Rewelacyjne wsparcie techniczne
Rewelacyjne wsparcie techniczne. Szybka i rzeczowa odpowiedź👌🏻👌🏻
VPN w Polsce jest szczególnie przydatny dla osób, które chcą chronić swoją prywatność online. Polski VPN pozwala na dostęp do polskich treści, które mogą być niedostępne za granicą. Dzięki temu możesz swobodnie korzystać z Polskiego VOD za granicą, tak jakbyś znajdował się w Polsce. Nasza usługa zapewnia szybkie połączenia, które umożliwiają bezproblemowy streaming w wysokiej jakości. Oferujemy także dostęp do serwerów VPN WireGuard w Polsce na symetrycznych łączach 1000 Mbps. Polski VPN działa na wszystkich popularnych systemach operacyjnych i urządzeniach, co umożliwia łatwą konfigurację i korzystanie z usługi na komputerach, smartfonach, tabletach oraz routerach: Windows, Mac, Linux, iOS, Android. Dodatkowo, oferujemy profesjonalne wsparcie techniczne, które pomoże Ci w razie jakichkolwiek problemów. Sprawdź dlaczego warto wybrać Polski-VPN.pl: Twój adres IP zostanie ukryty zapewniając Ci ochronę przed atakami z Internetu, zwiększoną anonimowość i bezpieczeństwo. Zielona kłódka w całym Internecie, nie tylko w przeglądarce. Polskie VOD: Odblokuj dostęp do polskich platform VOD za granicą. Dostępne Serwery VPN: Polska, Niemcy, Wielka Brytania, USA, Japonia, Hiszpania.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rewelacyjne wsparcie techniczne. Szybka i rzeczowa odpowiedź👌🏻👌🏻
To, co sprawiło, że wykupiłem na 12 m-cy to działanie - bezawaryjne i zawsze aktywne. Poza tym rewelacyjny kontakt, szybkie odpowiedzi i ogromna chęć pomocy o każdej porze, nawet niedziele! Szacunek!!! Szczerze POLECAM!!!
Super szybka obsluga Patryk bardzo pomocny a w szczegolnosci Dla mnie to duzy plus
Świetny serwis ! Używam od lat i polecam gorąco !
Jest to swietny servis VPN pemrofesjonalna szybka obsługa. I przedewszystkim działa perfekcyjnie. Próbowałem różnych serwisów VPN ...ale ten jest zdecydowanie najlepszy na rynku. POLECAM !
Bardzo fajny VPN, juz kilka lat wykupuje rok po roku. Bez problemow wszytko działa.
Od czasu do czasu potrzebny support, ale odpowiedzi sa natychmiastowe. Inne firmy powinny sie uczyc on Pana Patryka jak dba sie o klienta!
Mieszkam za granicą, portale stimingowe wymyślają nowe ograniczenia a firma Polski VPN zawsze coś wymyśli by te ograniczenia ominąć. Ogromny plus. Liczę, że takie podejście do klienta zostanie i zawsze będzie
Korzystam od roku, jestem specjalistą IT i za pomocą Polski-VPN mogę wykonywać swoją pracę w sposób stabilny i bezawaryjny z tzw. "końca świata". Gorąco polecam jako najlepszy produkt tej kategorii dla Polskiego klienta.
Great Customer Service, easy to use login and password information and a great product that I know will always work.
Korzystam już drugi rok.
Polecam. Działa dobrze. Gdy pojawiają się problemy techniczne dział obsługi działa bardzo sprawnie i jest mega pomocny. Nie czułem się zostawiony samemu sobie.
Serdecznie polecam.
Od kilku lat ciągle wracam do PolskiVPN. Jestem bardzo zadowolony. Dzisiaj po kontakcie z działem technicznym z powodu podłączenia Android TV jestem zadowolony jeszcze bardziej. Bardzo szybka i merytoryczna wymiania maili, po krórej wszystko działa.
Usługa godna polecenia.
Korzystam z tego VPN od około 4 lat i jestem bardzo zadowolony z usługi. To naprawdę świetny serwis! Połączenie jest stabilne, a prędkość znakomita, nawet podczas streamingu i korzystania z większych plików. Co najważniejsze, ewentualne problemy techniczne, które zdarzają się bardzo rzadko, są rozwiązywane błyskawicznie przez wsparcie klienta.
Cena za taką jakość jest rewelacyjna, zwłaszcza w porównaniu do innych dostępnych na rynku usług VPN. Zdecydowanie polecam ten VPN każdemu, kto szuka niezawodności i świetnej obsługi klienta w przystępnej cenie!
Jestem klientka już 4 rok, nigdy nie miałam problemu. Jeśli jakiś był to od razu był rozwiązany, nawet w sobotę czy niedziele.
Serdecznie polecam!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.