Företagsinformation

3. Pilatesstudio
  4. Personlig tränare för kvinnor
  5. Yogastudio

Skrivet av företaget

From self-care to self-love: your journey starts here. Yoga | Pilates | Meditaties | Affirmaties | Ademwerk | Recepten | Masterclasses | Community - all On-Demand. Het is een persoonlijke ont-wikkeling reis, waarin je alle tools aangereikt krijgt en zelf -met loving support van de flow-family– mag ontdekken wat werkt voor jou. Zodat jij jouw basis kan leggen, uit pure zelfliefde.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Aanrader! 💛

De yogalessen van Wendy zijn elke keer weer een cadeautje voor mezelf. In een druk leven met gezin en werk is het echt een moment van rust en ontspanning. Ik ga altijd met veel plezier naar de les en kom helemaal ontspannen weer thuis. Wendy is daarnaast een hele fijne docent: rustig, betrokken en professioneel. De fijne sfeer en begeleiding maken elke les waardevol. Echt een aanrader!

20 maj 2026

100% een dikke vette aanrader

Het Oshun flow platform raad ik echt met liefde aan iedereen aan!

Het is heerlijk om simpelweg op elke plekje en elk moment een matje uit te kunnen rollen en een lesje te volgen.
Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende les , een intensief kracht lesje, bewegen in flow of een kalmerende Yin sessie - Wendy heeft het allemaal gecreëerd!

Wat ik persoonlijk heel fijn vind zijn de geplande weken, zo hoeft ik niet zelf na te denken welke les ik ga volgen. En wil ik toch een keer wat anders, of past de les van die dag toch niet bij mijn mood of energy? Dan is de keuze reuze voor iets anders passend.

Wendy staat open voor feedback, is nieuwsgierig naar je bevindingen, is oprecht en onwijs liefdevol.
De zorg, liefde en plezier die in dit platform zijn gestopt zie én voel je terug in alles.

Try it out and feel it for yourself zou ik zeggen ❤️

19 augusti 2025

Svar från Oshunflow

Ah wat mooi om te lezen lieverd! Dankjewel voor je lieve woorden & zo fijn om te lezen dat je de lessen helemaal afstemt op jouw eigen behoeftes 🩷

Investering in jezelf 💞

In januari ben ik gestart met het volgen van de fysieke yoga- en pilateslessen van Wendy en ik vind ze écht heel erg leuk. Fijn om mijn lichaam op een andere en rustigere manier te bewegen, maar toch jezelf uit te dagen.

Sinds kort ben ik ook online member en deze omgeving brengt me veel. Je bent flexibel doordat je de grote hoeveelheid lessen op ieder moment kunt doen. Daarnaast inspireren de heeeerlijke receptjes me!!

Dankjewel Wendy ✨✨✨

18 juli 2025

Svar från Oshunflow

Aah dankjewel voor je mooie woorden Roos & dankjewel voor deze liefdevolle investering in jezelf 💕🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wendy is een gedreven vrouw met oog…

Wendy is een gedreven vrouw met oog voor mens en ontwikkeling. De oprechte interesse achter mijn verhaal, zonder oordeel, heeft voor mij gezorgd dat ik mij altijd gewaardeerd voel. Ze weet mijn kijk te veranderen op bepaalde facetten in het leven, wat maakt dat de hedendaagse druk, veranderd in kansen voor verandering en ontwikkeling. Ga zo door Wendy.

14 mars 2025

Aah, zo ontzettend lief je woorden Patriz! Dankjewel hiervoor, trots op jou! 🤎

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Speciaal plekje in mijn hart 💗💗

Ik ben de laatste tijd veel bezig met zelfontwikkeling en spirituele groei. In 2024 stond op mijn moodboard uit m’n comfort zone stappen en deel nemen aan een vrouwenkring of een retreat.

Via via ben in in contact gekomen met Wendy en haar geweldige platform Oshunflow. Ik ging er met gemengde gevoelens heen omdat ik geen idee had wat me te wachten stond. Daarom ging ik er ook heel open in.

In die periode ging ik persoonlijk ergens doorheen, en Wendy en de andere dames hebben mij zo een fijn gevoel gegeven. Ik kon openlijk spreken zonder oordeel en in vertrouwen.

Wat was dit een toffe ervaring. Ik mocht fantastische vrouwen ontmoeten die net als ik elk hun eigen verhaal hadden. Ik voelde me heel erg gedragen door Wendy haar zachte begeleiding. Ze heeft iets prachtigs neergezet en deze avond zal voor altijd een plekje in mijn hart hebben.

10 oktober 2024

Svar från Oshunflow

Wauw, dankjewel voor je prachtige woorden lieve Daphne! 💕💕 Jij hebt ook een speciaal plekje in mijn hart!

💖💖💖💖

Voor elke vrouw die wil werken aan haar persoonlijke ontwikkeling is Oshun Flow echt een aanrader. Het platform heeft ontzettend veel te bieden: masterclasses over interessante onderwerpen, verschillende type workouts, meditaties en meer. Je merkt aan alles dat het met liefde is opgezet. Keep up the good work, Wendy!

4 februari 2025

Svar från Oshunflow

Dankjewel liefste Ilona! 💕💕 Dankbaar dat jij een onderdeel bent van de flow-family!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wendy heeft zo'n fijn platform…

Wendy heeft zo'n fijn platform ontwikkeld. Alles wat je nodig hebt voor persoonlijke ontwikkeling op één plek. Wendy heeft ontzettend veel kennis en een enorme passie voor wat ze doet. Dit merk je aan alles en motiveert mij ook om mezelf liefdevol te laten groeien op verschillende vlakken.

3 februari 2025

Svar från Oshunflow

Aaah wat ontzettend lief Juul! 💕 Dankjewel voor je mooie woorden! Dankbaar dat jij een onderdeel bent van Oshun Flow!

Liefdevolle investering in jezelf 🩷

Ik heb al diverse keren aangesloten bij een van de vrouwencirkels. Elke keer met een ander thema en alles tot in de puntjes verzorgd. In het begin vond ik het wat spannend, maar Wendy weet vanaf het eerste moment een veilige en ontzettend fijne en relaxte sfeer te creëren, waardoor iedereen zich snel op haar gemak voelt en kwetsbaar durft op te stellen. Het zijn avonden vol herkenning en inspiratie, waarbij alles er mag zijn 🩷

24 november 2024

Svar från Oshunflow

Waaauw, dankjewel Lieve Wendy 💕 wát een mooie woorden! Dankbaar voor jou!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oshun Flow is alles in één

Oshun Flow geeft zo veel toegankelijke informatie over welzijn. Je kunt praktisch aan de slag, op elke niveau en op elk gewenst moment. Of je nu een workout zoekt, wilt verzachten of versterken met yoga, op zoek bent naar heerlijke gerechten, mooie lessen of inzichten. Het is er allemaal! En dan staat er ook muziek bij om op de achtergrond aan te zetten. Je hoeft eigenlijk helemaal niets meer te doen, behalve je overgeven! Wat een heerlijke (Oshun) Flow!

24 januari 2025

Svar från Oshunflow

Waaauw, dankjewel voor je mooie woorden lieve Floor 💕 Dankbaar dat jij een onderdeel bent van de flow-family!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wendy is een bron van inspiratie

Wendy is een bron van inspiratie! Haar liefdevolle begeleiding zorgt ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn en haar website oshunflow.nl straalt precies dat uit waar zij voor staat.

1 januari 2025

Svar från Oshunflow

Ah wauw, dankjewel lieve Marieke! Zo dankbaar dat jij onderdeel bent van de flow-family 💕

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.