De flesta möbler/dörrlister mm är benvita, så det var ingen höjdare för man kunde inte måla över för allt blev vitt. (samt halvblanka så ändra färg kulör) Då tror jag det fungerar (te.x hyllor)

2,1

Dålig

TrustScore 2 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Färgen täcker riktigt riktigt dåligt…

Färgen täcker riktigt riktigt dåligt vilket gör det precis lika ”krångligt ” som att bättringsmåla med vanlig färg och pensel. Även svårt att färgmatcha nyansen och rollern är av löjligt låg kvalité. Drop-ship från Kina dessutom.
De positiva recensionerna har de helt säkert skrivit själva, finns ingen annan förklaring. Nu ser man fram mot ett copy-paste-svar om ”att något gått snett”. Verkar göra det rätt ofta märkligt nog.

12 februari 2026

Hej Håkan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill också passa på att förtydliga att vi inte arbetar med dropshipping. Vårt lager finns i dagsläget utanför Sverige, vilket gör att leveranstiden ibland blir längre än vad vi själva önskar. Vi har tagit till oss av den feedbacken från våra kunder och arbetar just nu med att etablera ett svenskt lager. Vår plan är att ha detta på plats inom cirka 3 månader, vilket kommer göra att vi kan erbjuda leveranser på 1–3 dagar.

Vi lyssnar alltid på vad våra kunder säger och försöker kontinuerligt förbättra både produkten och upplevelsen kring den.

Om du upplever problem med kvaliteten på produkten är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna vidare. Du kan nå oss via e-post så ser vi till att hitta en lösning. (contact@ezfix.store)

Tack igen för din feedback och vi önskar dig en fin dag.

Vänliga hälsningar
EzFix

De flesta möbler/dörrlister mm är…

15 februari 2026

Otroligt dyrt och dålig

Otroligt dyrt, täcker dåligt och ja, det är väl så nära man kan komma en scam, förutom att man får en produkt (som är oanvändbar)

20 november 2025

Hej! 🌸
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Det låter som att något kan ha gått fel, och vi hjälper dig gärna direkt så att allt blir rätt.

Skicka gärna ett mail till oss på contact@ezfix.store
, så tittar vi på det och hittar bästa möjliga lösning för dig. 💛

Önskar dig en fin dag!
/Team EzFix

Produkten är inte alls täckande

Produkten är inte alls täckande. Har målar över med PENSEL (rollern sög) för bättre täckning. Kört minst 5 gånger om det lyser fortfarande igenom de lister jag försökt fixa skav på. Rekommenderar INTE. Bortkastade pengar och fungerar inte ens. Dessutom är det en produkt från Kina som säkert kostar en hundradel av priset att producera. 👎👎👎👎👎

31 oktober 2025

Hej Lotta 🌸
Tack för att du delar din upplevelse – och vad tråkigt att höra att resultatet inte blev som förväntat. Det låter som att du tyvärr kan ha fått fel produkt, och vi vill självklart hjälpa dig rätta till detta så snabbt som möjligt. 💛

Hör gärna av dig till oss på contact@ezfix.store
, så hjälper vi dig att byta ut produkten eller hitta en lösning som gör dig nöjd. 🙏✨

Önskar dig en fin dag!
/Team EzFix

Fungerar inte alls

Fungerar inte alls. Vattnig färg som inte täcker något överhuvudtaget. Rekommenderas inte!

17 oktober 2025

Hej Anna, 🌸
Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! 🙏
Vi är verkligen ledsna att du inte blev nöjd med ditt resultat. 💛

Eftersom ytor och färgtyper kan skilja sig mycket åt, är det ibland svårt att hitta en nyans och täckning som fungerar perfekt för alla.
Vi har dock tagit till oss av feedback som din – och förbättrat formulan så att den nya versionen täcker bättre och fäster lättare även på målade ytor. ✨

Kontakta gärna vår kundtjänst på contact@ezfix.store
så hjälper vi dig personligen med en ersättning eller lösning. 💛

Daniel från EzFix 🌿

Fungerade inte alls

Fungerade inte alls. Färgen täcker inte utan är ”vattnig” trots att man skakar flaskan. Produkten känns plastig och rollern instabil. Kan tyvärr inte rekommendera alls

5 oktober 2025

Hej Linnéa 🌸
Tack för att du delar din upplevelse — det låter verkligen som att något inte fungerat som det ska, och vi vill självklart hjälpa dig att lösa det.

För bästa resultat med EzFix rekommenderar vi alltid att:

Skaka flaskan ordentligt i minst 30 sekunder så att pigmenten blandas.

Rugga upp ytan lätt med sandpapper innan målning, särskilt på glansiga ytor.

Applicera flera lager (2–4, ibland upp till 6 beroende på ytan) med minst 1 timmes torktid mellan varje lager.

Om du fortfarande inte fått önskat resultat vill vi gärna hjälpa dig personligen — kontakta oss via kontakt@ezfix.se
så ordnar vi en lösning direkt. 💚

Daniel från EzFix

Viket skräp

Viket skräp! Rollern ramlar av vid första användningen och de korta piggarna kan inte hålla den på plats utan den ramlar av så fort man börjar rolla. Fullkomligt värdelös.

25 september 2025

Hej Karin, 🌸

Tack för att du delar din upplevelse – så här ska det självklart inte vara. Om rollern ramlar av är det troligt att produkten är defekt, och vi vill självklart hjälpa dig att lösa det.

För att vi ska kunna hantera ärendet och ge dig en lösning ber vi dig kontakta vår kundtjänst direkt på contact@ezfix.se
. Då kan vi se över ditt ärende och ersätta produkten så att du får en som fungerar som den ska. 🙏

Vi beklagar verkligen besväret och hoppas få chansen att rätta till detta för dig. 💚

Teamet på EzFix

Jag beställde men valde att avboka

Jag beställde men valde att avboka. Kundservice var otroligt hjälpsam och smidig genom hela processen. Jag kan inte uttala mig om produkten, men bemötandet var toppklass.

22 september 2025

Hej Annelie, 🌸

Stort tack för dina fina ord om vårt bemötande! 🙏
Vi förstår helt att du valde att avboka och uppskattar verkligen att du ändå tog dig tid att lämna en recension om din upplevelse med vår kundservice.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du skulle vilja prova produkten i framtiden – vi finns här för att hjälpa dig. 💚

Önskar dig en riktigt fin dag!
/Teamet på EzFix

Rekommenderar

Svarar snabbt på frågor via mejl.

3 september 2025

Svar från Ezfix

Tack för ditt vänliga kommentar!

Om du har fler frågor så svarar vi snabbt igen på mail!
Önskar en fin dag.

Fruktansvärt dåligt

8 april 2025

Hej Max,

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension – även om vi såklart är väldigt ledsna att höra att du inte är nöjd 💔

Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde berätta lite mer om vad som inte fungerade för dig, så att vi kan förstå vad som blev fel och göra vårt bästa för att lösa det.
Vi är ett litet företag som hela tiden försöker förbättra oss, och din feedback betyder mycket för oss.

Hör gärna av dig till oss direkt eller svara här så ser vi till att hjälpa dig så fort vi bara kan!

Daniel – EzFix Kundtjänst

Otroligt smart uppfinning ni har kommit…

Otroligt smart uppfinning ni har kommit på! Har ni något ”refill” alternativ som man kan köpa till?

25 mars 2025

Hej Jonathan,

Tack snälla för dina fina ord – vi blir så glada att höra att du gillar EzFix! 💙
Och vad kul att du frågar – ett refill-alternativ är faktiskt något vi just nu jobbar på att ta fram 🎉

Vi har fått många förfrågningar om detta och vill såklart hitta en smart lösning för ett sånt alternativ.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss!

Funkar väldigt bra

Funkar väldigt bra. Så nöjd 👌🙏

24 mars 2025

Hej Jan,

Tusen tack för din fina recension – så kul att höra att du är nöjd och att EzFix fungerar som det ska! 🙏✨
Vi blir alltid lika glada av att läsa sådana här omdömen 💙

Om du har några frågor eller feedback i framtiden är du varmt välkommen att höra av dig!

Allt gott,

Funkar super bra

Funkar super bra! Mina stolar vart jättefina!

12 december 2024

Hej Johan!

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att höra att EzFix fungerade bra och att dina stolar blev jättefina – precis så som vi vill att det ska vara!

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Tack för att du valde oss, och vi önskar dig en fantastisk dag! 😊

Teamet på EzFix

Färgen blev riktigt bra att täcka över…

Färgen blev riktigt bra att täcka över med , en nöjd kund här iallafall!

26 februari 2025

Svar från Ezfix

Tusen tack för din fina recension! 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd och att färgen fungerade bra för att täcka över – precis det resultat vi vill att våra kunder ska få!

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Tack för att du valde EzFix! ✨

Önskar dig en fantastisk dag!
Teamet på EzFix

Jag och min sambo är båda supernöjda

Jag och min sambo är båda supernöjda! Vi hade en några stolar som hade tappat färg och efter vi använde denna ser det som nytt ut igen. Vill också ge 5 stora stjärnor till kundtjänsten som har varit helt fantastisk att ha och göra med. Rekommenderar starkt både produkt och företag!

23 mars 2025

Svar från Ezfix

Tusen tack för dina otroligt fina ord! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det gör oss så glada att både du och din sambo är nöjda och att stolarna fick nytt liv igen – exakt den känslan vi vill leverera! Och extra kul att höra att vår kundtjänst gjort ett bra intryck, det betyder mycket för oss som ett litet företag som verkligen brinner för att ge bästa möjliga service.

Tveka inte att höra av er om ni behöver något i framtiden – vi finns alltid här för er!

Önskar er en fantastisk dag!

Nöjd

Mycket nöjd med varan. Har läst lite andra recensioner och måste säga att jag är mycket nöjdare.

23 mars 2025

Hej Pär!

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension – det betyder mycket för oss! 🙏 Vi är så glada att höra att du är nöjd med din EzFix och din upplevelse med oss. Det är precis sådana här kommentarer som ger oss energi att fortsätta förbättra både produkt och service.

Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor eller om vi kan hjälpa dig på något sätt framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Nöjd!

Bra och smarta varor med kvalité. Gott bemötande från kundservice!

8 mars 2025

Svar från Ezfix

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd både med produkten och med bemötandet från vår kundservice – det betyder mycket för oss.

Vi finns alltid här om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag!

Skräp

Skräp! Beställde vit, svart och grå. Testat den svarta, den blir mer grå än svart. Vansinnigt fult! Testade att våttorka efter 2 dygn, trasan blev svart. Enligt hemsidan får man inte skicka tillbaka om plomberingen är bruten. Hur ska man veta om man är nöjd om man inte får testa den? Lämnade en negativ recention men den plockas bort! Dom svarar ej heller på mail! Akta er för detta företag!

3 januari 2025

Hitte på företag

1 månads leverans. Absolut 0 respons från återkoppling trots otaliga mail som skickats till Kundservice (det finns inget nummer att ringa). Produkten som till slut kom är heller inte brandad med deras logo. Det här är väldigt tråkigt för jag tycker konceptet är väldigt bra så synd att ni bara slarvar bort det.

28 december 2024

Hej Rebecca,

Vi är verkligen ledsna för den upplevelse du haft – det är absolut inte så det ska gå till.
Att du inte fått återkoppling i tid och dessutom mottagit fel produkt är något vi tar på största allvar.

Det verkar som om det blivit ett misstag i packningen, och du har tyvärr fått en helt felaktig produkt. Vi vill såklart rätta till detta direkt och skicka ut rätt produkt till dig – utan kostnad.

Vänligen kontakta oss på kontakt@ezfix.se så löser vi det omgående 💛
Tack för att du ändå såg potentialen i konceptet – vi hoppas kunna visa dig den riktiga EzFix-upplevelsen snart!