Firmagaveronline Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse, helt fra start til slut. Meget hjælpsom med at sende gaverne til andre.Og da nogle gaverne var i knust ved ankomst, hjælp firmagaveonline med at finde en løsning på problemet hur... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg ville glæde mine Revytosser fra JulleRevyen, Juelsminde med en lille julegave, hvilket kunne have været en udfordring, da ingen skulle vide det på forhånd (e-mail - din bestilling er på vej osv.,)... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God chokolade og fantastisk service. Bestilte firmagaver. Havde behov for at ændre antal - hvilket blev klaret helt uden problemer og med et smil. Flot indpakning - leveret med kort inkl. tekst og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har absolut intet dårligt at sige om min oplevelse af firmagaver. Alt lige fra bestilling og udvalg til modtagelse og kvalitet af produktet var til ug! Jeg vil helt klart anbefale disse videre til... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av företagsgåvor
  2. Charkuteri
  3. Chokladbutik
  4. Butik med presentkorgar
  5. Presentbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Firmajulegaver, Firmagaver og Påskegaver. Kun salg til virksomheder. Chokolade, Delikatesser, Valggaver, Gave kurve, Vin, Øl, Brugskunst mm. Egen import af de fleste produkter. Hertil nøje udvalgte danske leverandører af chokolade, øl, lakrids, brugskunst mm. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. Mest mulig kvalitet til prisen.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

494 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

34 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Klar anbefaling herfra

Har nu brugt dem to gange i forbindelse med gaver fra vores personaleforening, og det har været fantastiske produkter og service hver gang. Klar anbefaling herfra.

1 juli 2022

Kære Karina,
Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder alt når vores kunder vælger at handle hos os gang på gang.
Sommerhilsner herfra :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var nemt og brugervenligt

Det var nemt og brugervenligt. Og hurtig betjening!

3 maj 2022

Svar från Firmagaveronline

Mange tak fordi du brugte din tid på en anmeldelse her Monica. Vi sætter altid en stor ære i hurtig betjening og service så er glade for at det er din oplevelse.

Super service

Super service - nemt at bestille og hurtig levering.
Lækker lækker chokolade

2 maj 2022

Svar från Firmagaveronline

Tusind tak for de positive ord Mette, de varmer og så glæder det os selvfølgelig at chokoladen faldt i god jord.

Super service

Super service, altid hjælpsomme, gode gaver og levering til tiden.

28 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Mange tak for din fine anmeldelse Tina, det glæder os at du er tilfreds med det altsammen.

Super service

Super service, hurtige svar og stor fleksibilitet

25 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her Claus, det varmer.

Kæmpe ros

Kæmpe ros, fantastisk service.
Langt ud over hvad man kan forvente.
Personalet er meget glade for de lækre chokolader og dejlige vin.

25 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Det glæder os rigtig meget at høre at hele dit team blev glade for gaverne, vi er super glade for at vi kunne hjælpe med at løse opgaven. Tusind tak for din positive anmeldelse Henrik.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og flot indpakning

Fantastisk service og flot indpakning - klart anbefaling

23 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Indpakningen er jo prikken over i´et. Mange tak for din anbefaling og for at dele den her Lene.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, super god kvalitet og en kanon god service ved personlig kontakt.

Svar från Firmagaveronline

Vi er så glade for at du har haft en god allround oplevelse her hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele det her med os Camilla.
Charlotte. Firmagveronline.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Det var nogle lækre påskekurve.

Svar från Firmagaveronline

Det glæder os meget at i nød gaverne og at alt kom hurtigt frem, Tusind tak for din anmeldelse Jane.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super søde poser med påskeæg til…

Super søde poser med påskeæg til personalet, og de smagte fantastisk!

Svar från Firmagaveronline

Vi bliver bare ekstra glade når gaverne modtages på den måde, Tusind tak for dine ord Lene.

Særdeles lækre påskeæg

Særdeles lækre påskeæg. Tusind tak for dem.

10 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Det var så lidt Lone. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Bedste hilsner fra Charlotte, Firmagaveronline.dk

Flot udvalg

Flot udvalg, gode priser og superstabil levering :-)

7 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Mange tak for din respons Tine, det glæder os at du var tilfreds.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Firmagaveronline har gjort det igen!!

Firmagaveronline har gjort det igen!!! Altså overrasket positivt over min forventninger 👏 gaverne er videregivet til mine kunders store fornøjelse og glæde - flot emballeret og fint pyntet sammen en Påskehilsen med mit logo... TAK 🙏 for en fantastisk service og hermed videregives mine allerbedste anbefalinger mvh w w w . management.nu

2 april 2022

Svar från Firmagaveronline

Af hjertet tak for de fine ord og anbefalinger Stig, det betyder alt for os når vores kunder bliver overrasket udover det forventede. Glæder os at høre at gaverne faldt i god jord hos dine kunder også.

Super flotte gaver

Super flotte gaver, hurtig levering, og fantastisk god kundeservice, da jeg blev ringet op, om jeg kunne tænke mig at firmaet skrev kort til alle gaverne uden beregning

25 mars 2022

Svar från Firmagaveronline

Tusind tak for den fine anmeldelse Annie, det værdsætter vi højt. Dejligt at kortene kunne bringe et ekstra smil

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.