Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt funker nemt og enkelt. Det er pænt og ordentligt. Samtidigt noget for alle niveauer Technogym til de knapt så tunge drenge og andet grej til de mere avancerede. Også godt udvalg af løbebånd og and... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Fitness. Centeret er altid pænt og ryddeligt, hvilket skaber en behagelig træningsatmosfære. Fordele: • Maskinerne er moderne og i god stand, hv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har i mere end et halvt år bedt om at få udskiftet defekt udstyr i Sorø centret og skrevet mere end en mail. De svarede første gang at det ville blive skiftet med det samme. Tre måneder senere svarede... Se mer

Företagsinformation

1. Träningslokal

Skrivet av företaget

Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Rigtig godt center

Rigtig godt center, men der er bare alt for mange unødvendige maskiner som ikke er optimale

Træner til dagligt i Fair Fitness sorø

Kære Christian

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi har en bred vifte af udstyr, som alle kan være med på og som kan styrke mange dele af kroppen.

Jeg er meget interesseret i at høre, hvad du mener ikke er optimalt, hvorfor du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk. :))

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det er et fint center tæt på os

Det er et fint center tæt på os, dog ville jeg ønske at der var centre tættere på eller flere steder. Desuden vil det være godt at have muligheden for at kunne have en barnevogn/klapvogn med ind og ikke kun babystol - da der ikke er mulighed for at tage andet med.

30 september 2022

Kære Deniz

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, du kan lide vores center.

Pga. karrusellens størrelse er det desværre ikke muligt at have mere end en babystol med ind i centeret.

Virkelig godt center

Jeg har trænether i 6 måneder nu, og jeg er meget tilfreds. Rengøringsstandarden er virkelig god, og faciliteterne er rigtige gode.
Jeg har haft én dårlig oplevelse der lidt var et skår i glæden over stedet, og det var da jeg var vidne til at en ansat, (måske en daglig leder eller manager, jeg har kun set ham i centeret den ene gang), overfusede en mor som havde taget sit barn med ind i træningslokalet mens hun trænede. Jeg kan selvfølgelig godt forstå at der ikke må være børn inde ved de tunge maskiner, og det ville moren givetvis også have kunnet forstået hvis den ansatte bare havde meddelt og forklaret det stille og roligt, men hun blev simpelthen overfuset af den ansatte, på en måde der var ubehagelig at overvære. Det virkede ikke som en profesisonel måde at behandle sine kunder på. Det er den eneste lidt trælse oplevelse jeg har haft på centeret - det er nogle måneder siden, husker ikke den præcise dato.

Kære M.P

Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, du er tilfreds med vores faciliteter.

Ift. til omtalte episode; jeg viderebringer selvfølgelig dette til den centeransvarlige, så vi kan finde ud af, hvad der præcis er sket på pågældende tidspunkt, da det selvssagt aldrig er nogen medarbejders intention at overfuse nogle af vores medlemmer. Jeg beklager dog, du har haft denne oplevelse, og det bliver som skrevet tidligere taget til efterretning.

Jeg håber, vi kan få den 5. stjerne af dig i fremtiden, og hvis du har nogle forslag til hvordan vi kan gøre det, må du meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk.

Rigtig god dag.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Der er nydelig pænt rent ,men jeres…

Der er nydelig pænt rent ,men jeres baderum lugter af surt 🤮man træffer aldrig noget bemanding dernede , kunne jo være man lige havde et spørgsmål, medlemmer er ikke så flinke til af rydde op , det er meget tit når jeg møder til morgen træning ,så skal jeg selv tage vægt af stanger m.m

Kære Mikael

Tak for din anmeldelse. Centeret er, som det også fremgår af vores centerbeskrivelse, ubemandet, hvorfor spørgsmål skal stilles i telefonens åbningstid og/eller på mail, hvor vi behersker os på at svare inden for maksimalt et par timer. Derudover er det muligt at booke instruktionstime, som også kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Jeg tager dine kritikpunkter videre til den centeransvarlige.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk, så vi kan komme fejl og mangler til livs hurtigst muligt.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fint med udstyr og fine lokaler

Fint med udstyr og fine lokaler. Dog temmelig træls at der i mit lokale center (Nykøbing S) kører reklame-radio på ret højt lydniveau med lige dele ævle bævle snak fra værterne, radioreklamer og musik. Det er virkelig svært at koncentere sig om sine øvelser og løft når der drøner “kombardo kombardo kombardo” og “Vind en haveslange i Harald Nyborg” derud ad imens. Utroligt at man ikke kan finde ud af bare at spille lidt dæmpet musik… (jeg har skrevet til dem om det)

12 september 2022

Kære Anders

Vi skal tage hensyn til alle vores medlemmer, og der er mange forskellige meninger omkring hvad der skal spilles i centeret. Jeg tager dit kritikpunkt videre til den centeransvarlige, så vi kan få kigget på det :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

For mange børn optager redskaber til…

For mange børn optager redskaber til leg.

Kære Eugenia

Tak for din anmeldelse. Børn er velkomne i centeret, men skal opholde sig i centerets caféområde i mens de(n) voksne træner. Din anmeldelse er sendt til den centeransvarlige, så vi kan tage hånd om problemmet.

Kære Lene

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den 5. stjerne af dig i fremtiden, og jeg er meget interesseret i at høre, hvad du føler der mangler for det kan ske. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hyggeligt sted uden varmt vand

Maskinerne, tilgængeligheden af dem og åbningstiderne er super. Rart at der oftest ikke er kø ved maskiner. Der mangler blot flere udvalg af maskiner til skulder delen.

At der ikke er varmt vand overhovedet, plus dårlig rengøring i badeværelser trækker ned i oplevelsen. Vi bader i iskoldt vand.

Kære Erkan

Mange tak for din anmeldelse. Vi er i fuld gang med at kigge på det kolde vand, da det selvssagt ikke er holdbart for jer medlemmer.

Jeg sender dit kritikpunkt af rengøringen videre til den centeransvarlige, så vi kan få taget hånd om det.

Møder du fejl eller mangler i centeret, må du altid meget gerne tage kontakt til os på kontakt@fairfit.dk, så vi kan komme problematikkerne til livs hurtigst muligt.

God sted at træne

8 september 2022

Kære Shokri

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for vores faciliteter, og vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god.

God fysisk rammer

Kære Kanadjib

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fair fit har gode maskiner

Fair fit har gode maskiner, gode lokaler, ikke overfyldt, og en fornuftig pris.

1 oktober 2022

Kære Preben

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Godt trænings center uden tvivl

Godt trænings center uden tvivl, men frækt i har skruet ned for det varme vand i præstø, det lidt nedtur når man har trænet og gerne vil have en skylder

Kære André

Tak for anmeldelsen. Der er bestemt ikke skruet ned for det varme vand i Præstø. Såfremt vandet har været koldt er der tale om en fejl, som naturligvis vil blive udbedret - det er dog første gang, vi hører om dette.

Fremtidigt er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk, hvis der skulle opstå fejl eller mangler, så vi kan komme det til livs hurtigst muligt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super center og forhold god plads og…

Super center og forhold god plads og tilpas med mennesker uanset hvilke tidspunkt man træner på og altid rent og pænt

Kære Linda

Godt sted at træne.

Godt sted at træne.
Ubemandet, men folk er flinke til at hjælpe, hvis man som ny har spørgsmål.

30 september 2022

Kære Solbrit

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fungerer super fint for mig

Fungerer super fint for mig. Ligger tæt på. Maskinerne virker og der er som regel god plads.

Kære Kristina

Altid pænt og rent

Altid pænt og rent. Bare overordnet et godt fitness.

Kære Nikolai

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Man skal tit rende rundt og finde de…

Man skal tit rende rundt og finde de ting man skal bruge, da de ikke bliver lagt/hængt på plads men det er ikke fairfitness skyld.. lidt ærgerligt at der ikke er en sprit station i hver ende af centeret.. der er tit beskidt efter weekenden..men et ok trænings center..

28 september 2022

Kære Claus

Tak for den fine anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den 5. stjerne af dig i fremtiden. Jeg sender spritstationkritikken videre til den centeransvarlige, så vi kan få kigget på det.

Helt fint center

Helt fint center, der er hvad der skal være, og det er som regel til at komme til. Der er altid papir og sprit, og ikke overfydlte affaldsspande. superfedt med adgangssystem. Badeforhold knap så fedt, men det passer mig egentligt fint nok at bade når jeg kommer hjem.

1 oktober 2022

Kære Suras

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg håber, du vil tage kontakt til os på kontakt@fairfit.dk, så vi kan forbedre os og få den 5. stjerne af dig :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.