Denne park er en dejlig lille idyllisk plet i det nordjyske langt væk fra hverdagens stress og jag. En lille provinsiel hygge-perle drevet af passion for dyr - Et hyggeligt sted, hvor man... Se mer
Det här tycker kunderna
Enormt dejligt sted! Fantastiske omgivelser, søde dyr og rigtig flinke ejere der virkelig passer godt på stedet og deres dyr. Har kommet der mange gange og hver gang er det turen værd. Der e... Se mer
Jeg blev desværre meget skuffet over vores besøg. Det er alt for dyrt i forhold til, hvad man får. Jeg synes også, at området virker utrygt for små børn, da der flere steder er elhegn, som... Se mer
Fantastisk sted, hvor børnenes relationer til dyr er i højsædet! Geder og ænder går løs, kaniner og geder fodres af børnene, som får en lille pose til fodring, man lærer, at dyr skal behandles ordent... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Family Farm Fun Park i Vittrup ved Løkken blev etableret i 1993 som et besøgslandbrug og har siden udviklet sig til en spændende oplevelsespark med dyr. Vi adskiller os fra almindelige dyreparker og i stedet for at have mange forskellige slags dyr i...
Kontaktuppgifter
Lyngbyvej 86, 9480, Løkken, Danmark
- family-farm.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk fin park 5 minutt fra ferja!
Fantastisk fin park kun 5 minutt fra ferja og gåavstand fra Tornby camping. Vi skulle bare slå ihjel noen timer før nattferga, endte opp med en super dag og plutseligt var hele dagen gått. 🤩☀️
Vi tok toget som går hver time, oftere ved mer behov. Alle fikk utdelt brød til å mate med. Dette ble en opplevelse for livet! Kronhjortene gikk rundt oss og stappet hodet inn i toget for å få mat. Litt skummelt de første minuttene, så var det bare kjekt! 🦌
Her er aktiviteter for både store og små, ungene klarte ikke bestemme seg for hvor de skulle, ville over alt samtidig. Minigolf, stort lekeområde, trøbiler, pil og bueskyting, sumobryting, mate og kose med dyr, gullgraving for å nevne noe.
Mange piknikborder over alt til å kunne nyte medbrakt, i tillegg til en liten cafe hvor en får kjøpt enkel mat og drikke. Du får også kjøpt diverse hjortekjøtt og gevirer etter hjorten.
Hyggelige eiere som er veldig interressert i å fortelle og slå gjerne av en prat. Sønnen min hadde kjøpt ett lite gevir, eieren fant senere ett større han fikk bytte til. Dette gjorde hele ferien for sønnen min komplett!
Denne plassen anbefaler vi på det sterkeste, og kommer absolutt igjen ved neste Danmarkstur! 👌😀🦌
Takk for oss 🤩☀️🦌🤗
Super hyggelig sted!
Super hyggelig sted og søde ejer. Mange klappe dyr, æsler og ponyer.
Flotte stor natur grund med stor legepladser, møllehjul med vandfald.
Gratis poser til alle børne med foder til dyrene.
Dejlig kaffe med gratis opfyldning. Is og snacks.
Helt klart et besøg værd.
Positiv og anbefalelsesværdigt
Vi var afsted med to børn på 3 år, og de elskede stedet. Der var mange dyr at klappe - og give mad, dertil fin legeplads og muligheden for en traktortur. Ungerne var særligt optaget af “sømonstret” og at skulle køre flere ture i de 4-personers go-carts.
Kan godt anbefale en tur i denne “tidslomme”
Ein sehr schöner Park für die ganze…
Ein sehr schöner Park für die ganze Familie. Besonders schön für kleinere Kinder.
Es ist alles sehr liebevoll gestaltet 😊
Ein toller Ort zum verweilen mit der ganzen Familie
Ein toller Ort zum verweilen mit der ganzen Familie. Hier ist für jeden etwas dabei, ob Spiel, entdecken oder erholen, es wird nie langweilig. Vielen Dank an die Gastgeber Olga und Ole. Sie haben das alles mit viel Liebe zum Detail aufgebaut.
Dejlig afslappet sted for familier med mindre børn
Vi har besøgt Family Farm Fun 3 gange denne sommer. Det skyldes i høj grad barnebarnet på 3 år, hun elsker stedet. Der er bl.a. mange klappedyr, en sjov legeplads og ponyridning. Stedet er godt brugt, men her er altid rigtig god stemning og der er mulighed for, at spise sin medbragte mad.
Dejligt sted med de sødeste dyr
Dejligt sted med de sødeste dyr. Absolut et must, når man er på tur med mindre børn.
Fantastisk sted og fantastiske værter!
Fantastisk sted og fantastiske værter!
Vi har boet på gården med vores datter på 2,5 som nød det til fulde :-).
Lejligheden var pæn og ren da vi ankom, Ole og Olga enormt gæstfrie og søde værter og gården meget hyggelig. Der er en masse at se og opleve for små størrelser. Kan varmt anbefales, hvis man er til bondegårdsferier.
Tak for denne gang :-)
Endnu en dejlige uge i lejligheden hos…
Endnu en dejlige uge i lejligheden hos Olga og Ole
Tror det er 4 år vi nu holder vores primær sommerferie hos family farm fun park i Løkken og vi har allerede booket samme uge næste år igen
Vores unger elsker at holde ferie blandt dyr, dyrebørn i mange afskygninger, traktor, cykler, søuhyret, fodboldgolf, vandcykler og alt muligt andet sjovt. Olga og Ole er begge to menensker som står vores hjerter meget nært og vi føler vi kommer “hjem” når ferien afholdes hos dem.
Vi har bestemt ikke brug for at holde vores ferie andre steder. Der er så mange ting at lave og se i området.
De får begge vores varmeste anbefalinger her fra
Tak for en dejlig uge på bondegården og i family fun park
Tak for en dejlig uge i jeres ferielejlighed (bondegårdsferie) og på family fun park, som vi havde fri adgang til under opholdet. Olga og Ole er super søde og venlige mennesker.
Vi har nydt ferieugen, hvor vi har har kunne hygge om alle dyrene - alt fra klappe kaniner, geder, æsler og de små søde kattekillinger.
Vores børn på 4 og 9 år elskede det og ville ikke hjem efter en uge. Perfekt måde at holde ferie på; hvor man både kan toure den rundt i Nordjylland og samtidig have tid til leg, hygge og nærvær i family fun park, hvor vi sagtens kunne bruge en hel dag, samt flere timer de øvrige dage, hvor der var tid til leg og nærvær med sine børn i et roligt tempo og flere legeområder, hvis man giver sig tid til at gå rundt. Vi så alt fra søuhyre til påfugle - var på vandcyklerne, den lille strand ved søen med liggestole og sand legeting. De små oplevelser kan også noget!
Der er blevet svinget meget i reb tov i halmballerne og spillet fodboldgolf, kørt på moon cars, hoppet på hoppeborg og kørt i de to små kopper.
Vi anbefaler, at tage sin picnic kurv med, der er masser af områder og bænke, man kan sidde og spise sin frokost ved.
Særligt var vores børn glade for traktorturen - og der er også pony ridning til de små.
Et dejligt sted for familier, især med mindre børn, der gerne vil ned i gear og som nyder små rolige aktiviteter.
Vi anbefaler klart bondegårdsopholdet - en god måde at holde ferie på; helt nede på jorden.
Vi kommer gerne igen og har allerede anbefalet vores venner med mindre børn at tage en uge på bondegårdsferie hos jer. Rigtig god sommer.
Lever ikke op til beskrivelse på hjemmesiden
Falleret sted. Alt for dyr entre ift. faciliteter. Absolut kun for børn på max. 4-5 år - for alle andre dræbende kedeligt. Mange outdatede legeredskaber og pedalkøretøjer, som ikke er vedligeholdt/defekte. Søen med pedalbåde er fyldt med vandplanter, så det ikke er til at komme rundt. Bådene alt for tunge og ikke vedligeholdt. Hoppepude defekt.
Dårlig vedlikehold
Konseptet er fantastisk og det er masse å se/gjøre der, men besøket får dessverre kun èn stjerne av oss pga det vi opplevde som tidvis dårlig dyrehold og generelt veldig dårlig vedlikehold som til tider også utgjorde en reel sikkerhetsrisiko. Besøket ga rett og slett en skikkelig bismak.
Fantastisk sted for børnefamilien
Fantastisk sted for børnefamilien.
Skønne “dyrebørn” som er meget kælne.
Et sted hvor dyrene har det rigtig godt.
Vi tager i Family farm fun park hver…
Vi tager i Family farm fun park hver sommer, med hele familien og har gjort det i mange år. Det er så hyggeligt og dejligt et sted for både børn og voksne. Man kan få hele dagen til at gå og der er aktiviteter for enhver smag. Dejlige dyr og dejlige værter! Vil anbefale Funparken til alle!
Hyggeligt sted til familietur
Vi har haft en rigtig god dag i Family farm fun park og giver vores anbefaling hertil. Vi var afsted 2 voksne og en dreng på 8 år. Vi var vældigt underholdt og der var mange aktiviteter, der skulle prøves - og ikke mindst dueller, der skulle udkæmpes i dart, bordtennis og fodboldgolf. Vandcykler, hoppeborg, tekopperne også selvfølgelig den obligatoriske fodring af diverse dyr var et hit hos den mindste i flokken. Hans ynglingsting for dagen var traktorturen, hvor søuhyret kom til syne. Vi var meget positivt overrasket over størrelsen af farmen og antallet af dyr. Indehaverne var rigtigt søde, og ingen af aktiviteterne manglede noget, hvilket vi ellers plejer at opleve ved besøg ved lignende steder, hvor der ofte mangler bolde eller lignende til spil og aktiviteter. Derudover var vi imponeret over standen og antallet af deres gokarts - der var rigeligt både af en persons og Familie gokarts. Vi elsker at besøge nye steder, og har ofte oplevet at blive skuffet, så vi ankom med en smule skepsis til stedet, som blot blev skudt til jorden, da vi kom ind i farmen, hvor vi blev mødt af nuttede ællinger, et kaninslot, lyden af en plaskende vandmølle og kælende, legesyge killinger.
Rigtig hyggelig oplevelse for især de…
Rigtig hyggelig oplevelse for især de mindste børn. Masser af søde dyr man kan klappe og fodre og en god legeplads. Meget imødekommende og engegerede indehavere.
Kan varmt anbefales!
Vores to børn på henholdsvis 3 og 6 år havde en fest på gården. Der var mange oplevelser og der fortsatte med at ‘poppe’ flere op, når vi bevægede os rundt i området. Vi brugte især de store flotte (nye?) mooncars som fragtede os til sø-uhyret, cykelbådene og den lille fodboldgolf-bane. Der var en masse geder, kaniner og æsler og mange andre dyr, der alle lod til at have det godt med rigeligt skygge og vand i varmen.
Stedet var overraskende velholdt - nymalet, græsset slået, nye bolde og andre legeredskaber, og der var fine detaljer ved kaninernes slot og den fine vandmølle. Ejerne var konstant i aktivitet og fik hurtigt ‘reddet’ en ged fra den knibe, da den sad fast. Alt i alt en virkelig god dag uden problemer. Kæmpe anbefaling herfra.
Family Farm Fun Park er hyggelig
Family Farm Fun Park er et super hyggeligt sted med et væld af forskellige aktiviteter. Vores søn på 1,5 år hyggede sig gevaldigt med at fodre kaniner og geder, samt hoppe i hoppeborg m.m. Man skal ikke forvente at det kan måle sig med f.eks. Fårup Sommerland eller lignende, men vil man have hygge med familien, og være helt nede ved jorden er dette stedet. Stedet bærer præg af at der kun er 2 pensionister der er ansat og ejer det, idet at nogle ting er lidt slidte, men det gør bare oplevelsen mere hyggelig. 🙂 Kan varmt anbefale stedet til de familier der sammen ønsker en hyggelig dag tæt på dyr. 🙂👍
Fantastisk hyggeligt sted hvor børnene…
Fantastisk hyggeligt sted hvor børnene havde et væld af muligheder for at slå sig løs imens der var gratis kaffe til de voksne ✔️
Rigtig hyggeligt sted hvor der virkelig…
Rigtig hyggeligt sted hvor der virkelig er tænkt på de mindste. Mine små tvillingedrenge elskede at køre tur med traktor og fodre kaniner, heste og geder 🚜🐰🐴🐐 Varme anbefalinger her fra 🤩
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.