Företaget har svarat
Rigtig god service. En ting jeg vil fremhæve er, at jeg bliver kontaktet ift. produkt og temperatur. Vi finder en rigtig god løsning på levering, og jeg er yderst tilfreds.
Jeg ville glæde mine Revytosser fra JulleRevyen, Juelsminde med en lille julegave, hvilket kunne have været en udfordring, da ingen skulle vide det på forhånd (e-mail - din bestilling er på vej osv.,)... Se mer
Företaget har svarat
God chokolade og fantastisk service. Bestilte firmagaver. Havde behov for at ændre antal - hvilket blev klaret helt uden problemer og med et smil. Flot indpakning - leveret med kort inkl. tekst og... Se mer
Företaget har svarat
Firmajulegaver, Firmagaver og Påskegaver. Kun salg til virksomheder. Chokolade, Delikatesser, Valggaver, Gave kurve, Vin, Øl, Brugskunst mm. Egen import af de fleste produkter. Hertil nøje udvalgte danske leverandører af chokolade, øl, lakrids, brugskunst mm. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. Mest mulig kvalitet til prisen.
Møllemarken 6, 8300, Odder, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Indholdet i gaverne var rigtig fine og kortet, som var med egen tekst og logo var også rigtig flot.
Men det var ikke pakket særligt pænt.
Rigtig god oplevelse, helt fra start til slut. Meget hjælpsom med at sende gaverne til andre.Og da nogle gaverne var i knust ved ankomst, hjælp firmagaveonline med at finde en løsning på problemet hurtigt og uden tøven.

Svar från Firmagaveronline
Jeg bruger FirmagaverOnline flere gange om året. Denne gang var det til Påskehilsner til medarbejderne. Kommunikationen, ordrehåndteringen osv. fungerer til UG hver gang. Tusind tak for hjælpen og hurtig levering endnu engang:)

Svar från Firmagaveronline
Super god service og hurtig levering - Charlotte hjalp med straks med at eftersende da jeg havde glemt lidt på ordren. :-)

Svar från Firmagaveronline
Fine produkter der lever fuldt op til forventningen. God service og dialog. Leverer til tiden.

Svar från Firmagaveronline
Jeg havde en god oplevelse flinke og rare
Mennesker at snakke med og leveret til tiden
Og nogle dejlige påskeæg i en flot pose
Kan varmt anbefales
VhDennis

Svar från Firmagaveronline
Jeg har nu brugt Firmagaver for 4 gang og de skuffer ALDRIG, det er så god en service og de har de lækreste ting som mine medarbejdere elsker og bliver så glade for tak for jeres service vh Claes

Svar från Firmagaveronline
Jeg havde feedback på en ordre,- og den blev behandlet både meget hurtigt med et meget højt serviceniveau.

Svar från Firmagaveronline
Jeg har absolut intet dårligt at sige om min oplevelse af firmagaver. Alt lige fra bestilling og udvalg til modtagelse og kvalitet af produktet var til ug! Jeg vil helt klart anbefale disse videre til alle der skal købe noget lækkert til deres kollegaer!

Svar från Firmagaveronline
Der har ikke været nogen problemer. Levring til tiden og et meget fint produkt. Der er mange fine ting at vælge i mellem i firmaet.

God service, hurtig levering
Kan kun anbefale som leverandør

Svar från Firmagaveronline
Som altid en super service, og gaver i fantastisk kvalitet. stor anbefaling.

Svar från Firmagaveronline
Fint udvalg og gode produkter. Service fås ikke bedre. Levering til aftalt tid. Venligt og imødekommende personale. Så 5 ud af 5 stjerner er helt på sin plads 😊

Svar från Firmagaveronline
Levering på den ønskede dag. Godt tilbud på påskeæg. Var så heldig, at der var et restparti på 10, ellers er mindste ordre på 20 stk. Det er meget til en lille virksomhed med 6 ansatte.

Svar från Firmagaveronline
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.