All In Traders Omdömen 246

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

współpracuję z AllinTraders od bardzo niedawna i m oje doświadczenia w tej współpracy są, siłą rzeczy, niewielkie. Zauważam jednak kilka podstawowych cech wspólnych w kontaktach z Wami, jak bezpośredn... Se mer

Företagsinformation

1. Utbildningscenter

Skrivet av företaget

All In Traders provides educational programs about financial markets and trading. We teach and organize workshops, teaching how the trading market works and how to achieve satisfactory profits on it. We work with thousands of satisfied traders who regularly achieve results in the currency market. Our educational programs are your edge in the stock market.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

pozytywny kontakt

Svar från All In Traders

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kontakt z nami był pozytywny i że mogliśmy pomóc. Jeśli będziesz potrzebować dalszego wsparcia, jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Miły kontakt, pełna profeska

Telefon w kilka sekund i rozwiązał mój problem

11 mars 2026

Svar från All In Traders

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że doceniłeś szybki kontakt oraz to, że sprawę udało się rozwiązać praktycznie od ręki. Zależy nam na tym, aby reagować sprawnie i skutecznie pomagać w każdej sytuacji. Dziękujemy za zaufanie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybka i niezawodna obsługa w trudnych…

Szybka i niezawodna obsługa w trudnych tematach. Konsekwentne szukanie rozwiązań i doprowadzanie tematy do końca przy profesjonalnej obsłudze.

Svar från All In Traders

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniłeś nasze zaangażowanie, szybkość działania oraz konsekwencję w szukaniu rozwiązań, szczególnie w trudniejszych sprawach. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy temat doprowadzić do końca w profesjonalny i skuteczny sposób. Dziękujemy za zaufanie.

AllInTomek

Dziękuje Tomkowi za pomoc w pierwszych krokach w AllInTraders, za pełen profesjonalizm, uważność i wyrozumiałość dla osoby bez doświadczenia w narzędziach.

Dziękujemy za opinię! 🙌
Cieszymy się, że pierwsze kroki w AllInTraders przebiegły w dobrej atmosferze. Stawiamy na profesjonalne wsparcie oraz zrozumiałe wprowadzenie - niezależnie od poziomu doświadczenia.
Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam. Bardzo dużo wiedzy praktycznej oraz nowoczesnych poglądów.

9 mars 2026

Dziękujemy za polecenie! 🙌

Cieszymy się, że doceniasz praktyczne podejście oraz nowoczesne spojrzenie na rynek. W Allin Traders stawiamy właśnie na realną wiedzę, którą można wykorzystać w praktyce.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

moje doświadczenie buło świetne przejde…

moje doświadczenie buło świetne przede wszystkim ze względu na profesjonalne podejście. To co Tomasz robi to komunikacja ,dbałość o szczegóły rzetelność i jakość przekazania zdecydowanie polecam pełny profesjonalizm.
Super gość.

9 mars 2026

Svar från All In Traders

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 🙌

Bardzo się cieszymy, że Twoje doświadczenie było tak dobre i że doceniasz profesjonalne podejście, komunikację oraz dbałość o szczegóły.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fajnie że jest bezpośredni kontakt na…kontakt z obsługą

Fajnie że jest bezpośredni kontakt na telefon i info o promocjach lub wydarzeniach itp. Nie zawsze każdy ma czas czytać maile czy discorda.

24 februari 2026

Svar från All In Traders

Cieszymy się, że doceniasz bezpośredni kontakt oraz informacje o promocjach i wydarzeniach. Wiemy, że nie każdy ma czas na bieżąco sprawdzać maile czy Discorda, dlatego staramy się ułatwiać kontakt i przekazywać najważniejsze informacje w możliwie najprostszy sposób.
Dziękujemy za zaufanie! 🚀

Bardzo dobre wsparcie

Bardzo dobre wsparcie , mega pozytywny facet ! polecam :D

8 mars 2026

Svar från All In Traders

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! 🙌
Bardzo się cieszymy, że wsparcie zostało tak dobrze odebrane.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem zadowolony z właściwego…

Jestem zadowolony z właściwego porozumienia stron i cierpliwości. Pełen profesjonalizm w podejściu do człowieka. Dziękuje za poświęcony czas.

7 mars 2026

Svar från All In Traders

Cieszymy się, że współpraca przebiegała w dobrej atmosferze i że doceniasz cierpliwość oraz profesjonalne podejście. Zawsze staramy się poświęcić tyle czasu, ile potrzeba, aby wszystko było jasne i zrozumiałe.

Poczułem się

Poczułem się, że mam do czynienia z profesjonalistą i rozmowa przebiegła w koleżeńskiej atmosferze.

6 mars 2026

Dziękujemy za opinię! 🙌
Cieszymy się, że rozmowa przebiegła w dobrej atmosferze, a jednocześnie została odebrana jako profesjonalna. Właśnie na takim podejściu najbardziej nam zależy.

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa dotycząca aspektów technicznych. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Konsultant przeszedł ze mną przez każdy temat krok po kroku wraz z licznymi wskazówkami dotyczącymi mentoringu i społeczności ALLinTraders.

5 mars 2026

Svar från All In Traders

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w kwestiach technicznych i rozwiać wszystkie wątpliwości. Zależy nam, aby każdy uczestnik miał pełne wsparcie oraz jasne wskazówki dotyczące mentoringu i naszej społeczności

Serdecznie polecam!!!

Jestem pod dużym wrażeniem rozmowy z konsultantką Allintraders. Pełen profesjonalizm, konkretne odpowiedzi na pytania dotyczące programu tradingowego i zero presji. Wszystkie aspekty techniczne zostały wyjaśnione w bardzo przystępny sposób. Czuję, że trafiłem w dobre ręce. Polecam każdemu, kto ceni merytoryczne podejście!

5 mars 2026

Svar från All In Traders

Bardzo się cieszymy, że rozmowa z naszą konsultantką została odebrana jako profesjonalna i pomocna. Zależy nam, aby każda osoba otrzymała konkretne odpowiedzi oraz pełne wsparcie!

Konkretna

Szybka, sprawna, fachowa pomoc

Svar från All In Traders

Cieszymy się, że pomoc była szybka, sprawna i fachowa. Dokładnie na takim wsparciu zależy nam najbardziej.

bardzo dobrze i profesioalne podejście

bardzo dobrze i profesioalne podejście

Svar från All In Traders

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! 🙌
Profesjonalne podejście i rzetelne wsparcie to dla nas podstawa w kontakcie z każdą osobą, dlatego takie opinie są dla naszego zespołu bardzo ważne.

Bardzo konkretna pomoc

Bardzo konkretna pomoc w ustawieniu wszystkich aplikacji i kont potrzebnych do rozpoczęcia tradingu. Tomasz przeprowadził mnie przez to bardzo profesjonalnie. Jestem pod wrażeniem.

Svar från All In Traders

Dziękujemy za opinię i polecenie! 🙌
Dokładne przeprowadzenie przez konfigurację wszystkich aplikacji i kont to ważny element startu, dlatego dbamy o to, aby cały proces był jasny i uporządkowany krok po kroku.

Profesjonalne i spokojne podejście

Tomek opisał przejrzyście całą platformę oraz był w kontakcie kiedy miał się nieco spóźnić.

Dziękujemy za opinię! 🙌
Stawiamy na jasną komunikację i przejrzyste wprowadzenie do platformy, dlatego takie informacje są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za zaufanie i docenienie podejścia Tomka.

Swietna pomoc

Swietna pomoc. Dziekuję.

Svar från All In Traders

Doceniamy miłe słowa i zaufanie. W razie potrzeby zawsze służymy pomocą.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

rozmowa z Panem Tomaszem przebiegła…

rozmowa z Panem Tomaszem przebiegła pomyślnie, pełen profesjonalizm . zdecydowanie polecam !

Svar från All In Traders

Dziękujemy za opinię i polecenie!
Profesjonalne podejście i dobra komunikacja są dla nas bardzo ważne, dlatego tym bardziej dziękujemy za docenienie współpracy.

Bardzo dobra komunikacja z Bartkiem

Bardzo dobra komunikacja z Bartkiem . Bartek jest naprawdę cierpliwy i pomocny.

2 mars 2026

Svar från All In Traders

Dobra komunikacja i cierpliwe wsparcie to dla nas bardzo ważne elementy współpracy. Dziękujemy za docenienie pomocy Bartka i zaufanie do naszego zespołu.

Profesjonalna pomoc

Profesjonalna pomoc. Tomasz pomógł mi zrozumieć wszystkie zagadnienia krok po kroku, w jasny i konkretny sposób. Odpowiedział na każde pytanie, rozwiał moje wątpliwości i pokazał praktyczne rozwiązania, które mogę od razu zastosować.

2 mars 2026

Svar från All In Traders

Doceniamy miłe słowa i zaufanie. Jasne wyjaśnianie zagadnień krok po kroku oraz praktyczne wskazówki, które można od razu wykorzystać, to ważna część naszego podejścia do wsparcia.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.