademia zrobila wszystko co mogla (nawet podwiezli mnie na zajecia jako, ze nie mialem auta), zorganizowali mi szybki termin tak, ze nie musialem przyjezdzac ponownie i dali dyskont na dodatkowe godziny lotu co umozliwilo zdanie egazminu. Jedyny minus to lokalizacja miesca lotow, bez auta ciezko dotrzec, ale rozumiem, ze takie miejsce musi byc na uboczu.
Polecam doskonały i cierpliwy…
Polecam doskonały i cierpliwy wykładowca ,dobre materiały szkoleniowe
Wszystko OK
Wszystko OK, kompetencja, zaangażowanie. Szczerze polecam.
Bardzo dobra organizacja i trener
Bardzo dobra organizacja i trener. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.