Absolute BETRÜGER !!! Keine Geschäfte mit diese firma. Ich bestellte eine Kopfhörer, und die sind nicht gut. Aber die total freche Personen am Telefon sagten mir, dass ich bin selber schuld. Bevor ma... Se mer
Det här tycker kunderna
Verkeerde kabel meegekregen, via e-mail doorgegeven. Zou meteen werk van worden gemaakt en als het kon dezelfde dag nog verzonden worden, maar helaas een kleine week al niets meer gehoord daarna.... Se mer
De Nederlandse verkoper Fiio punt nl neemt deze niet retour omdat het een hygiëne product is. Echter bij beluisteren zijn andere dopjes gebruikt zodat deze nog gewoon nieuw is. In combinatie mijn DAC... Se mer
Fiio are a truly terrible company. My device just stopped working properly after a few years, so I looked into getting it repaired. To cut a very, very long and frustrating story short,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fiio Nederland is dé plek waar je Fiio audiospelers en versterkers koopt. Je profiteert van lage prijzen en de beste service. Alle producten uit voorraad leverbaar en de volgende dag in huis. Fiio Nederland is officieel Fiio leverancier.
Kontaktuppgifter
Hooiweg 11, 5165 NL, Waspik, Nederländerna
- service@fiio.nl
- fiio.nl
Geweldig detail, goede bas en een nieuwe beleving van muziek uit alle hoeken!
Na weken onderzoek doen naar nieuwe oordopjes van rond de 100-150 euro, kwam ik uit op de Fiio FH3. En wauw, wat een topklasse! Na de vele positieve reviews gelezen te hebben heb ik ze zelf besteld en ze voldoen zeker aan hetgeen wat ik heb gelezen. De bas is goed aanwezig, maar niet overheersend, en de details in het geluid...WAUW!. Dit is oprecht een nieuwe beleving van de muziek. Ik heb ze ook maar eens getest op de streamingsdienst Tidal (hier hebben ze lossless audio/Hi-Fi) Dit verschil hoor je een beetje. Erg fijn.
Het vinden van de juiste oordopjes waren voor mij nog een uitdaging, dus op het begin kreeg ik geen goed beeld van het geluid en dacht ik, waar is de bas nou? Maar na het horen van potentie heb ik toch maar elk dopje geprobeerd en uiteindelijk de juiste gevonden. Ik ervaarde dat het kiezen voor de zwarte dopjes (met rood aan de binnenkant) het best de bas weergeven (en uiteraard alle andere details uit de muziek. De lichte dopjes richtten zich meer op vocals.
Dus voordat je twijfelt aan het geluid...probeer eerst de oordopjes goed uit (vaker dan 1x) en ik beloof je dat je niet teleurgesteld zal zijn ;)
Op mijn telefoon hoor ik echter een lichte ruis tijdens het afspelen van muziek, maar dit komt omdat ze gevoeliger zijn dan andere oordoppen. Dit ga ik (zo goed als) verhelpen met een DAC. (de iBasso DC03) speciaal voor telefoons ;) Ben benieuwd!
Ze werden helaas een extra dag later geleverd, maar tegenwoordig gebeurt dit vaker bij PostNL. De optie om een andere bezorgingsdienst te kiezen zou eventueel een mooie toevoeging kunnen zijn.
Al met al een perfecte IEM/oordopje voor perfect gedetailleerd geluid met een stevige mooie bas!
Perfect
Ik was op zoek naar aan HD bluetooth transmitter voor mijn hoofdtelefoon en gevonden bij Fiio; een werkelijk super apparaat; ben er heel blij mee en mijn oren nog meer ;-)
Service seems fine so far, product not yet received.
Service so far good. -1 star for asking me to review, and then sending a reminder to do so before the product I ordered has even been shipped.
Super service!!
Mijn i1 lightning naar 3.5mm converter werd niet mee door mijn Apple apparatuur geaccepteerd. Daarom contact opgenomen met fiio.nl en de klacht werd serieus opgenomen. Helaas was er geen oplossing voor de i1 en daarom werd mij als alternatief de BTR3K aangeboden.
De “defecte” i1 naar ze opgestuurd een een nieuwe, perfect werkende BTR3K ontvangen.
SUPER SERVICE!!
Perfecte snelle levering
Perfecte snelle levering. DAC heeft superfuncties en goede kwaliteit.
De bestelling kwam snel binnen
De bestelling kwam snel binnen, de volgende dag al. Helaas niet wat ik zocht, dus terug naar Fiio opgestuurd. Na 2 dagen had ik mijn geld al weer terug, dat is wat ik noem service!
Mind blowing Goodness
Geweldige bluetooth 5 DAC.
Is uit pure liefde voor techniek en muziek ontworpen en is wat mij betreft de allerbeste optie voor de muziekliefhebber om ondergedompeld, ontroerd en verbijsterd te worden door dit aan perfectie grenzend puur Audiofiel geluid. Je speelt geen muziek meer af, maar je beleeft je muziek alsof je in een museum terecht komt met al je herinneringen aan je favoriete nummers in alle geuren en kleuren op je netvlies. Moet soms echt even pauzeren als ik totaal ontroerd raak van de schoonheid. Het verheft audio tot Kunst. En dat ook nog eens heel luxe verpakt en prachtig vormgegeven en gebouwd voor jarenlang gebruik.
Music is no contest.
De klantenservice is teleurstellend
Reactie op de reactie van Fiio
De speler stond in backorder, maar een indicatie van hoelang dit zou duren is nooit gegeven. Het mailtje met de aanbieding was dusdanig opgesteld dat ik er niet uit kon opmaken dat een reactie gewenst was. Er stond duidelijk in dat er direct die dag opgestuurd zou worden. Had er een vraag om een reactie in gestaan, dan was er een mail van mij terug gekomen.
De mail die ik een week erna stuurde over de leverstatus werd genegeerd, dat was een mooie gelegenheid geweest om dit misverstand op te lossen.
Ik zou zeggen; leer hiervan!
Update 11-05-2021: Eindelijk heb ik dan toch nog vorige week mijn geld terug mogen ontvangen. Ik vind het erg teleurstellend hoe de klantenservice van dit bedrijf te werk gaat.
Op drie van de elf van mijn gestuurde mails werd niet gereageerd, op nul van de drie gestuurde appjes. Een telefoonnummer dat ik kan bellen is er niet. Er is wel door ze naar mij geprobeerd te bellen, maar net op momenten dat ik zelf bezig was. Ze wilde graag dat deze aangepast werden, want dat is vervelend voor ze. Overigens mogen ze dit niet mag vragen volgens de voorwaarden van Trustpilot, maar dit terzijde. Enkel met de belofte van een wijziging van deze review zijn ze eindelijk tot actie overgegaan.
Update 17-04-2021: Na aanleiding van deze review heeft het bedrijf 8 april een mail gestuurd dat de speler op die dag opgestuurd zou worden. Tot op heden nog steeds niks mogen ontvangen behalve smoesjes. Zou graag mijn geld terug vragen, maar ja, wordt toch niet op mails gereageerd. Toch maar weer een review geplaatst; misschien komt er weer nu wel een reactie...
In januari heb ik een Fiio M7 besteld. Helaas vertoonde deze al na een maand strepen in het beeldscherm. Na contact met het bedrijf werd mij een vervangend (goedkoper) toestel met terugbetaling van het verschil beloofd. Ging zonder morren, het viel allemaal onder de garantie.
We zijn nu ruim twee weken verder, en intussen is het verschil terug gestort, maar de vervangende toestel is tot op heden nog steeds niet ontvangen.
Uiteraard heb ik voor het schrijven contact gezocht met Fiio.nl. Tot mijn grote verbazing geven ze geen reactie op alle e-mails of whatsappjes die ik ze stuur. Het bedrijf zelf is niet telefonisch bereikbaar, anders had het denk ik allang en naar ieders tevredenheid opgelost kunnen zijn!

Svar från Fiio
Na bestelling razendsnel geleverd
Na bestelling razendsnel geleverd, dus reuze content ermee
Tevreden
Site was mooi overzichtelijk. Bestellen ging prima en product kwam mooi op tijd, goed verpakt aan. Tevreden met gekocht product. Werkt zoals verwacht. Kan nog niets zeggen over de duurzaamheid.
They are realy so nice with all the…
They are realy so nice with all the contac with return and attention realy amazing big company u can buy what u want of good quality than u so much
Fiio BTA30
Ce petit BTA30 est très bien fini, facile à utiliser et la qualité audio est impeccable.
Merci à Fiio NL pour sa réactivité concernant la livraison (gratuite) : commandé le 20 avril et reçu le 21 avril, c'est un sans faute !
Excellent webshop
Excellent service. Shipped in less than a day, product exactly as described. Strongly recommended.
Above and beyond service
I broke my FiiO BTR5 plastic clip - they were kind enough to find and ship me a replacement clip for it. Thank you!
Snelle duidelijk service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.