Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Klädbutik
  2. Klädleverantör

Skrivet av företaget

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ventet 5 måneder på at kunne bytte vare, nu svarer kundeservice ikke længere når man rykker for svar

Vi fik et sæt Jas og Mika nattøj i julegave, som var forkert størrelse.
Desværre var den størrelse udsolgt som vi skulle bruge.
Jeg tilmelder mig derfor til at få besked når størrelsen er på lager igen.
Nu sidder jeg her snart 5 måneder senere og har rykket nok 6 gange for et svar på hvornår det kommer på lager igen og hver gang får jeg at vide at det snart kommer, men de kan ikke sige hvornår.
I dag da jeg rykker får jeg så at vide at de næsten lige har været på lager og så er udsolgt igen, men jeg har aldrig modtaget besked og har tjekket hjemmesiden nærmest hver dag siden december, så for mig lyder det meget mærkeligt at de skulle have været på lager.
Når man skriver på chatten er de nu holdt op med at svare på ens spørgsmål.
Ved snart ikke hvad jeg skal gøre for at få et svar man faktisk kan bruge til noget som jeg kan give videre til en meget tålmodig datter der stadig venter på at kunne bruge hendes julegave.

25 december 2024

Kære Anne

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft en så lang og frustrerende oplevelse i forsøget på at få byttet nattøjet. Det er naturligvis ikke meningen, at man skal vente i flere måneder uden klare svar – og slet ikke, når der er en spændt datter, der bare gerne vil bruge sin julegave.

Vi beklager, at du ikke har modtaget besked, da varen kortvarigt var på lager – det burde selvfølgelig fungere bedre, og vi forstår godt, at det føles rigtig ærgerligt. Vi arbejder løbende på at forbedre både vores kommunikation og vores lagerstyring, så situationer som denne undgås fremover.

Jeg har været inde og kigge i vores chatsystem, og her kan jeg se, at alle dine beskeder er blevet besvaret. Derfor er jeg i tvivl om, hvad der præcist er sket – det kan måske være, at nogle svar er gået tabt undervejs, og i så fald beklager vi naturligvis meget.

Du er meget velkommen til at skrive til os på mail, så vi kan få fulgt op og se om vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen
Benjamin
Kundeservice – FirstGrade

Firstgrade Festival

Vi var i weekenden til Firstcrade festival, en kæmpe fornøjelse, der blev leveret fuldstændigt i børnehøjde og vores unger var høje af Lykke flere dage efter. Et nyt men super skægt indspark var skør-frisør, som hele showet igennem små dansede ud med gaveregn kæmpe fornøjelse at se 🤡❤️

Fantastisk YouTuber festival

Vi tog fra København til Kolding for at prøve FirstGrade festival for første gang. Det var en stor succes. Børnene synes det var et fedt show og de fik mødt nogle af deres ynglings YouTuber. Det var et hit og vi fik købt noget tøj med hjem - det er i rigtig god kvalitet. Vi er stor fan. Stor ros til arrangørerne. Det var godt sat op.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sammen med min datter på 11 var jeg til…

Sammen med min datter på 11 var jeg til First Grade Festival i Kolding. Vi kom for at hun kunne møde alle youtuberne, som hun er kæmpe fan af. Hun oplevede klovnen den skøre frisør for første gang og kom til at elske ham. Jeg kunne ikke lade være med at holde lidt øje med ham og kunne se at han var vildt god til at håndtere de unge mennesker! Jeg håber virkelig vi kommer til at møde ham igen.
Mange tak for en mega fed festival med den hyggeligste klovn!

First grade festival

Vi var til first grade festival i weekenden, og sikke en oplevelse for børnene..
Mine drenge synes det var det fedeste, de var kommet for youtuberne, men den store historie i bilen hjem, var klovnen- som både delte lidt ‘gaver’ ud, og gav sig tid til at snakke med børnene hver gang de så ham .:) kæmpe hit- vi ses til næste år🙏

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Købte en hoodie

Købte en Niki topgaard hoodie, og modtog autisme med det samme, anbefaler ikke

9 april 2025

Hej Romeo,

Vi tager stærkt afstand fra stødende og falske anmeldelser som denne. Anmeldelsen er indrapporteret til Trustpilot for brud på deres retningslinjer.

Venlig hilsen
Stef, FirstGrade

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

bestilte et Niki Topgaard jogging sæt

bestilte et Niki Topgaard jogging sæt, og leveringen gik som smurt. Til gængeld løb der 6 sølvfisk ud af Topgaard sættet.

24 april 2025

Hej Christopher,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen gik som den skulle. Med hensyn til det, du beskriver omkring jogging sættet, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Vi har sendt dig en anmodning om flere oplysninger og håber, du vil vende tilbage, så vi kan finde en løsning.

Venlig hilsen
Stef, FirstGrade

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

First grade er bare en fantastisk shop

First grade er bare en fantastisk shop, kundeservice er helt i top, ALTID. De er lydhør, og gør alt for deres kunder. Deres varer er så god kvalitet, og alle deres medarbejdere er helt fantastiske mennesker.
Jeg kan KUN anbefale at handle med dem 🥰

8 april 2025

Svar från FirstGrade

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Vi bliver virkelig glade af at læse sådan noget – det betyder alverden for hele holdet her hos FirstGrade! ❤️

Mega god service

Mega god service, vores baloo bamse var gået op i syningen, firstgrade svarer indenfor kort tid og sendte en ny som vi havde 2 dage efter

24 mars 2025

Svar från FirstGrade

Tak for de søde ord! 🧸 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt med en ny Baloo – det skal bare spille! 💪✨

Perfekt

Altid god service, hurtig levering, god kvalitet. De fortjener mere end 5 stjerner.

25 februari 2025

Svar från FirstGrade

Wow, tusind tak! 🌟 Vi tager gerne mere end 5 stjerner – og sender lige så meget kærlighed retur! 💛🚀

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig levering

Vi har købt first grade combat pants, som min dreng elsker.
Levering var på toppen, og bukserne er et fedt design.
Et stort minus er dog, at stoffet suger fnuller, katte- og hundehår til sig på nul komma fem, så man slet for hurtigt ser nusset ud 🫤

5 februari 2025

Svar från FirstGrade

Tusind tak for din feedback – og hvor er det fedt at høre, at bukserne hitter hos din dreng! 👖🚀 Vi tager dine input om stoffet med videre, da vi hele tiden arbejder på at forbedre kvalitet og funktion. Tak fordi du deler! 🙏🐾

God oplevelse

God oplevelse!
Min drengs Husum taske gik i stykker i lynelåsen, jeg kontaktede firstgrade. De svarede virkelig hurtigt, desværre havde de ikke flere på lager, men de tilbyder en anden taske i stedet for. Super god service. Leveret næste dag. Tak for at gøre min dreng glad! 🥳

11 februari 2025

Svar från FirstGrade

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🥳 Vi er så glade for, at vi kunne finde en god løsning – og endnu mere glade for at høre, at din dreng blev glad! 🎒✨

Super godt firma

God service og masser af godt humør.
Gode varer

2 februari 2025

Svar från FirstGrade

Tusind tak for de fine ord! 😄 Vi elsker at levere både gode varer og godt humør! 🎉🛍️

God service. Kvalitet tøj

3 februari 2025

Svar från FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 💛 Vi sætter stor pris på de pæne ord – og er glade for, at både service og kvalitet lever op til forventningerne! 👕🙌

Fede vare, hurtig levering

FirstGrade er en super fed butik til at shoppe ting til junior som elsker you-tuber verden.
Har købt noget tøj et par gange, god kvalitet og passende størrelser. Det eneste minus er at det er lidt dyrt. Men alt i alt en god oplevelse.

4 februari 2025

Svar från FirstGrade

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at både kvaliteten og leveringen lever op til forventningerne! Vi forstår, at prisen kan være en faktor, og vi arbejder altid på at give den bedste værdi. Tak for at handle hos os! 👕🎉

Fedt sted at shoppe.

Har købt husum bukser og hoodie til. Min datter er 11år, en pige på 160cm. Som har bukserne i str m og hoodie i xl. Passer perfekt. Og holder sig pænt efter flere vaske! Ingen fnuller ingenting. Kan varmt anbefale FirstGrade.dk og mangler du hjælp guider de dig fra start til slut. Bestilling og levering er os super hurtig. ventede 2 dage i december på en trøje
med Morten m. Så hurtig levering. Kan ikke sætte en finger nogen steder der. 😀kunne i få mere end 5 stjerner så fik i det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 januari 2025

Svar från FirstGrade

Wow, tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er så glade for, at både pasform og kvalitet har levet op til forventningerne – og tak for de ekstra stjerner! ⭐ Vi gør altid vores bedste for at give den bedste service og hurtige levering. Tak for at vælge FirstGrade! 🙏🎉

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.