Super aardige jongen , luistert aandachtig na wat jou klachten zijn en zoekt samen na een oplossing voor een fijne behanding wat Bij jou past ! Zeker een aanrader
Det här tycker kunderna
Goede ervaring/massage gehad. Maik komt heel professioneel over en weet wat die doet en waar die het over heeft. Dus een goede ervaring en massage gekregen. Omdat ik last had van me rug, heeft me tips... Se mer
Voor het eerst een massagebehandeling gehad van Maik en wat een fijne ervaring! Hij vond direct de pijnlijke plekken en wist deze vakkundig te behandelen. Daarnaast een leuk gesprek, wat de beha... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Massagebedrijf aan huis in Zuid-Limburg en België tot Hasselt.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super professionele en fijne…
Super professionele en fijne behandeling gehad 🙌🏼 Weet wat hij doet ! Zeker een aanrader.
Sportmassage met cupping
Heerlijke massage
Heerlijke massage ! Altijd op tijd! Zeker een aanrader
Heerlijke stevige sportmassage
Heerlijke stevige sportmassage. Beentjes zijn klaar voor AGR.
Sportmassage en cupping
Zeer tevreden over de meerdere sportmassages en cupping die ik bij Maik heb gehad. De behandelingen zijn stevig waar nodig, maar altijd prettig. Er wordt goed geluisterd naar wensen en klachten. Na afloop van de behandelingen merkte ik direct verbetering in mobiliteit en herstel. Duidelijk iemand met kennis van het lichaam. Absoluut een aanrader!
Perfect!
Goede bindweefselmassage en sportmassage! Echt een aanrader.
Dit was een heel fijne en goede…
Dit was een heel fijne en goede massage. Na de massage de rug gelijk een heel stuk losser en minder gevoelig. Aanrader voor iedereen!!!
Topper
Via kennissen met mike in contact gekomen omdat ik door mijn rug was gegaan.
Mike bood aan om me zelfs op zondag los te komen maken zodat ik deste sneller weer op de been was.
Nu komt Mike om de 2 weken bij ons en altijd volgens afspraak.
Echt een topper.
Zeker een aanrader!
Hele goede ervaring met Maik! Vriendelijk, netjes en goede massages. Top dat hij aan huis komt. Zeker een aanrader!!
komt zijn afspraken na en neemt zijn…
komt zijn afspraken na en neemt zijn werk zeer serieus
Heel fijn geholpen door Mike
Heel fijn geholpen door Mike! Wist precies te behandelen waar ik last had. Merk nu al dat het heeft geholpen heeft, zeker een aanrader!
Sportmassage na blessures
Contact leggen ging makkelijk! En denkt heel fijn mee!
Specifieke klachten werden goed aangepakt en voelde gelijk resultaat! Top
Aan te bevelen
Mike is een leuke enthousiaste en ambieuze jongen. Doet zijn werk vakkundig uitvoerd.
Volgende afspraak staat weer.
Hoofdpijn massage
Maik wist zeer goed de pijnpunten in mijn nek en schouders te masseren. Wat ik ideaal vond was het boeken van een afspraak via het online systeem. Snel en handig!
Zeer kwalitatieve sportmassage
Zeer kwalitatieve sportmassage. Maik weet waar hij mee bezig en straalt dit ook uit. Zeker een aanrader!
Aanrader!
Ik ben nu een paar keer bij Fleximassage geweest en het bevalt mij erg goed! Na de massages ben ik weer verlost van spierknopen en kan ik er weer tegen aan. De communicatie met Maik verloopt soepel en hij is erg flexibel in het plannen van afspraken.
Vriendelijke fysio en masseur en ook…
Vriendelijke fysio en masseur en ook nog eens enorm goed! Heb een massage cadeau gegeven aan mijn vader en hij kwam helemaal tot rust. Dankjewel!
Goede service - vriendelijk eigenaar-hygiënisch en vertrouwd zeker een aanrader!
Zeker een aanrader
Voor het eerst een massagebehandeling gehad van Maik en wat een fijne ervaring!
Hij vond direct de pijnlijke plekken en wist deze vakkundig te behandelen.
Daarnaast een leuk gesprek, wat de behandeling extra aangenaam maakte.
Ik ben zeer tevreden en kan Maik absoluut aanraden!
Top en fijne behandeling
Heerlijke Behandelingen thuis gehad. Man en zoon ook. Hij weet zeker wat hij doet en kijkt wat nodig is om het dan ook los te krijgen.
Vriendelijke relaxte jongeman.
Een dikke aanrader!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.