Mijn Mac air 2015 deed het opeens niet…
Mijn Mac air 2015 deed het opeens niet meer wel kon ik zien dat de batterij niet zo goed meer was, eerst wezen Googlen naar een betrouwbare partij maar alle partijen rekende onderzoekskosten ook op marktplaats gekeken en naar partijen en hun reviews gelezen dat was niet best toen kwam ik uit bij de Fixables Amsterdam Rijnstraat zaterdag om 15.00 via hun website voor 16.30 een afspraak gemaakt toen ik daar aankwam had hij geen tijd om mijn Mac te bekijken omdat hij alleen stond en zijn collega ziek was toen mijn Mac achtergelaten en op maandag werd ik gebeld dat het moederbord gecorrodeerd was en dat het niet de batterij was, zij brachten mij geen kosten in rekening wel hebben ze gratis bovenkant moederbord schoongemaakt maar mocht niet baten lekker kopje koffie gehad, kan ze zeker aanraden komen hun afspraken na en zijn snel. P.s is je batterij stuk kun je beter op internet nieuwe batterij kopen en hem zelf erin zetten want zij rekenen daarvoor 150 euro originele en goedkopere variant 120 euro nog steeds goedkoper dan hun concurrenten maar heb YouTube filmpje gezien dat batterij vervangen voor air Mac fluitje van een cent is, maar zeer betrouwbare snelle partij die je zeker niet dingen proberen te verkopen die je niet nodig hebt en zeiden eerlijk dat ik beter een nieuwe of 2e hand Mac air kon kopen dan moederbord vervangen dus een aanrader voor iedereen die twijfeld.