1. Leksakstillverkare

Making outdoor toys that are a real joy for both children and parents. In 2011 Leopold, Marcel and Stijn started realising this dream by developing outdoor toys under the name EXIT Toys. They were very specific: having fun and safety are the number one priorities!

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Bemöter ej reklamation av produkt

Bemöter ej reklamation av produkt utan lutar sig enbart tillbaka på garantin och att den är passerad. Att vi har en lagstiftning som innebär att konsument kan reklamera verkar inte företaget känna till eller vilja känna till. Jag är otroligt missnöjd då jag trodde att kvaliteten på, i detta fall, en utomhuspool skulle vara bättre. Med tanke på prislappen jämfört med liknande produkter hos konkurrenter hade jag en förväntan om att produkten i alla fall skulle hålla mer än två år. Oviljan att bemöta vår reklamation gör det till en riktig usel kundupplevelse.

28 maj 2024
Logotyp för EXIT Toys

Svar från EXIT Toys

Thank you for your review! Sorry to hear that your pool is broken. We are happy to help you if you have a question or complaint, but unfortunately there is a warranty period attached to a product. Once the warranty period has expired, we unfortunately cannot simply deliver replacement parts. However, we can help you find the right spare parts to make your pool usable again.

Kind regards,
Team EXIT Toys

Dåligt bemötande gällande en…

Dåligt bemötande gällande en reklamation. Studsmattan vi köpte var ej enligt förväntan. Den hade stora brister på skyddsmaterialet vid fjädrarna vilket resulterade till att regnvattnet aldrig torkade till 100%. Barnens kläder blev alltid blöta oavsett väder. Enligt Jollyrom och leverantören var detta normalt. En lösning från leverantören var att ställa en tyngd i mitten av studsmattan för att få regnvattnet att rinna av. Det rekommenderades att göra efter varje regnoväder.

22 juni 2022
Logotyp för EXIT Toys

Svar från EXIT Toys

Thank you for your feedback. Of course, we also understand that it is annoying if water remains on the trampoline after a rainfall. However, it is inevitable, especially when the trampoline is placed in a shady spot in the garden.

So hopefully you can still do something with this tip, otherwise it is useful to keep some older, towels and let the children go on the trampoline with them first to dry it.

Have fun with your trampoline!
Team EXIT Toys

Visa omdömen på alla språk. (29 omdömen)