Ontzettend snel
Ontzettend snel! Besteld om 20:35 uur, de volgende ochtend om 10:15 uur bezorgd!
Product zoals beschreven. Erg blij mee! Dankjewel!
Product zoals beschreven. Erg blij mee! Dankjewel!
Hele bekwame, aardige gast die binnen 20 minuten ter plekke was met alle gereedschappen. Sleutel zat muurvast maar hij kreeg hem toch los. Tip, niet op je sleutel slaan met een hamer als die krom is ;-)
Er werd telefonisch contact met mij opgenomen om door te geven dat de bestelling binnen was, en om te vragen of ik niet op vakantie was om er zeker van de zijn dat ik mijn slot zou ontvangen. Fijne en persoonlijke service. Aanrader!
Fietsslot onder garantie teruggezonden aangezien iets in het slot niet werkte zoals zou moeten. Zonder probleem retourlabel ontvangen en fietsslot retour gezonden. Vervolgens op het moment dat het slot bij hen aangekomen was, direct een nieuw slot verstuurd met track en trace. Snelle reacties op mail en klantgerichte service! Top.
Persoonlijke service bestaat nog. Ik wilde iets weten over een bepaald slot, daarvoor moest het slot worden opgehaald uit het magazijn en opgemeten. Er is serieus moeite gedaan om me te helpen. Bedankt Angela! Vervolgens werd ik persoonlijk op de hoogte gehouden van het besteltraject en binnen 24 uur werd de bestelling bezorgd. Chapeau!
Op een zondag (en eerste paasdag) besteld en meteen betaald. Netjes een bestelbevestiging in de mail en dan wachten.
Maandag overdag een melding dat de bestelling verzonden was en dinsdag afgeleverd op het uitgekozen PostNL punt (fijn dat dat ook een keuze is).
Het slot was prima verpakt en zeker gezien de feestdagen netjes op tijd geleverd.
Slot was kapot en retour gestuurd. Volgens hun expert was het slot nog wel goed dus kreeg ik het weer terug. Vervolgens geklaagd want het werkte wel heel slecht allemaal en mijn geld terug gekregen buiten de garantie tijd. Goeie klantenservice.
Uitstekende service! Fietsslot om 21:30 besteld en de volgende dag al in huis!
Ik had een U-slot met een bevestiging/beugel besteld. Het slot werd geleverd zonder deze beugel en heb ze verzocht deze na te zenden. Eerst werd er gezegd dat deze er niet bij hoorde en dat de afbeelding maar een voorbeeld was, heb ze toen een screen-shot van hun eigen website gestuurd waar de text: "een bevestiging om dit beugelslot aan uw fiets te maken is bijgeleverd" stond, dit bleek echter een onvoldoende argument (???) om een beugel na te zenden. De bevestigingsbeugel is ook los te verkrijgen en het verzoek om dan maar het bedrag hiervan terug te storten werd ook niet gehonoreerd.
Bestelling is vlekkeloos geleverd. Ik heb geen contact met de klantenservice hoeven hebben, noch iets retour moeten sturen, dus daar kan ik niet over oordelen.
Deze firma was mij tot nu toe onbekend. Ze boden de mogelijkheid om met creditcard te betalen, hetgeen ik ook gedaan heb om wat meer zekerheid te hebben.
Media 73 (fietsslot.nl) heeft meerdere domeinnamen die terug te vinden zijn op de website van Media 73. Hiervan zijn ook reviews terug te vinden op trustpilot. Er zijn nog niet heel veel reviews over dit ogenschijnlijk jonge internetbedrijf. Daarom ook check dubbel check. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben over deze levering. De prijs was ook meer dan prima.
Op tijd bezorgd. Duidelijke communicatie. Was een beetje bezorgd ivm kritische reviews, maar alles prima. 3 Zware sloten en een ringslot. Betaald met CC. Een dag later bezorgd zoals beloofd. Wat me verbaasde ivm de kerstdrukte. Top.
Ze zijn enkel bezig slechte reviews ervan te halen ipv. te antwoorden op mijn argumenten samen met de stichting webshop...
En in tegenspraak met de Europese regels passen ze betalend retour producten toe.
Zondag een slot besteld om 14 uur. Maandag ontvangen om 13 uur.
Voor mij geen Fietsslot.nl meer, vanwege beroerde service/aftersales. Dit zou volgens Fietsslot.nl door lage marges komen, terwijl het slot elders zelfs €5,- goedkoper werd aangeboden. Ook als je iets terug wilt sturen betaal je als klant de verzendkosten ad ca. € 6,95.
Het slot werd zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Naar mijn mening hoort dit erbij te zitten of dient het ontbreken in de titel of in een speciale stap in het orderproces aan te worden gegeven. Dit was niet het geval, zodat ik het materiaal apart moest bestellen en nog eens verzendkosten moest betalen. Fietsslot.nl kon hierin geen oplossing in aanbieden.
Wel snelle reactie op e-mails, alleen inhoudelijk niet zo sterk.
Na het bestellen van een slot op de website kreeg ik direct een telefoontje waarin mij verteld werd dat dit slot zojuist uitverkocht was, in plaats van de verzending te vertragen wordt mij i.p.v. dit slot een lichtelijk grotere (en ietsje duurder) slot geleverd zonder extra kosten. Top service, deze site ga ik aanbevelen :).
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.