Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt funker nemt og enkelt. Det er pænt og ordentligt. Samtidigt noget for alle niveauer Technogym til de knapt så tunge drenge og andet grej til de mere avancerede. Også godt udvalg af løbebånd og and... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Fitness. Centeret er altid pænt og ryddeligt, hvilket skaber en behagelig træningsatmosfære. Fordele: • Maskinerne er moderne og i god stand, hv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har i mere end et halvt år bedt om at få udskiftet defekt udstyr i Sorø centret og skrevet mere end en mail. De svarede første gang at det ville blive skiftet med det samme. Tre måneder senere svarede... Se mer

Företagsinformation

1. Träningslokal

Skrivet av företaget

Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode maskiner i et rent center med…

Gode maskiner i et rent center med behageligt indeklima. Bedste sted jeg har trænet gennem alle år.

Kære Tine

Er glad for dem

Godt :

At have et trænings center i gå afstand (havde jeg ikke FF skulle jeg tage bilen til Køge)

Der er altid rent

Maskinerne lader til at være i god stand og bliver udskiftet hvis ikke

Døgnåbent

Ansigts genkendelse virker fint.

Mindre godt ;

Jeg har blandet erfaring med at kontakte FF kundeservice og får ikke altid svar

Og så er der nogle gange nogle små hunde på besøg. De er søde og jeg er ikke selv allergisk, men jeg tænker der nok er mennesker der kan være det :)

1 september 2022

Kære Ditte

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, du er glad for rigtig mange ting i vores center.

Hvis du ringer indenfor telefonens åbningstid, kommer du altid i kontakt med en af vores medarbejdere, og vi svarer som regel inden for meget kort tid på mail. Hvis vi har overset en mail fra dig, må du endelig skrive til os igen - så sidder jeg klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

Fint træningsområde

Fint træningsområde. Baderum kunne være mere indbydende.

Kære Per

Tak for din anmeldelse. Du må meget gerne kontakte os angående baderummene, ift. hvad du føler, vi kan gøre bedre dér på kontakt@fairfit.dk.

Kære Tobias

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne høre, hvad du føler vi kan gøre bedre, og du skal være velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Denne anmeldelse vedrører Fair Fitness…

Denne anmeldelse vedrører Fair Fitness i Stenløse:

Der er altid pænt og rent og hyggelig stemning.
Dejligt at der er åbent 24/7

Kære Keld

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg oplever et godt miljø og altid…

Jeg oplever et godt miljø og altid venlighed.

Kære Hans Christian

Mega fedt center

Mega fedt center. Der er ALT hvad jeg sjal brug. Klasse

Kære Lars

Sådan! Det er jeg glad for at høre. Tusinde tak for din anmeldelse.

God sted!

Fint rent. Godt udvalg af maskiner. Personale er søde

Kære Kenneth

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for vores faciliteter samt vores personale og vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fedt man kan komme på de tider af…

Fedt man kan komme på de tider af døgnet 👍👍

Kære Bettina

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for, du kan komme når du vil, og vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god.

Kære Valde

Tak for din anmeldelse. Det er jeg glad for at høre. Jeg håber, vi kan få den sidste stjerne af dig i fremtiden, og hvis du har nogle forslag, eller noget du synes der mangler i centeret, må du meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Min anmodning om mere tilfredsstillelse…

Min anmodning om mere tilfredsstillelse fra Fair Fitness er følgende to ting.
1- mere træningsudstyr til maven (der findes kun ét udstyr til maven i Fensmark, som ikke bliver brugt ret meget).
2- Badevandet er for det meste enten for koldt eller for varmt, og det føles dårligt. Efter min mening, hvis disse to ting er løst, ville det være et godt sted for sport.
Tak

30 september 2022

Kære Amir

Tak for din anmeldelse. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk, hvis du har noget specifikt udstyr, du har i tankerne.

Jeg tager kontakt til den centeransvarlige angående badevandet :)

Et rigtig fint træningscenter

Et rigtig fint træningscenter, altid pænt og rent når jeg er der. Gode træningsmaskiner til det behov jeg har.

Kære Winni

Nattræning

Er rigtig glad for at komme der op om morgenen/i nat inden jeg kører på arbejde💪💪💪

30 september 2022

Kære Jens Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for vores faciliteter, og vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god. Træningen inden arbejde er den perfekte start på dagen! ;)

Bjæverskov

Super dejligt sted, altid rent og pænt.

Kære Henrik

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har kun trænet i Fair Fitness i en…

Jeg har kun trænet i Fair Fitness i en god måneds tid. Og har i første omgang nøjedes med at give 4 stjerner. Ikke fordi der er noget jeg kan sætte en finger på, men udelukkende for at der kan være plads til forbedringer. Hvis jeg kommer på noget der kan forbedres 😉

26 augusti 2022

Kære Torben

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den sidste stjerne af dig hen ad vejen ;). Hvis du kommer på noget, du føler skal forbedres, må du hellere end gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk :)

Super fint center

Super fint center, altid rent og pænt. Dog kunne badeforhold optimeres gevaldigt. Og træner med min datter på 14, dog ser jeg mange som er under 15 som ikke er ledsaget af en voksen.

Kære Christina

Tak for din anmeldelse. Du må meget gerne kontakte os med en uddybbende forklaring ift. badeforholdene på kontakt@fairfit.dk.

Super fint center

Super fint center. Der er alt hvad man behøver af træningsudstyr og mere til.

Kære Camilla

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mit lokale Fair Fitness center er Skibby 4050…

Mit lokale Fair Fitness center er fortrinligt med det der skal være til cadio og styrketræning.
Det burde måske have 5 stjerner., men det mangler der lige.. "det".. sidste for at få.. eksempel bemanding og lidt mere udstyr.
Jeg ved at der er forskel på udstyr og muligheder de forskellige steder og de hver især vil få en anden rating end det jeg giver det lokale.
Men Fair Fitness som helhed får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner pga muligheden for at kunne træne i de øvrige centrer i FF kæden og jeg kan med god samvittighed anbefale Fair Fitness.

27 september 2022

Kære Mads

Tak for din anmeldelse. Hvis du har noget specifikt udstyr, du føler der mangler, må du hellere end gerne kontakte os igennem vores kontaktformular på vores hjemmeside. Så vil vi altid kaste blik på det :)

Fint og rent center

Fint og rent center. Kvaliteten svinger lidt alt efter hvilket center i kæden man vælger, men generelt høj standard.

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den sidste stjerne af dig i fremtiden, og du må meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk, hvis du føler der mangler noget i nogle af vores centre :)

Vi elsker fair fitness

Vi elsker fair fitness, men er sure over at i smed Frank ud af centret…….. skandale

Kære Alexander

Tak for din anmeldelse af vores centre. Jeg er glad for, du er glad for vores faciliteter, og håber på, vi kan gøre dine oplevelser exceptionelle i fremtiden også :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.