Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de dienstverlening van Fidus Maastricht. De makelaar was prettig in de communicatie, het verkoopproces verliep soepel en professioneel en mijn huis was snel verkocht voor een uitste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer kundig geholpen en niet door een bot via een site, maar door een duidelijk Nederlands sprekende dame met verstand van zaken. Erg tevreden over Fidus en daarom meerdere verzekeringen bij hen aang... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doe al jaren zaken hier (auto en scooterverzekering) Er wordt standaard gekeken naar de beste verzekeringen die voor handen zijn waarbij ook de voor en nadelen worden benoemd. Kortom weinig omkijken n... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verzekeringen lopen niet bij Fidus, is alleen een tussenpersoon. Van een tussenpersoon mag je service of begeleiding verwachten…. Die krijg je dus niet. De enige actie die Fidus onderneemt is incasso... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsagent

Skrivet av företaget

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Zeer tevreden o

Zeer tevreden over het meedenken van adviseur Linda Bottelier. Prettig persoonlijk contact.

21 oktober 2025

Ja hoor!

Ja hoor!
Ze zijn daar echt een beetje door ratten besnuffeld, die van Fidus Haarlem. Ik meld ze dat ik al 14 jaar onterecht een verzekering betaal die ik destijds al heb stopgezet. Ze bieden mij aan 2 jaar premies terug te boeken.
Tjemig, reageer ik, dat is wel wat weinig!
En inderdaad doen ze waarmee ze dreigden: voor straf brengen ze die beloofde twee jaar terugboeken terug tot één jaar. Dan ben je toch als bedrijf te kleinzielig voor woorden? Zoals gemeld: zodra ik terug ben van een gehandicaptenreis, klim ik in de pen richting klachtencommissie. Hierover is het laatste woord nog niet gezegd, Fidus Haarlem!

7 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hardleers? Hoezo klantvriendelijk.

Vandaag voor de zoveelste keer een vervelende ervaring. Had ik eerst al een vervelend gevoel dat ik tot drie maal toe schriftelijk en later mondeling contact op moest nemen om de naam van de ruim 20 jaar geleden overleden echtgenoot van mijn partner te laten aanpassen in mevrouw vandaag was het weer prijs. Ik heb een maand of vier geleden een schade gemeld en intussen een schriftelijke bevestiging heb ontvangen dat ik de schade mag laten repareren waarna ik de leverancier ook opdracht heb gegeven om de schade te herstellen, Hij staat daar nu. Ik kreeg vandaag voor de derde keer een mail of ik de offerte wil sturen van de reparatie zodat zij akkoord kunnen geven. De tweede keer heb ik keurig schriftelijk antwoord gegeven met een kopie van de bevestiging en dat de caravan al werd gerepareerd. Dus toch maar even gebeld. Kreeg een wat lauwe reactie van de mevrouw die op de brief werd genoemd en ze wilde mij doorverbinden zodat ik dat zelf kon doorgeven. Op dat moment kwam de stoom uit mijn oren dat ik echt boos heb gezegd dat ik niet wilde worden doorverbonden en dat zij het mag regelen als het intern zo’n chaos bij hun is. heb zelfs genoemd dat ik nu sterk overweeg om mijn verzekering op te zeggen en over te stappen naar een maatschappij waar wij eerder waren verzekerd en waar nooit problemen waren. Dat werd voor kennisgeving aangenomen met dezelfde lauwe reactie. Ze kunnen nu nauwelijks meer goed doen bij mij. Moet het weer even laten zakken voordat ik echt overhaast overstap.

6 oktober 2025

Snelle service

Snelle service, eenvoudig om een oldtimer verzekering af te sluiten aangezien Fidus er voor zorgt dat de juiste gevonden wordt.

25 september 2025

Persoonlijk en snel

Persoonlijk, heel vriendelijk en ze schakelen supersnel. Laagdrempelig om contact mee op te nemen, geen ivoren toren bij deze club. Zeer tevreden!

1 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fidus was vroeger een fijn en vooral…

Fidus was vroeger een fijn en vooral meewerkend bedrijf. Een jaar of 14 geleden heb ik mijn eerste verzekering hier afgesloten.
Inmiddels is Fidus gegroeid en hebben ze zelf veel uit handen gegeven ook ik heb een groei meegemaakt en zit zowel privé als zakelijk bij Fidus.

De laatste 3 claims die gedaan zijn, zijn allemaal onterecht afgekeurd zelfs na eerdere toezeggingen door hun personeel.

Ga hier niet mee in zee.

9 september 2025

Geweldige service

De service, de informatie verstrekking en en flexibel meedenken was helemaal top. Dat maak je niet meer vaak mee in de verzekeringswereld.
Het gaat weliswaar om verzekeringen af te sluiten, maar er wordt zeer zeker gekeken naar het beste voor de klant

20 augusti 2025

Duidelijke info

Zeer vriendelijke maar vooral duidelijke informatie ontvangen door zeer kundige medewerkster NF. Fijn en goed gevoel voor ouderwetse humor tijdens onze gevoerde gesprekken. Ging eigenlijk als vanouds met wijlen Peter Hirsch.

2 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.