Farmfun Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin familiedag til prisen

Fin oplevelse til prisen.

Vi var 3 voksne og 2 børn afsted. Stedet er hyggeligt, og der er masser af mulighed for at se og også klappe nogle af dyrene.

Der er et hav af moon-cars - mange er meget slidt, men det var nemt og hurtigt at finde en funktionsdygtig.

Entreen på 110kr Per person synes vi er helt rimelig i forhold til hvad der tilbydes. Det er ikke givskud dyrepark, men det synes jeg heller ikke markedsføringen eller entreprisen sigter efter.

Det eneste negative var, at vi skulle leje en grill, og der var 3 gasgrill vi kunne vælge mellem og de var direkte ulækre (kl. 11.30 og de var kolde så går ud fra vi var de første på dagen) en hurtig overtørring kunne have givet et andet indtryk. Toiletfaciliteterne var meget pæne og rene

Vi spiste i de store grillområde og kunne godt have brugt der bare var en enkelt børnestol. Bare sådan en til 150kr fra IKEA.

Alt i alt en fin oplevelser til prisen - det hele er lidt slidt, men funktionsdygtig og det var egentlig som forventet.

20 juli 2026

Perfekt udflugt for børnefamilier

Virkelig fedt og hyggeligt naturområde med masser af dyr og høje grantræer, som skaber en skøn stemning. Der er mange sjove legepladser og en fed forhindringsbane oppe mellem træerne.

Et kæmpe hit var de mange gocarts – både enkelt-, 2- og 4-personers – som vores datter på 3,5 år syntes var utrolig sjove. Man kan cykle rundt i hele området og opleve dyrene, tage en hyggelig tur med traktoren eller prøve en ridetur på hest.

Et fantastisk sted for børnefamilier med masser af aktiviteter. Stor anbefaling herfra!

22 juli 2026

FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vi var der med klassen og overnattede i nogle træ hytter over hestene det var virklig hyggeligt og et flink persolnale der lod også være ved alle dyrene rigtig god oplevelse og vil med glæde komme tilbage:)

23 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det burde faktisk slet ikke få en…

Det burde faktisk slet ikke få en stjerne.
Vi ville gerne Sæsonkort, som vi før har gjort i påsken, men det kunne man ikke før i april og skal derfor betale billetpris i påsken, virkelig dårligt.
Herudover er personale dårlig til, at ekspedere og der går alt for lang tid.
Vi kommer ikke igen.

28 mars 2024

Følte sig snydt

Havde læst de havde åbent til kl 17. Det samme stod på skiltet da vi ankom. Ankom 1430 og betalte fuld pris for 4 voksne og 2 børn - men ok, vi havde jo 2 1/2 time at hygge mød børnene i. Kl 1545 gik luften pludselig af hoppepuder og hoppeborge. Var lige gået over til hoppeborgene, som ungerne virkelig havde glædet sig til, men forgæves. Da vi spurgte personalet hvad der foregik, svarede de at der ikke var så mange i parken, så man lukkede tidligt. Det er ikke ok at tage fuld pris ved indgangen uden at orientere om at man vil lukke en god time efter man er ankommet! Slet ikke når man som forælder får sat sine unger op til at skulle hygge sig, for derefter at måtte skuffe dem. Det er faktisk rigtig dårlig stil.

23 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dyrene har alt for liten plass i de…

Dyrene har alt for liten plass i de burene de sitter i .parken er skitten alt for dårlig vedlikehold hos dyrene det er skittent og lukter fryktelig vondt i noen av de.kafeen er renholdet altfor dårlig trengs en skikkelig nedvask der hvor vi skulle sitte å spise mat kjøpt i kafeen. Hoppeslott var fult av små krypdyr og at barn skal inn der og ligge på mage/rygg med ansikt ned er bare ekkelt.det må vaskes skikkelig vi kommer nok ikke igjen til denne parken .vi håper at dyreholdet spesielt blir tatt tak i slik at dyrene får det best mulig

29 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det startede egentlig meget godt…

Det startede egentlig meget godt. Jeg havde godt læst nogle negative anmeldelser om stedet her på trustpilot. Da vi ankom til parken kunne jeg godt se hvad folk mente med slidt og misligholdt men tænkte også at så slemt syntes jeg nu ikke det var. Der var en gynge som Virkelig trængte til noget olie osv men ikke noget slemt. Og ja nogle af Moon cars’ne var ik i tip top stand men de virkede da. Så vi hyggede os egentlig ret godt. INDTIL vi kom til kanin”huset”. Lad mig prøve at beskrive rædslerne for kaninerne så godt jeg kan.
Der ligger et “hus” på størrelse med et ok stort skur. Det skur er inddelt i cirka 5 rum. I hvert rum kan gæsterne så gå igennem en svinglåge og gå ind i klappe kaninerne i de forskellige rum. Her kommer problemet : Kaninerne havde kun et lille “rør” at gemme sig i. Så hver gang der var “skift” af børn til at klappe dem og de slap grebet på dem, skyndte de sig at løbe skrækslagne ind i røret. Så kom de næste børn ind og hev dem ud af røret,- noglegange i benene på kaninerne for at få dem ud af røret. Samtidig gav de her 5 svinglåger et BRAG når de svingede ind på plads.- især når de blev smækket i af ivrige børn. Tænk et rædsel for de kaniner. Ingen pause, ingen steder med helle, konstante høje brag og nårh ja så havde de også lige valgt at udnytte det sidste plads i skuret med at lave et fuglebur… Vi gik ind i et af rummene men valgte at gi kaninerne et par minutters pause. Hvorfor ialverden er der ikke opsyn på sådan noget her? Hvor gæsterne har direkte kontakt med dyrene? Hvorfor er der Ingen dæmpning på svinglågerne ? Hvorfor kan kaninerne ikke gemme sig ordentligt og få fred? Utroligt…

27 juli 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi har været der over nogle år nu

Vi har været der over nogle år nu. Men tror desværre denne gang, bliver den sidste.
Alt virker meget slidt og det er ikke billigt for en familie at komme ind. Jeg vil gerne betale, men ikke når alt er så slidt.
Især mooncars på pladsen er ikke skiftet eller serviceret i flere år. De er helt ødelagt.
I år var der også ting som var lukket ned. Det var rigtig ærgerligt.
Trist oplevelse som mine børn ellers havde ser frem til.

25 juli 2023

Dårlig vedlikehold

Konseptet er fantastisk og det er masse å se/gjøre der, men besøket får dessverre kun èn stjerne av oss pga det vi opplevde som tidvis dårlig dyrehold og generelt veldig dårlig vedlikehold som til tider også utgjorde en reel sikkerhetsrisiko. Besøket ga rett og slett en skikkelig bismak.

19 juli 2023

TOP Park, Top Personal

Wir waren in diesem Urlaub sogar zweimal dort. Es ist einfach nur super. Spass für Groß und klein. Tolle Fahrzeuge, schöne Spielplätze, viele tolle Tiere und super leckeres Essen.
Besonders hervorzuheben ist die Freundlichkeit des Personals. Unsere 4-jährige hatte heute einen Unfall und musste genäht werden. Wir wurden dann , ich glaube vom Parkbesitzer, mit seinem Auto zu Arzt gefahren und weil unsere kleine Maus Hunger hatte, ist er sogar kurz einkaufen gefahren, um Einen Apfel, Birne und Nektarine für unsere kleine zu kaufen. Super freundlich. Er hat die ganze Zeit gewartet und uns dann wieder zurück zum Park gefahren. Besser geht es nicht. Danke nochmal.
Der Park ist absolut zu empfehlen.

28 juli 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Toller Ausflug zu dritt.

Wir waren heute zu dritt auf der Farm, Eintrittspreis könnte etwas weniger sein, wenn man die abgenutzten Spielplätze sieht. Aber ansonsten, viele Tiere zu bestaunen und die Anlage ist sehr groß. Die Traktorfahrten finden wir Klasse, genau richtig für die kleinen Kids. Wir würden es weiterempfehlen.👍🐵🐰🦊🐮🐷🐗🐎🐇🦬🦌🐐🐑🦘🐿️🦦🐔🐓🦜🦃🦚

21 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slidt og manglende vedligeholdelse…

Slidt og manglende vedligeholdelse præger de fleste ting. Mange mooncars fungerer ikke. Boldspil med punkterede bolde, træet på huse og hytter med råd og alger. Dyrene kunne have det bedre. Så go ide men dårligt vedligeholdt.

30 juli 2020
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hyggeligt, lærerigt men nogle mangler

Generelt et meget hyggeligt sted. Der er plads til at børn kan opleve dyr tæt på. Jeg er ikke helt klar over hvor silkeaber og næsebjørne passer ind i "farm", men det giver da mere at se på. Gode muligheder for at opleve parken på diverse køretøjer, men som en, der har set hvad skader der kan forekomme med f.eks. mooncars, kan jeg bedømme at de i det mindste burde have sikkerhedshåndtag på. Der er meget som forekommer en smule slidt, og ser ikke ud som om at ting bliver vedligeholdt ret meget.

Tæt pakkede traktor ture er ikke smart, i tider med covid-19. Jeg er klar over at det er svært at imødekomme et massivt ønske om at få en tur, men så kan man eventuelt arrangere ture over hele dagen.

20 juli 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slidte/forfaldene legepladser med søm…

Slidte/forfaldene legepladser med søm der stikker op samt løse brædder og alger over alt.
Jeg oplevede en død kanin i vaskebjørnenes drikkevand og det gjorde min 3 Price datter meget ulykkelig. Voliere var beskidt og ikke plejet. Godt nok var der skiltet at rengøring er mangelfuld grundet yngel. Men et falmet skilt. Men i en bur med en fugl. Come on. Generelt meget beskidt og slidt og dyrene kunne have det bedre.
Der er et kæmpe potentiale farm fun, dog kræver det meget arbejde. Jeg kommer i hvert fald ikke igen

18 juni 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.