Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Se mer

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Klädbutik
  2. Klädleverantör

Skrivet av företaget

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Firstgrade flere…

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service.
Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndlings youtubere kun kommer den dag.
Derudover købte jeg en bluse hvor der efter 2 gange håndvask kom en masse lyse pletter på. Firstgrade har i den forbindelse været så søde og servicemindede at sende en ny bluse til min datter og endda også en Baloo hue. Helt klart 5 stjerner her fra. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

15 april 2026

Ringe kvalitet

Efter endnu en vask er især bukserne blevet fuldstændig ubrugelige. Farven er markant falmet, stoffet er fnuldret, og det hele fremstår i en så dårlig stand, at det ligner noget, der har været brugt i årevis – ikke et nyt sæt.

Kvaliteten er ganske enkelt meget ringe og lever på ingen måde op til prisen. Det er særligt ærgerligt, når der er tale om børnetøj, som bør kunne holde til helt almindelig brug og vask.

2 mars 2026

Kære Janne
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du gør os opmærksomme på det 💙

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med produktet. Det er bestemt ikke den oplevelse eller kvalitet, vi ønsker, at vores produkter skal have.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og finde en løsning for dig. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på lager@firstgrade.dk med dit ordrenummer og gerne et billede af produktet, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt 🙌

Tak igen fordi du skrev! 😊

Kundeservice helt i top

Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkassen. Super fin og hurtig reklamation og kunderejse, når nu det skulle være. Jeg skulle hilse fra Nellie og sige TAK 🤩

26 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God oplevelse at købe noget herfra

God oplevelse at købe noget herfra, hurtig levering og meget hurtigt svar da jeg sendte en mail, da der desværre var et hul i den bamse vi havde bestilt. Dog vil barnet ikke bytte bamsen, da hun jo har fået den perfekte baloo hund, så vi vælger at sy hullet i stedet for og bamsen er ellers rigtig fin kvalitet og meget blød:) De får ikke 5 stjerner da priserne er lige i overkanten og så kommer der tilmed en meget høj fragtpris oveni.

25 februari 2026

God kundeservice

Efter kort måtte vi skrive en reklamation af produktet. De svarede hurtigt og sendte en ny vare. Super god service 😍⭐️

16 februari 2026

Hej Melissa!
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for! ♥️
Vi håber at I fik løst problemet nemt og hurtigt 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde købt en 20cm vatpind bamse til…

Vi havde købt en 20cm vatpind bamse til talkshow med Alex og Nellie. Den begyndte dog ret hurtigt at få huller pga en dårlig syning. Jeg skrev til firstgrade, og de kunne godt se problemet og sendte en ny. De sendte en 40cm bamse som plaster på såret 🤩 tror nok lige jeg havde en datter der blev mega glad. Tusind tak til Benjamin for virkelig god service!

11 februari 2026

Hej Kasper!
Tak for din anmeldelse! 🌸

Dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos os ♥️
Vi er glade for at den nye bamse gav glæde og smil! 🐢

Tak for den positive anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko…

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det sædvanlige!

De svarede hurtigt og tilbød med det samme at sende et helt nyt par uden beregning. Det er utrolig god stil og gør det til en fornøjelse at handle her. Man føler sig virkelig i gode hænder som kunde.

Kæmpe anbefaling herfra – 5 stjerner for deres hjælpsomhed og effektive reklamationshåndtering!

7 februari 2026

Hej Phillip!
Mange gange tak for din gode anmeldelse 😊
- vi sætter stor pris på den! ♥️

Dejligt, at I nemt og hurtigt fik løst problemet og fik et nyt par, som din datter forhåbentligt er super glad for 🤗

Tip top kundeservice

Synes virkelig at de har en god og hurtig kundeservice. Om det er spørgsmål til en ordre, eller en vare som er gået i stykker, så er der ingen problemer med at få sendt en ny vare. Virkelig god service 👍👍

28 januari 2026

Hej Malene!
Tusind tak for din positive anmeldelse ♥️
Den er meget værdsat!

Vi håber, at I nyder de varer, som I har købt hos os 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en Hoodie hos dem sidst i…

Købte en Hoodie hos dem sidst i November til vores barnebarn i Julegave. Nu er den desværre gået lidt fra i syning ved rib for neden, sendte et billede med som bevis, da vores barnebarn selvfølglig blev meget ked af det. En Hoodie hun var så glad for.
Jeg skriver til FirstGrade den 27/1 og den 28/1 returnerer de pengene til os, da de desværre ikke havde flere på lager i den str hun skulle have.
Så fedt at blive behandlet på denne måde, vil da helt sikkert råde andre til at købe hos dem

27 januari 2026

Kære kunde,
Tusind tak for din positive anmeldelse - det sætter vi pris på 🌸

Dejligt at det trælse problem blev løst så hurtigt og nemt for dig - så må barnebarnet finde noget andet der er mindst lige så interessant 🙈

Tak for at handle hos os ♥️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Webshop er nem og overskuelig. Hurtig levering og service er helt i top. Vil gerne fremhæve deres fremragende returneringsservice. Nemt, hurtig og effektiv. ⭐⭐⭐⭐⭐

20 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode vare og god kundeservice

Altid en fornøjelse at handle på firstgrade! Jeg har altid været tilfreds med de ting jeg har købt der inde.
Kundeservicen er også helt i top! Sidst jeg bestilte fra dem der havde jeg købt med hjemmelevering men fragtmanden kom aldrig og så leverede min bestilling til en pakkeshop i stedet for, så jeg ringede ind til dem og fik en “refundering” for hjemmeleveringen så det svarede til at jeg bare havde bestilt pakken til pakkeshop, han jeg snakkede med var super sød og forstående over for situationen og var meget hjælpsom

1 januari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Stjernedyrt

Jeg har efterhånden købt en del på FirstGrade, og er generelt også tilfreds, men tingene er stjernedyre, hvilket må udelukke en del familier fra at kunne købe noget derinde til deres børn. Derudover er det irriterende, at fragten også er så dyr, og at man skal betale for at få pengene tilbage eller for at få varen byttet. Jeg skulle betale 39,- kr for at få pengene tilbage for en hoodie, som var for lille, og jeg kunne ikke bytte den til en ny, da den rigtige størrelse var udsolgt. Senere på dagen besluttede jeg mig for at købe et håndklæde til min datter i stedet, men det droppede jeg igen, da fragten simpelthen er så dyr. Især når jeg lige havde betalt 39 kr for en returlabel 500,- dyr hoodie.
Fin service - men forfærdeligt dyrt.

13 januari 2026

0 stjerner er desværre ikke muligt

Jeg bestilte i tirsdags en Alexander Husum skoletaske til min søn og valgte specifikt at bestille direkte hos First Grade, da de reklamerer med 1-3 dages levering, og han skulle bruge den inden mandag.
Samme dag modtager jeg en email om at ordren er afsendt. Men jeg modtager aldrig en besked om at Bring har modtaget forsendelsen.
Mandag (6 dage efter) har Bring stadig ikke modtaget forsendelsen, men til gengæld har First Grade trukket pengene på min konto. Jeg ringer derfor til kundeservice, som dog ikke kan sige mig hvor forsendelsen er, og beder mig vente en dag.
I dag 1 uge efter er status stadig den samme, ingen pakke hos bring, penge trukket fra min konto og en kundeservice medarbejder, som ikke kan hjælpe, men som fortæller mig at ordren blev sendt fra deres lager fredag (altså 3 dage efter de sendte mig en mail om at den er sendt afsted).
Jeg har anuleret min ordre og kommer ikke til at handle her igen.

6 januari 2026

Hej Mette,

Din ordre blev lagt tirsdag den 30. og klargjort samme dag - dog efter afhentning af fragtfirmaet. Da pakken først blev afhentet fra vores lager fredag den 2., gik forsendelsen herefter videre i fragtfirmaets system, hvor tracking først opdateres, når pakken scannes videre.

Da du kontaktede os mandag den 5., blev du informeret om, at der typisk ville komme en opdatering inden for et par dage. Tirsdag den 6. valgte du at annullere ordren, hvilket vi naturligvis håndterede med det samme. Ordren var herefter på vej mod levering onsdag den 7., men blev i stedet sat til retur til os som følge af annulleringen.

Vi takker for at du deler din oplevelse, og har noteret din feedback og tager den med i vores videre arbejde.

Venlig hilsen,
Team Firstgrade

Jas og Mika sengetøj

Vores datter er en kæmpe fan af Jas og Mika og har længe ønsket sig deres sengetøj. Vi opfyldte selvfølgelig hendes ønske til jul, og hun var ubeskriveligt glad og ville sove med det med det samme.

Desværre begyndte vores datter hurtigt at klage over, at hun havde det meget varmt, så snart hun lagde sig til at sove. Det fortsatte i tre nætter i træk. Én nat var så voldsom, at hun havde svedt ekstremt meget, og jeg blev ærligt talt chokeret 😳. Jeg skiftede sengetøjet med det samme, så vores datter igen kunne sove ordentligt og få luft.

Sengetøjet er ikke åndbart og føles heller ikke behageligt mod huden. FirstGrade bør virkelig være mere opmærksomme på produktkvaliteten, før sådanne produkter sættes til salg – især når det drejer sig om børn og deres helbred.

Jeg håber, mange forældre læser denne anmeldelse, før de køber dette produkt. Sengetøjet kan give ubehag, hudproblemer og dårlig søvn. Jas og Mika ved, at de har mange børn som fans, og derfor er det ekstra vigtigt, at der vælges åndbare naturmaterialer, som er egnet til børn.

30 december 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Vi er kede af at høre, at sengetøjet ikke har fungeret for jer som forventet. Komfort og temperatur kan opleves meget forskelligt, især hos børn, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når et produkt ikke giver den ønskede oplevelse.

Sengetøjet er fremstillet i polyester, hvilket også fremgår af produktinformationen, men vi tager naturligvis feedback som din alvorligt og bruger den aktivt i vores løbende vurdering af produkter og materialer.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan se, hvordan vi bedst kan hjælpe videre og finde en god løsning.

Dårlig kvalitet Jas og Mika sengetøj

Vi har købt Jas og Mika sengetøj og det er under al kritik det stof det er lavet i.
Det er så syntetisk at min datter sveder og er som i HELT våd når hun sover. Min datter har ikke haft det sådan tidligere. Hun kan nu ikke sove i det og er nu skuffet og ked af det.
Tænk at betale 399kr for et sæt sengetøj som man ikke kan sove i 🤦 First grade burde skamme sig over kvaliteten og jeg håber Jas og Mika læser med på denne anmeldelse.
Hilsen en nu skuffet Jas og Mika fan.

29 december 2025

Hej Pawel,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at sengetøjet ikke har givet den oplevelse, I havde håbet på – og især når det går ud over nattesøvnen for et barn. Det forstår vi godt kan være både frustrerende og skuffende.

Materiale og komfort kan opleves meget forskelligt fra person til person, særligt hos børn, og selvom mange har gode erfaringer med produktet, tager vi tilbagemeldinger som din seriøst. Den slags feedback er vigtig for os, når vi vurderer produkter og materialevalg fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på jeres sag og tager dialogen videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kunne jeg give det dobbelte ville…

Kunne jeg give det dobbelte ville jeg.❤️🙏🏻.
Vi har bestilt rigtig meget hos dem,især med en kæmpe Jas og Mika fan. Og med en lillesøster, der også begynder at interessere sig for dem.😊.
Vi bestiller sutsko, de forkerte ankommer men inden jeg får sendt retur er de nye/rigtige allerede ankommet.❤️.
Vi bøvlede med at posten havde sendt en pakke til forkert depot. Og firstgrade giver noget ekstra med til min super fan, så hun ikke kan få armene ned når pakken endelig kommer.
Amen af hjertet tak for super go service og håber i får en lige så go jul som vi har.☺️🫶🏻🙏🏻

27 december 2025

Hej Anja 😊

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse ❤️🙏🏻

Det betyder utrolig meget for os at læse, at i alle har haft gode oplevelser hos os, og at vores service har gjort en forskel for jer. Fejl kan ske, men det vigtigste for os er at få dem løst hurtigt og ordentligt - og helst med et ekstra smil med på vejen 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og for den varme julehilsen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har købt et sæt sengetøj til mit…

Jeg har købt et sæt sengetøj til mit barnebarn, det er så syntetisk at hun er våd på hele kroppen, når hun sover med det, hun kan slet ikke ånde i det, så vær opmærksom på dette.

8 december 2025

Hej Birgit,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at sengetøjet ikke har fungeret for dit barnebarn som håbet. Oplevelsen af komfort og temperatur kan variere meget fra person til person - særligt hos børn - og vi forstår godt, at det er frustrerende, når et produkt ikke giver en god nattesøvn.

Vi tager feedback som din alvorligt og bruger den i vores løbende arbejde med produkter og materialer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service- holder hvad de lover

God service- Jeg bestilte Black Friday til udsalgspriser, var dog ikke opmærksomme på ny størrelses guides og tøjet, som ankom var alt for stort. Jeg skrev til dem, da priserne igen var tilbage til normalen, de svarede relativt hurtigt, at jeg skulle bestille igen og priserne ville blive reduceret af dem. Som sagt så gjort. Jeg kunne dog godt have brugt en mail, da I modtog min retur ordre. Jeg hørte først noget 5 dage efter, hvor jeg tilgengæld også fik mine penge retur. God oplevelse og jeg synes kvaliteten er super i modsætningen til andre butikker.

13 december 2025

Hej Janne 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med priserne, selvom størrelsen desværre ikke passede i første omgang. Vi er glade for, at løsningen fungerede for dig, og at du oplevede både service og kvalitet som positivt.

Tak fordi du handlede hos os, og fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse 💙

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har købt der tirsdag i sidste uge de…

Har købt der tirsdag i sidste uge de har ikke behandlet ordren hverken pakket eller sendt men pengene trak de med det samme mener ikke det er lovligt

8 december 2025

Hej Johannes,

Jeg kan bekræfte, at pengene først blev trukket, da din ordre blev afsendt fra vores lager.
Ved bestilling bliver beløbet kun reserveret af banken, hvilket er helt standard praksis. Selve betalingen gennemføres først, når varen forlader vores lager.

Hvis du har yderligere spørgsmål til din ordre, er du meget velkommen til at skrive til os på lager@firstgrade.dk, så hjælper vi dig videre.

Vh

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.