Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Czekam już na towar tydzień czasu. Zamówienie złożone 27 maj 2026. Nikt nie wysyła zamówienia. Towar był oznaczony jako dostępny, duża ilość, wysyłka 24 godziny. Nie odbierają telefonów ani nie odpis... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ta firma to jakiś żart który dawno powinien zniknąć z rynku. Brak wysyłki towaru przez ponad tydzień pomimo tego że deklarują wysyłkę w 24h. A co najgorsze zero kontaktu czy to mail czy tel totalne ol... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot który zamówiłam dotarł , ale było połamane opakowanie a był to prezent. Na maila Panowie nieodpowiadali więc zadzwoniłam i zapytałam że czy mogę liczyć na wymianę... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ta firma się nie poprawi, ponieważ na tyle negatywów co mają to klientów ignorują. Również zostałam oszukana przez ten sklep, więc polecam szczerym sercem aby klienci mijali tego sprzedawcę szerokim... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,5

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kto będzie czytał to się niech bardzo…

Kto będzie czytał to się niech bardzo zastanowi na tym sklepem.
Zamówiłem towar brak kontaktu, brak odpisywania na emaile, towar przyszedł po 25 dniach od zamówienia na stronie i opłacenia towaru.
Bardzo nie polecam tego typu sklep i działanie brak słów, tragedia zastanówcie się państwo czy warto w tym sklepie robić zakupy. Przed zamówieniem proszę do nich zadzwonić to zobaczycie czy się w ogóle dodzwonicie. Nie polecam , nie polecam

8 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zdecydowanie odradzam zakupy u tego sprzedawcy !

Zdecydowanie odradzam zakupy u tego sprzedawcy! Kupiłem u nich agregat malarski Dedra 7424, który okazał się wadliwy – nie zaciąga farby ani innych substancji wodnych. Zgodnie z prawem zgłosiłem reklamację z tytułu rękojmi, ale sprzedawca próbuje mnie zbyć, odsyłając do serwisu producenta, zamiast wziąć odpowiedzialność za wadliwy towar.

Ignorowanie klientów i unikanie odpowiedzialności to u nich standard – kontakt telefoniczny praktycznie niemożliwy, a odpowiedzi wymuszone dopiero po interwencji Allegro. To skandaliczne podejście do klienta! Zamiast uczciwie rozwiązać problem, sprzedawca robi wszystko, żeby zostawić mnie z uszkodzonym produktem. Jeśli nie chcesz stracić pieniędzy i nerwów, omijaj ten sklep szerokim łukiem!

18 mars 2025

nie polecam,NIE ZADAWAĆ SIĘ Z NIMI

zamówiłem i zapłaciłem za 3szt.produktu. wysłano mi 1szt.Gdyby nie interwencja ERLI NADPŁATY NIE DOSTAŁBYM PEWNO DO DZIŚ. ZERO KONTAKTU .NA MAILE NIE ODPISUJĄ, TELEFON MILCZY. RADZĘ OMIJAĆ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM .DLA MNIE TO NACIĄGACZE I OSZUŚCI

30 september 2024

Towar kupiony na Erli

Towar kupiony na Erli, sprzedawca Figot. Zamówienie anulowane. Nawet przyczyny nie podali. Jakaś porażka nie sklep.

26 januari 2025

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM - ZAKUP NA ERLI, OBSŁUGA PRZEZ FIGOT A FAKTURA Z ELEKTROGIN BRAK JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU TOWAR PRZYSZEDŁ ALE INNEJ FIRMY NIŻ ZAMÓWIONY, ŹLE WYSTAWIONA FAKTURA - GENERALNIE ZAMÓWIENIE, REALIZACJA, OBSŁUGA, DOSTAWA, KONTAKT, OCENIAM NA "0" PO ROZMOWIE Z ELEKROGIN CZEKAM NA KONTAKT W SPRAWIE FAKTURY BO NR. TELEFONU DO OSOBY OD FAKTUR RÓWNIEŻ OD NICH NIE DOSTAŁEM CHOCIAŻ FAKTURA JEST OD NICH - ZOBACZYMY

30 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

zwracam honor

zwracam honor
przesyłka przyszła ale jeszcze jej nie widziałem bo odebrał sasiad, zobaczę za tydzień, mam nadzieję że wszystko ok!?
ALE KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM TO DRAMAT

24 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oszuści z daleka od tej firmy

Jedna z firm które pobierają opłatę i nie wysyłają sprzętu zapomnijcie o kontakcie.. Pod tym samym adresem sklep stacjonarny jak i siedziba internetowego oraz sprzedaży allegro..gdy udało mi się skontaktować Pan powiedział że jak kupiłem przez internet to tam powinienem szukać pomocy... Z daleka czoc oszustwo a na pewno dziadostwo. Zero profesjonalizmu. Z daleka od tej firmy najlepiej zamknąć dla spokoju innych żeby nie zostali oszukani

4 oktober 2024

Zakup byl przez Erli.pl

Zakup byl przez Erli.pl
Sprzedaja towar ktorego nie maja na magazynie! Kontakt ciezki z firmą!Pieniadze oddane na konto! Nie polecam tego sprzedawcy, lepiej kupic gdzie infziej bez stresu i nerwów!

17 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiony towar nie został dostarczony

Zamówiony towar nie został dostarczony, bo nadana paczka miała przekroczony gabaryt. Wszelkie próby nawiązania kontaktu ze sprzedawcą zakończyły się fiaskiem. Towar podobno jest w drodze powrotnej. I nie wiadomo co dalej. Nikt nie odbiera telefonu i nie odpowiada na maile.

18 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Omijać szerokim łukiem wysłali…

Omijać szerokim łukiem wysłali uszkodzona piłę spalinowa.. po wielu próbach kontaktu. W koncu odebrali i powiedzieli ze wysla nowa i odbiorą stara tylko mam wysłać email tak też zrobiłem do dzisiaj brak kontaktu ,na email nie odpisali, telefonu nie odbierają

23 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jakiś idiota tam pracuje.

Jakiś idiota tam pracuje.
Trzy razy mu tłumaczę że paczka została wysłana miesiąc temu do tej pory nie mam zwrotu pieniędzy.
Trzy razy Podaję mu kod etykiety ze śledzeniem że dostarczona a on dalej ma jakiś problem

24 juni 2024

Omijać szerokim łukiem

Nie polecam sklepu. Zakupiłem towar przez inny portal. Na szczęście za pobraniem. Towar powinien ważyć grubo ponad 15 kg, w zamian kurier przywiózł paczuszkę wielkości dużego zestawu lego, a wadze max 2 kg... Telefon - nie odbierają, za pośrednictwem portalu odpisali na 1. wiadomość, na 2. nie raczyli. Niefajnie gdyż sprzęt był mi potrzebny do zaplanowanej pracy... teraz muszę kombinować. Omijać szerokim łukiem

28 maj 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.