Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanvankelijk schrok ik enorm van de negatieve reviews, en was ik ongerust of ik mijn bestelling wel zou krijgen. Maar het is gekomen en ziet er goed uit! Dus ik ben heel tevreden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuk aanbod op de website, naar mijn mening goedkoper dan de meeste andere websites die ik tegen kwam. Bestellen verliep gemakkelijk en direct na de bestelling een bevestigingsmail gekregen. Hoel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rubbermat besteld op maat. Ik geef 5 sterren voor niet leveren. Ik geeft 5 sterren voor slechte communicatie. Gelukkig na 10 dagen bericht dat ( na navragen) dat het op een of andere manier niet gelev... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Enorm trage levering (bijna 3 weken!!!), heel slecht customer support, enorm moeilijk retourneren process. Het retourneren van eigen kosten naar Duitsland, zonder te informeren dat het product wordt v... Se mer

3,0

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,0

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fout op fout

Kreeg geen bestelbevestiging, toen ik er een vroeg kreeg ik alsnog geen, maar wel een track&trace van een pakket dat niet voor mij was. Daarbij hebben ze het adres dat ik heb ingevuld verdraaid, waardoor ik een dag ben thuisgebleven, na 13 dagen nog steeds geen product heb en ook geen zicht op waar het is beland. Ze zijn slecht per mail bereikbaar, doen alsof ze in Nederland zitten maar zitten daar niet. Nooit meer

20 januari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Probleem is goed opgelost

Probleem is goed opgelost- Had een droogloop en Badmat besteld > droogloopmat was verkeerde kleur en onjuiste afmeting > na mail contact zou ik de helft terugontvangen > en badmat zou later nog bezorgd worden > kreeg wel een vervelend gevoel omdat ik reviews ging lezen vh bedrijf ( had ik niet gedaan vooraf) > 3 dagen later kreeg ik een mail dat het volledig bedrag van 67.17 teruggestort zou worden ( badmat was waarschijnlijk ook niet voorradig ) dit bedrag is binnen 4 dagen teruggestort > dus Jammer geen schoonloopmat en badmat ( prijzen waren nl zeer gunstig bij dit bedrijf online ) maar wel goed opgelost. Dank daarvoor

15 december 2025

Unmöglicher Zuschnitt

Der Schmutzläufer war angeblich eine Maßanfertigung, entpuppte sich aber als Ausschnitt eines Restpostens aus Meterware und war mit 4 cm Versatz schief zugeschnitten. Für den Preis unverschämt.

2 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In de afgelopen jaren heb ik al…

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere malen verschillende soorten matten voor ons bedrijf besteld. En ik ben dik tevreden. Floordirekt levert goede matten voor een redelijke prijs en ze komen bij mij ook altijd redelijk snel aan. Ik ben dus een heel tevreden klant, en dat mag ook weleens gezegd worden.

31 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde maat geleverd dan besteld

Verkeerde maat geleverd dan besteld. Floordirekt weigert een passende oplossing te bieden omdat er al in gesneden was. Kwam er achteraf achter dat toen de maat niet klopte.

8 oktober 2025

Trapmat

Trapmat
19-7 besteld, 23-7 geleverd. Correct aantal en kleur. Niks te klagen.

23 juli 2025

Gestreepte mat wordt transparant

Gestreepte mat besteld, transparante geleverd (hoe krijg je t voor elkaar??). Ik had niet gecheckt vooraf en na hier reviews lezen, heb ik besloten het zo maar te laten. Ik kan de ergenis missen als kiespijn. Nooit meer floordirekt, afrader.

16 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij mij is het allemaal goed verlopen

Bij mij is het allemaal goed verlopen. Bestelling een week later ontvangen. Afmetingen precies goed. Vervoer via Gls was met T&T tot op de minuut te volgen. Was ook geschrokken van de slechte reviews, maar hierbij een positieve review.

7 maj 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

(nog) niets ontvangen

Update: gister 7 April de bestelling ontvangen. Na bijna een maand wachten. Ook uiteindelijk antwoord op mijn email, waar mijn bestelling blijft, gekregen. 2 sterren erbij!

Begin Maart bestelling gedaan. Nog altijd wachten op ontvangst. Reageren niet op email en vragen. Ik denk niet dat ik dit bedrijf kan aanraden. Als ik mijn bestelling nog ontvang, zal ik het aantal sterren misschien verhogen.

2 april 2025

Slecht slecht slecht

Slecht, slecht en nog eens slecht!!!

Ze zien niet eens het verschil tussen kwaliteit. Je betaald voor het duurdere grastapijt en krijgt het goedkoopste opgestuurd!!! En wat doen ze helemaal niets. Na 20x mailen geen zinnige oplossing. En bel ze ook niet want zijn behoorlijk chagrijnig. NOOIT MEER!!!!

4 mars 2025

Zeer slechte service

Ik heb een jaar geleden een mat besteld en floordirekt heeft destijds 2 keer een verkeerde mat geleverd... de eerste levering was een mat van 250cm terwijl ik er een besteld had van 60cm ook de kleur was niet juist, paars in plaats van donkergroen. de herlevering was ook fout.. ik kreeg toen wel de juist maat maar 5 stuks met een naam van een bedrijf erop en wederom de verkeerde kleur. En omdat ze maar een keer een nieuwe mat morgen leveren kreeg ik uiteindelijk mijn aankoopbedrag terug(6 maanden verder). Vervolgens heb ik op advies van de klanten service wat eigenlijk de klantenbestrijdingsdienst is als je het mij vraagt een nieuwe mat besteld in de kleur donkergroen. En je raad het al ik kreeg weer een verkeerde kleur nl. licht grijs. Aan de hand van fotos van de mat en inmiddels ontvangen kleuren staal mijn bewijslast ingediend en kreeg nadat ik 4 reminders met extra fotos had gestuurd de feedback dat de productie mijn klacht niet gegrond vond, en omdat de periode verstreken was om mijn geld terug te krijgen via Paypal ik nu met drie leveringen zit waar ik niks mee kan anders dan in de kliko gooien. Erg slecht bedrijf...ik raad aan een alternatief te zoeken en hier niks bestellen want de kans is groot dat het bij jou ook mis gaat.

17 februari 2025

Droogloop matten

Ik heb hier droogloop matten besteld.
Daarna de reviews gelezen.
Oei, als dat maar goed gaat, en het ging goed.
Matten ontvangen zoals ik besteld heb, en prima kwaliteit.

1 mars 2025

Niet doen!

Na het ontvangen van onze bestelde badkamer mat, zat er bij ontvangst een grote vieze vlek op deze mat. Deze vlek is ontstaan door de dunne plastic zak waar deze mat in was verpakt,
daarnaast was de kleur niet zoals gedacht,
te donker beige. Ik heb direct na ontvangst hier een melding van gemaakt, redelijk snel heb ik bericht ontvangen €20,00 zou ik retour ontvangen of een nieuwe mat. Mijn kosten waren inclusief verzending €36,00 ! Tevens had ik gemeld de kleur voldoet niet en graag retour. Wat schetst mijn verbazing er is een nieuwe mat opgestuurd en natuurlijk in de kleur beige! Gratis dat wel! Opnieuw heb ik weer de vraag gesteld kan ik de 2 badkamer matten retour zenden? Opnieuw moest ik foto’s toezenden en over de €20,00 vergoeding werd niet meer gesproken, ook niet na nogmaals mijn vragen te hebben gesteld! Uiteindelijk heb ik een retour adres ontvangen en op eigen kosten retour sturen naar Duitsland, dat heeft dus geen zin! Inmiddels een mat naar de kringloop en de ander is goed voor de stadswerf.😞

21 februari 2025

Keuken loper

Ik heb een keuken loper besteld wordt in Duitsland gemaakt dus ongeveer 2 weken levertijd.
Ook ik begon te twijfelen na alle slechte reviews hier(als dat maar goed komt).
Ik kan niet anders zeggen dat de loper
van zeer goede kwaliteit is !
GLS is niet de fijnste vervoerder qua communicatie maar uiteindelijk zeker goed gekomen.
Dat mag ook best vermeld worden dus bij deze…

17 februari 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.