Fiddle's Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virkelig elendig nødder og de der pasta chips er virkelige dårlige. De smager ikke emgang af det der står og selvom der er masser af kryderi på så smager det af intet ligesom deres nødder

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk godt TILBUD 😀 Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning. + Lækre Sunde Snackkugler . . Glæder mig meget til videre produktion i mit Køkken. Det var min første Bestilling,... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er super glad for at handle hos Fiddles! Nødderne er altid friske, sprøde og smager fantastisk. Udvalget er stort og varieret, og det er tydeligt, at kvaliteten er i fokus. Leveringen er hurtig,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mødte firmaet på Hjallerup marked, hvor der var smagsprøver. Wauw, blev virkelig overrasket, for indpakningen vidnede ikke om noget særligt. Men virkelig lækker smag, og dejligt at nødderne ikke er f... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Livsmedelstillverkare

Skrivet av företaget

Hos Fiddle's er vi passionerede omkring nødder. Som en dansk start-up, grundlagt i 2018 af den unge iværksætter Caner, er vi dedikerede til at revolutionere nøddebranchen. Vi bryder med det traditionelle ved at tilbyde unikke smagsvarianter som ristede mandler med saltkaramel og chili lime peanut cashew mix. Alle vores produkter er 100% veganske og lavet af de bedste råvarer.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

83 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super alternativ til traditionelt slik!

Dejlig hurtig levering af et lækkert produkt. Det er et fantastik alternativ til traditionelt slik! Det er ikke sidste gang jeg køber fra Fiddle's!

16 januari 2025

Hej Sebastian
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er så glade for at høre, at du synes, vores produkter er et lækkert alternativ til traditionelt slik, og at du har haft en god oplevelse med både levering og kvalitet. Vi ser frem til at sende flere lækre produkter til dig fremover!

Fantastic quality

Fantastic quality and the hygge Mix is our favorite. The included chocolade Mandel are absolutely delicious. When you buy your Nut Mix in Denmark as a German, it has to be the best quality.

20 december 2024

Hi Jan
Thank you so much for your wonderful review! 😊 We're thrilled to hear that you love the quality of our products and that the Hygge Mix and chocolate-covered almonds are your favorites. It’s great to know that as a German customer, you trust our products for the best quality in Denmark!

We look forward to sending you more delicious snacks soon.

Best regards,

God smag

Hurtig levering, god smag

29 november 2024

Hej Kia
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at både leveringen og smagen levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at sende flere lækre produkter din vej.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tilfreds med produkt og kvalitet

Tilfreds med produkt og kvalitet. Pakken kom frem inden for et par dage, så intet negativt omkring dem. Handler der bestemt igen.

9 december 2024

Hej Paw
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og kvaliteten, og at leveringen også levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig levering og mandlerne…

Super hurtig levering og mandlerne smager himmelsk. Mangler bare at de kan købes i butikker så man kan spare portoen.

28 november 2024

Hej Chila
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er så glade for at høre, at du elsker smagen af vores mandler. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produkter mere tilgængelige, så forhåbentlig vil du snart kunne finde dem i butikker nær dig.

Tak for din feedback – vi glæder os til at fortsætte med at forkæle dig!

Lækker produkter

Super hurtigt leveret og super produkter.

2 december 2024

Hej Oscar
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at både leveringen og produkterne har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at sende flere lækre varer til dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og super smagfulde…

Hurtig levering og super smagfulde produkter.

18 november 2024

Hej Maja
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at både leveringen og smagen af vores produkter har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at forkæle dig med flere smagfulde produkter fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og gode vare lige til…

Hurtig levering og gode vare lige til min smag

11 november 2024

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at både leveringen og vores produkter faldt i din smag. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at sende flere lækre varer din vej.

Mega godt

Mega godt, den med salt karamel og chili lime er bedst :)

4 november 2024

Hej Stephan
Tusind tak for din feedback! 😄 Det er fantastisk at høre, at både saltkaramel og chili & lime er dine favoritter – vi er helt enige, de er begge super lækre! 🙌

Vi glæder os til at fortsætte med at forkæle dig med flere smagfulde snacks fremover. Tak fordi du valgte Fiddle’s!

Top klasse nødder

Top klasse nødder! Mandler med saltkaramel smager fantastisk dog er min yndlings snack den med chili og lime.

7 november 2024

Hej Nicolai
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🥰 Vi er så glade for, at du synes, vores nødder er i topklasse – og at både mandler med saltkaramel og chili & lime er et hit hos dig. 🌶️🍋

Det er altid sjovt at høre, hvilken snack der ender som favoritten – og vi elsker, at vi kan tilbyde lidt til enhver smag. Vi glæder os til at forkæle dig med flere lækre snacks fremover!

Gode Nødder

Fantastisk godt TILBUD 😀
Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning.
Det var min første Bestilling, men helt sikkert ikk den sidste 👍
Bonussen på 1 kg. . Istedetfor 50g var en dejlig Efterårsgave. Tusinde Tak for den 🫶

21 oktober 2024

Hej Elizabeth
Sikke en skøn anmeldelse – tusind tak! 🫶 Vi er så glade for at høre, at du har eksperimenteret med vores cashewnødder og lavet både CashewFløde og lækre snackkugler. Det lyder virkelig kreativt og lækkert! 👏

Det var en fornøjelse at forkæle dig med en ekstra bonus – vi synes, at efteråret fortjener lidt ekstra hygge. 🍂 Vi glæder os til at sende flere skønne nødder til dig, så dit køkken kan fortsætte med at være fyldt med lækker inspiration.

Tak fordi du valgte Fiddle’s – vi ser frem til din næste bestilling! 😊

Elsker Fiddel´s nødder

Elsker Fiddel´s nødder, specielt dem med saltkaramel. Bestilte dem online, og alt gik som det skulle. Bestilte for over 400 kr og fik 1 kg 2. sorteringsnødder (2. sorteringsnødder var stadig super lækre).

9 oktober 2024

Kære Anja
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du elsker vores nødder, især dem med saltkaramel. Det er altid dejligt at vide, at vores kunder sætter pris på kvaliteten af vores produkter, uanset om de er første- eller andensortering.

Vi sætter stor pris på din bestilling og ser frem til at kunne levere til dig igen i fremtiden!

Imødekommer alle forventninger

Rigtig fin og super hurtig håndtering og levering. Det kunne ikke være bedre.

18 oktober 2024

Kære Rune
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores håndtering og levering levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er skønt at vide, at vi har gjort det for dig.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Lækre nødder

Det lyder så forkert at sige, men vildt lækre nødder 😁
De var pakket forsvarligt og blev sendt hurtigt.

22 oktober 2024

Kære Charlotte
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du synes, vores nødder er vildt lækre! 😁 Det betyder meget for os at høre, at du satte pris på den hurtige levering og den forsvarlige emballage.

Vi håber, at du nyder dem, og vi ser frem til at sende flere lækkerier til dig snart!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

15 oktober 2024

Kære Stine
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at leveringen var hurtig. Vi arbejder hårdt for at sikre en smidig oplevelse for vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bedste sted!

Rigtig gode mandler! Bestilte 1 kg mandler, med salt karamel. Dem som var fejlproduceret til 199kr. Da jeg skulle hente pakken, var der et ekstra kilo mandler med, med salt karamel. Hvor der stod “en gave til dig fra os KH FIDDELS”
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale! Og de bedste nødder på market

16 oktober 2024

Kære Emil
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du nød vores mandler med saltkaramel, og det glæder os at høre, at du satte pris på gaven fra os. Det er altid vores mål at overraske og glæde vores kunder!

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse pakken kom hurtigt frem…

God oplevelse pakken kom hurtigt frem og selve de salt karamel mandler jeg har bestilt smager jo bare hjernedødt

13 oktober 2024

Kære Oliver
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering. Det er fantastisk at vide, at du elsker smagen af vores saltkaramelmandler – de er helt sikkert en favorit!

Vi ser frem til at sende flere lækkerier til dig i fremtiden!

Super tasty nuts

Super tasty nuts, super fast delivery. Really good service :)

1 oktober 2024

Dear Tetiana and Jakub
Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you find our nuts super tasty and that you had a positive experience with our fast delivery and service.

We appreciate your support and look forward to serving you again soon!

Super god

Super god, intet brok her fra

13 september 2024

Hej Emil
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.