Virkelig elendig nødder og de der pasta chips er virkelige dårlige. De smager ikke emgang af det der står og selvom der er masser af kryderi på så smager det af intet ligesom deres nødder
Det här tycker kunderna
Fantastisk godt TILBUD 😀 Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning. + Lækre Sunde Snackkugler . . Glæder mig meget til videre produktion i mit Køkken. Det var min første Bestilling,... Se mer
Företaget har svarat
Mødte firmaet på Hjallerup marked, hvor der var smagsprøver. Wauw, blev virkelig overrasket, for indpakningen vidnede ikke om noget særligt. Men virkelig lækker smag, og dejligt at nødderne ikke er f... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Fiddle's er vi passionerede omkring nødder. Som en dansk start-up, grundlagt i 2018 af den unge iværksætter Caner, er vi dedikerede til at revolutionere nøddebranchen. Vi bryder med det traditionelle ved at tilbyde unikke smagsvarianter som ristede mandler med saltkaramel og chili lime peanut cashew mix. Alle vores produkter er 100% veganske og lavet af de bedste råvarer.
Kontaktuppgifter
Naverland 4, 2600, Glostrup, Danmark
- info@fiddles.dk
- fiddles.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig elendig nødder og de der pasta…

Svar från Fiddle's
Although I don’t speak a lick of Danish…
Although I don’t speak a lick of Danish I absolutely had to stock up on the Salted caramel covered Almonds after discovering them at my local juice bar. Ordering was pretty easy and my delivery arrived after 3 days in Belgium. So great experience. Tip: please translate the site to English

Svar från Fiddle's
Fantastiske nødder og super service
Jeg er super glad for at handle hos Fiddles! Nødderne er altid friske, sprøde og smager fantastisk. Udvalget er stort og varieret, og det er tydeligt, at kvaliteten er i fokus. Leveringen er hurtig, og alt kommer pænt indpakket.
Kundeservicen er venlig og hjælpsom, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Fiddles til alle, der sætter pris på gode kvalitetsnødder! 🥜✨
Smager mega godt
Jeres salt karamel mandler er mega gode, fandt dem første gang da jeg var i Randers for at se Terrifier 3 sidste år og tænkte jeg ville prøve dem. Nok de bedste mandler med overtræk jeg har prøvet. (Og køber selvfølgelig lidt i ny og næ på jeres webshop)
Jeres saltlakrids mandler som jeg købte (mener det var en enten 4 eller 5kg pose med fejlproduktion) er dog ikke ligeså god (men heller ikke dårlig 😊)
Forslag: måske i kunne prøve at lave mandler med lignende overtræk som de der “nic nac” peanuts? Men selvfølgelig med mandel istedet (kunne være i kunne lave en afstemning på diverse sociale medier eller jeres webshop for at se om der er flere der ville prøve sådan et produkt så det ikke ender med at være spild af penge at producere bare for at smide det ud)
nødderne er bestemt ikke 16mil scovile
nødderne er bestemt ikke 16mil scovile, de er ikke engang stærke tror de forkert pakket
For det første smager de sindssyg godt
For det første smager de sindssyg godt. Og så er det nemt at bestille og hurtig levering.
Desværre også hurtigt spist 😅😂

Svar från Fiddle's
Efter at nets mente er en bestilling på…
Efter at nets mente er en bestilling på denne hjemmeside skulle føre til at mit betalingskort skulle spærres fik jeg bragte i orden med min bank. Senere på dagen bestilte jeg så igen da jeg gik ud fra at nets havde annulleret bestillingen. Senere samme dag blev jeg kontaktet af CEO om hvorvidt jeg ønskede to bestillinger, efter kort at have forklaret mit dilemma ved beskeden “vi annullerer den første.”
Efter et par dage kunne jeg konstatere at begge bestillinger var trukket fra min konto, så jeg kontaktede CEO igen her hed beskeden, “intet problem vi fører pengene tilbage fra den annulleret ordre”. Cirka en uge efter havde jeg modtaget varer og tilbageførte penge.

Elsker deres salted caramel
Elsker deres salted caramel, det er min yndlings snacks, kunne spise dem hele tiden😋🫶🏻

Svar från Fiddle's
Det er nemt at bestille varer på…
Det er nemt at bestille varer på fiddle’s hjemmeside. Og så får man varerne lynhurtigt.

Smager så så så godt
Smager så så så godt, ville bare ønske de var i cirkle k, ville købe dem hver dag

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.