Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dybt sortiment, god søgefunktion, nemt at tilpasse størrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gået i stykker. Jeg har sjældent brug for at handle et sted... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos flaskelandet flere gange, hvor deres service har virket upåklagelig. Men denne gang, måtte jeg selv rykke for en bekræftigelse. Og da mine varer langt om længe ankom, var det... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. Måske de fleste bare ville have trukket på skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Rigtig god service

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsendt tre nye patentglas. Her var en af beholderne fuldstændigt smadret, men det gjorde ikke så meget, fordi jeg alene skulle bruge låget, som var helt.
Så virkelig god service, men overvej hvem I bruger som leverandør.

18 augusti 2025

Vi havde en fin dialog

Vi købte en stor kasse sylteglas. Da vi modtog den var kun et enkelt glas knækket, men der manglede klemmer til vores Weck-glas. Vi havde en fin dialog med Flaskelandet, som sendte os et nyt glas og de manglende klemmer. Alt i alt en god oplevelse.

22 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Not perfect but very good in the long run

It took a while longer than I expected and they forgot an item, but nobody’s perfect 😐

But; a simple email from me and they jumped into action and hastily sent the missing item with a dedication that is quite rare to find nowadays

So, all in all, I will definitely use Flaskelandet again

8 juli 2025

Fint sted at handle

Fint sted at handle . Jeg købte nogle meget billige patentglas .
jeg kunne følge pakken hele vejen og alt
var fint pakket ind .
Meget glad for Mine varer og jeg handler der gerne igen .

31 januari 2025

Pakket fint og sikkert

Jeg kan se at mange har haft problemer med at deres flasker ikke var pakket godt nok eller sikkert nok. Jeg bestilte 3 flasker og var selv nervøs for hvordan det ville gå, men da jeg modtog pakken var alle mine 3 flasker pakket sikkert ind i papir/pap og kunne ikke røre sig eller ødelægge hinanden. Så alt var som det skulle være

22 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

forkerte låg men ingen respons på henvendelser

købte låg og glas i forskellige str. Men det var forkerte str. låg med til ene slags glas. Men det jo hvad der kan ske, tænkte jeg og sendte besked med billeder osv.
Nu ca 2 mdr efter og efter 3 henvendelser til dem, har jeg stadig intet hørt/endsige fået de rigtige låg, så må erkende at det jo ikke kommer til at ske og jeg ikke skal handle med dem mere. Æv! De havde ellers godt udvalg og man kunne købe låg i små mængder.

11 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik forkert vare, men de eftersendte det rigtige hurtigt

Jeg havde bestilt lidt forskellige glas og flasker, men den egentlige grund var at jeg havde bestilt 2 øl krus.

Da jeg modtager pakken havde jeg bare fået 2 kæmpe store sylte glas i stedet for de to krus. Jeg kontaktede firmaet og næste dag havde de sendt de manglende krus, og et par dage senere modtog jeg dem uden problemer.

Fin service

16 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mangelfuld indpakning

Men denne gang, måtte jeg selv rykke for en bekræftigelse. Og da mine varer langt om længe ankom, var det et rent held, af glasflaskerne ikke var blevet smadret under fragt. Da flaskelandet havde pakket flaskerne ned i en tynd papkasse, uden skyggen af emballering, så flaskerne lå og raslede imod hinanden inde i kassen. Hvilket havde resulteret i, at kassen var blevet slået i stykker. Hvorfor PostNord havde tapet den flere steder.

3 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.