Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dybt sortiment, god søgefunktion, nemt at tilpasse størrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gået i stykker. Jeg har sjældent brug for at handle et sted... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsend... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos flaskelandet flere gange, hvor deres service har virket upåklagelig. Men denne gang, måtte jeg selv rykke for en bekræftigelse. Og da mine varer langt om længe ankom, var det... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. Måske de fleste bare ville have trukket på skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, hurtig levering. Utrolig at man kan emballere flasker så godt. Vi har i denne uge fået tredie portion af glasflaske "Opera" i flere størrelser.
Der har ikke været en eneste skadet flaske.
Kan varmt anbefales.

10 november 2025

Altid god service

Altid god service. Selvom jeg havde lidt bøvl med levering af pakken fra PostNord (som viste sig det var grundet pakken var ødelagt)
Kontaktede Flaskelandet og de sendte straks en ny ordre afsted.
Handler der helt sikkert igen

3 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig kundeservice og manglende styr…

Elendig kundeservice og manglende styr på lager.
I ved godt hvorfor I får en stjerne. Over 4 ugers ventetid på en vare, der er udsolgt. Blev lovet ordren leveret senest 1 uge for sent. Nu 4 uger efter er der sørme en anden vare, der ikke kan leveres. De har IKKE styr på noget som helst.
Endnu værre bliver det, når de så ovenikøbet får Trustpilot til at slette anmeldelsen, fordi den angiveligt ikke lever op til deres brugerbetingelser..?

7 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det er mildest talt irriterende!

Jeg har kun godt at sige om varer fra Flaskelandet - jeg har handlet hos dem gennem flere år. Dog er der et mønster, som i stigende grad generer mig - varerne ankommer altid med STOR forsinkelse. De skriver 3-4 dages leveringstid på hjemmesiden. Ved ordrebekræftelse oplyser de så, at man pga travlhed kan lægge 2 dage oveni. Nu er jeg på seneste bestilling oppe på 13 dage! Jeg har gennemgået gamle ordrer - og der er stort set sket det samme HVER gang. Men er man som kunde indstillet på at være tålmodig og man har tiden, så er det jo ikke et problem, når varerne er værd at vente på. Men planlæg ikke efter at kunne benytte dine bestillinger efter 3-4 arbejdsdage. Der kommer heller ikke en automatisk besked fra Flaskelandet om, at forsendelsen er yderligere forsinket - det må du selv regne ud. Hvis det var en undtagelse i ny og næ, - det er hvad der sker ude i virkeligheden - men som et mønster … tja, så synes jeg enten Flaskelandet skulle ændre deres leveringstider på hjemmesiden eller overveje forsendelsesmetode. Det er frygteligt irriterende

17 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

det er super flotte varer I har

det er super flotte varer I har. De er altid pakket godt ind, når vi modtager dem, og de bliver skånsomt afleveret på vores bopæl. Vi vender helt sikkert tilbage igen, med nye bestillinger.

8 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.